Jump to content
Guest GUNIT-MG

La multi ani Bogz

Recommended Posts

Guest Stiu,sunt zeul vostru
Posted

La multi ani ba pisi,sa cresti mare si voinic

Posted

mersi, mersi bogdane

lapulene, fii atent si ciuleste ochii in 4. esti un 0 barat, un lake care a crescut tinand 5 calculatoare on, pe unu' sm, pe unu' elf si pe unu' bk.

mi se rupe in doua de tine, cum mi s-a rupt la inceputul serverului cand faceam pk-uri pe dumneata la iesire din tarkan si ma rugai si ma implorai si ziceai ca-mi dai jwl daca te las sa cresti, adu-ti aminte ca eram si cu garrone.

zici de mine ca sunt un tampit, pai uita-te la tine ba, mai stii cand erai la fotbal si te-a sunat nustiucine sa te duci la party arena, SI AI PLECAT DE LA FOTBAL PENTRU UN PARTY BA NOLIFERE? :))))))))))))

macar eu stau bine-mersi afk, imi traiesc viata, ma mai uit la filme, ies prin oras..tu - pun pariu ca nici sotie n-ai, sau daca da..atunci ea e kalypso, elful tau de pe mu :))

vrei sa-mi vezi bonebladeul sa crapi de ciuda ca n-ai unul?

sau deja crapi de ciuda ca la siege-ul de sambata ti-am dat castana de vreo 3-4 ori si tu nu-mi luai nici macar 10% hp?

te-am bagat prea mult in seama, am zis sa fiu domn cu tine si sa te ignor, da' vad ca ti-ai luat lumea in cap si ai plecat la dat cu sapa pe forum.

continua sa faci asta, nu faci nimic altceva decat sa-ti dai arama pe fata, tarane venit de la tara, care esti.

multumiri tuturor celorlalti pentru urari :)

Guest Stiu,sunt zeul vostru
Posted

terminati ma amandoi ce draq v-ati tampit. va cunosc pe ambii,sunt prieten cu ambii,nu se merita,mia bine bem o bere impreuna toti si gata,face cinste bogz :P sunt polemici legate de joc,deh nu noi ci altii au facut sa fie asa..

P.S. ba,sa bei si pt mine ;)

Posted

beau suc ma, acasa cu pisi, ce-ai..noi in oras? baba si mitraliera :))

ce sa terminam? eu nici n-am inceput, nu-l vezi cum se tine taras dupa mine? parca i-as fi furat caii de la bicicleta, sa mor eu

Posted

LMA LMA, tot ce iti doresti etc. (scuzati intarzierea)

Ai grija sa nu iti alunece coroana din mana :nanana:

PS: Acuma vad si eu ce nasol a ajuns razboiul hh -> honey. Era mai multa pace cand jucam si eu :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...