Jump to content
Dani

McLaren MP4-12C

Recommended Posts

La inceput de an am anuntat pe blog ca cei de la McLaren vor scoate un concept cu elemente de la Audi R8 si Porsche 911. Pe vremea aceea nimeni n-a crezut, dar uite ca astazi Ron Dennis si-a anuntat oficial noul concept McLaren MP4-12C, care se vrea a fi rivalul noului Ferrari 458 Italia. Dupa cum vedeti in poze, arata un pic diferit fata de primele poze, dar in mare s-a respectat primul concept. Supercar-ul companiei britanice are un motor V8 de 3.8 litri ce va dezvolta 600 CP si are cel mai bun raport putere-emisii CO2 dintre toate modelele cu combustie interna. Face suta in 3.5 secunde si va atinge o viteza maxima de 320 km/h. Materialul din care va fi construit modelul va fi fibra de carbon. Pacat ca nu-l vedem la Salonul Auto de la Frankfurt!

Imagine IPB

Toate pozele

Link to comment

Frumos :).

Bine ai revenit cu spam-ul ! Oricum,nu mă aştept ca neuronul ăla al tău pricăjit să pună mai mult de 2-3 cuvinte într-un post.Keep going ! :right:

ON: Îmi face plăcere să mai văd şi ştiri din ăstea,care aduc ceva inovator şi frumos,nu numai crime,violuri,jafuri etc,luate cu copy/paste de pe ProTv.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...