Jump to content
SYNDROM3

Guvernul introduce examenul de bacalaureat cu trei probe, din anul şcolar 2009-2010 Guvernul introduce examenul de bacalaureat cu trei probe !

Recommended Posts

Posted

Mai voi ganditi putin , cum sa fie bine ???

E cel mai nasol ca au scos oralele + sportul , acolo se luat note mari 9 / 10 care iti urcau foarte mult media .... Cum poti fi deacord cu asa ceva ? ....

cand o sa fii si matale putin mai copt la minte o sa realizezi ce inseamna sa mergi pe fortele proprii nu pe noroc !

Daca guvernul ar stabilii ca notarea sa inceapa de la 4 cred ca toti ati fugii in fundu gol de bucurie, dar de gandit ca in viata o sa ajungi un nimeni pt ca n-ai pic de cultura nu te gandesti.. #-o

Posted

E prostesc . Si asa examenul de bacalaureat era in carje acum deja a ajuns intr-o stare comatoasa . Eu am terminat cu bacul deci am scapat insa ma gandesc ca generatiile viitoare vor avea mult de suferit din cauza deciziilor luat doar de a fi cum e si asta .

Gandeste-te ca un elev dintr-un liceu de top de mate info spre exemplu va concura impotriva unui liceu cu profil uman . Cei cu profil mate info sustin probele de romana , mate si la alegere fizica , chimie info sau biologie pe cand cei la profil uman vor sustine probleme de romana , geografie / istorie si o limba straina ori ceva asemanator .. Nici nu le poti compara in grad de dificultate insa toti sustin ca examenele sunt 'juste' . Ar fi trebuit toate liceele sa fie normale si nu cu profile cum e si in strainatate si astfel se vor mai rezolva si cateva din problemele ce apar la bac ... unele repet nu toate . Caci vin baietii de la tara cu medii de 9 si 10 care-s paraleli cu cartea si vei pierde locuri la facultate din cauza lor .. chiar daca ei iau note mai mici la bac la multe din facultati media din 9-12 are o pondere foarte mare ..

Posted

sunt nedumerit ..... sunt mate-info intensiv engleza .... sa inteleg ca nu mai dau la engleza dar dau la chimie/fizica/biologie ? cah #-o

Posted

PRAF. jenibil

Ar trebui sa dam mate, romana, o limba straina si cam atat , poate si info. de ce plm sa dau chimie sau fizica sau biologie DACA NU O SA IMI FOLOSEASCA? DE CE ?

Nu e deloc mai bine ... tot dam 2 orale si 3 probe scrise, so it's the same shit. plus ca mai avem si competentele? la ce plm mai tre sa dau si competente ? ...

Posted

"Am luat aceaastă decizie pentru că am observat încărcarea suplimentară la sfârşit de an a elevului, iar la probele orale pe care le suţineau elevii în cadrul exemanului de bacalaureat s-a observat că, practic, toţi primeau note bune şi foarte bune şi se distorsiona practic examenul", a arătat Boc.

Recunoaste si el ca a scos obiectele pentru ca se luau note prea mari :|

PS: Oricum astea se schimba aproape in fiecare an, sa vedem ce isprava mai fac la anul #-o

Posted

Asa cum a zis cineva mai sus,tot schimba la el de ani buni,numai de esential nu se ating. Cei de la mate-info cu 3 ore de romana pe saptamana dau aceleasi subiecte ca cei de la profilele umane la romana scris(in conditiile in care au cu 2-3 ore mai putin pe saptamana). Ca sa nu mai vorbim de diferenta dintre matematica M1 si M2(real/uman). E diferenta de la cer la pamant intre ele...

Degeaba tot modifica ei BAC-ul....cel mai important e sa se bage admitere la toate facultatile daca vor cu adevarat o schimbare. Sa scoata idiotenia aia de intrat pe baza de dosar.

Guest smiley_real92
Posted

Ceva foarte bun...poate e si la anu asa :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...