-=boomeey=- Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sincer... da, faci gura degeabaeu nu cred ca fac gura degeaba. adica sa accept sa imi iau pk de la oricine? la asta te referi?
Guest Kamikaze Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 @a observat cineva ca aia is ochelarii lu' sor'sa ? :))da' despre sora-sa nu comenteaza nimeni? arata binisor, pare cam coinaca dar eu as da la ea ^_^cNd Andu: eeu: mi-o dai si mie pe sora-ta? cNd Andu: ai chef de glume?eu: nucNd Andu: 1. n'am soracNd Andu: 2. nu te baga in seama aiureacNd Andu: 3. ignore dak nueu: http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...227_113573755_0eu: asta macNd Andu: in primul randcNd Andu: nici nu m'am bagat in seama cu tinecNd Andu: te bagi singur ca prostucNd Andu: in al 2 lea rand zi'mi asta face 2 face dak tot ai atat tupeueu: eu: hai ma lasa-ma naiba cu smardoiala asta eu: face to face si cenzurat :)) eu: oncescu ce esti tueu: ce dracu ma..eu: revino-ticNd Andu: smardoiala nesmardoiala yo macar am curaj sa ma intalnesc cu oricine din jocu asta banaleu: eu: si faci asta in fiecare zi presupuneu: cNd Andu: in ce oras stay amice?eu: ramnicu valceaeu: cNd Andu: normaleu: te urci pe bicicleta?eu: cNd Andu: la departare ai tupeu sa vb cu oricine asacNd Andu: nu frate nu sunt ca tineeu: cum vorbesc?cNd Andu: la voi la tara numai biciclete si carutze cu cai aveti cNd Andu: bagatiai tralala :)) de si bla bla bla :))eu: eu: si cica eu vorbesc aiurea pe aici cNd Andu: tu incepusi , eu termin eu: aaaaaaa daeu: bruce lee in persoanaeu: eu: ce patetic imi parieu: sfat miceu: pune mana pe mancat si lasa bataile astea zilnice oncesculeeu: ca rupi toata romania si apoi te plictisesti ca n-ai ce facecNd Andu: clar ejty cocalar cNd Andu is typing a message.cNd Andu: ai de BUNA ZIUA :)) aia de no aiasta sa fie oare sfarsitul? apocalipsa ce o sa ne omoare pe toti? :))
Guest [FO]Maki Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 te chinuisi ceva timp sa scrii toate alea a? :>nu ma ambalez pt niste cartofi... se vede clar dupa cum va comportati ca sunteti copii , ati avut copilaria trista? n'ati avut jucarii cand erati mici? o.Ospuneti'mi ca va cumpara nenea 2-3 papusi gonflabile..
dvL Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Maki' date='Apr 30 2009, 16:51' post='3766578']te chinuisi ceva timp sa scrii toate alea a? :>nu ma ambalez pt niste cartofi... se vede clar dupa cum va comportati ca sunteti copii , ati avut copilaria trista? n'ati avut jucarii cand erati mici? o.Ospuneti'mi ca va cumpara nenea 2-3 papusi gonflabile..Cum poti sa ne faci copii cand din hi5-u tau se vede clar ca ai 30 kg ud si injur de 17 ani :whistle: Apropo semeni cu Mircea Solcanu , ai si inclinatiile lui ? :>
Guest [FO]Maki Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 chiar 17 ani am si nu imi pasa cati ani aveti voi dar dupa cum va comportati sunteti copii unii din voi , din moment ce respectivul nu se ia de nimeni de aici , nu inteleg dc voi va luati de respectivul !V'ati gasit mari Smardoi sa comentati despre altii , la voi nu va uitati intai , dar comentati pe altii 8-|Halal . in halul asta s' aajuns pe linkmania !
MurDoc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 eu nu cred ca fac gura degeaba. adica sa accept sa imi iau pk de la oricine? la asta te referi?atata timp cat cel care ti-a dat pk nu incalca regulamentul, iar tu il incalci, eu zic ca da; sau daca nu te supui pedepselor
dvL Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Maki' date='Apr 30 2009, 17:03' post='3766605']chiar 17 ani am si nu imi pasa cati ani aveti voi dar dupa cum va comportati sunteti copii unii din voi , din moment ce respectivul nu se ia de nimeni de aici , nu inteleg dc voi va luati de respectivul !V'ati gasit mari Smardoi sa comentati despre altii , la voi nu va uitati intai , dar comentati pe altii 8-|Halal . in halul asta s' aajuns pe linkmania !foarte trist , nu ?SFAT : dati foc / impusca-te :(
Two- Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 foarte trist , nu ? SFAT : dati foc / impusca-te :( SFAT : :angry1: / suna mai funny
-=boomeey=- Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Maki' date='Apr 30 2009, 16:51' post='3766578']te chinuisi ceva timp sa scrii toate alea a? :>nu ma ambalez pt niste cartofi... se vede clar dupa cum va comportati ca sunteti copii , ati avut copilaria trista? n'ati avut jucarii cand erati mici? o.Ospuneti'mi ca va cumpara nenea 2-3 papusi gonflabile..mai bine ti-ai vedea de ale tale si n-ai mai posta aici, asta ca sa nu dezgrop securea aia. e alegerea taatata timp cat cel care ti-a dat pk nu incalca regulamentul, iar tu il incalci, eu zic ca da; sau daca nu te supui pedepselorfii mai explicit. adica am incalcat regulamentul? ca i-am zis lu ala ca mai are tupeu sa cerseasca party dupa ce a facut atata gura pe forum si ne-a facut in tot felul pe noi astia din honey?
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 harap-albilor :rolleyes: , sa va vedem si pe voi daca tot va dati zmei si va luati de altii ca arata nushtu cum :mellow:
evelinne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 harap-albilor :rolleyes: , sa va vedem si pe voi daca tot va dati zmei si va luati de altii ca arata nushtu cum :mellow: :-?? Poate ai alta treaba si noi te retinem Nu mai faceti spam aiurea aici atata timp cat noi nu v-am deranjat pe forumul aliantei Rage
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :-?? Poate ai alta treaba si noi te retinem Nu mai faceti spam aiurea aici atata timp cat noi nu v-am deranjat pe forumul aliantei Ragechiar ma retineti, sunt curios :mellow:
evelinne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 chiar ma retineti, sunt curios :mellow:ce zmeu esti pe forum s-a umflat penele pe tine :))PS:Fugi repede la scoala sa nu ai absentehttp://img17.imageshack.us/img17/4127/alexandanrei.jpg
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ce zmeu esti pe forum s-a umflat penele pe tine :))PS:Fugi repede la scoala sa nu ai absentescuze..ma cunosti? am zis doar ca sunt curios :mellow:
evelinne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Sincer nu-mi dai nici un motiv sa te cunoscvezi mai sus de ce...
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Sincer nu-mi dai nici un motiv sa te cunoscvezi mai sus de ce... :huh: what's your point
-=boomeey=- Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :huh: what's your pointtermina si vezi-ti de topicul aliantei tale.@@care mai e treaba pe aici? :>
evelinne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :huh: what's your pointmai conteaza??Go to sleep,you are on the next level be happy
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 mai conteaza??Go to sleep,you are on the next level be happy@eveline esti pe langa, sorryinca astept :)
evelinne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 @eveline esti pe langa, sorry inca astept :) Asteapta in continuoare poate mai faci un lvl sau