Jump to content
Guest GUNIT-MG

La multi ani Bogz

Recommended Posts

Guest GUNIT-MG
Posted

Multa fericire, dragoste si bautura :D

Guest PixieDust
Posted

La multi ani, sa cresti mare... :)

Guest acelasnegativ
Posted

LMA afk-istule :beer:

Guest SadiSadi97
Posted

LMA si la cat mai multe ss-uri :rofl2:

Posted

Sa-mi bag pula in zdreanta aia de mata Bogz ,... ca proasat a mai fost cand te-a cacat pe cur ..

De raspunsuri de acest gen prin care imi exlici ca majoritatea moderatorilor '' au invins''... sincer mai Balaure imi e greatsa .

A reusit cacatul asta de Lancelot sa va faca pe toti marionetele lui ..\

Dupa cum spunea cineva ... sunteti toti niste dependenti care daca faceti altcumva decat ...cum vi se spune / sugereaza ... va pierdeti doza.

Schimbati dracu numele serverului in MU HH Online ....

Ca sa nu exagerez cu limbajul pentru ca nu asta e scopul pentru care postez acum va zic numai ca :

Cu rabdare ma voi inzestra ... si voi astepta momentul cand jigodia asta de Lancelot va scoate botul lui de soarece la iveala .

Sunt sigur ca o data si o data se va afla intr-un loc ... si de acest fapt voi afla si eu din timp .

Va fut muma-n cur la toti cei care il lingeti in cur pe Lancelot si care o sa comentati ironic pe seama postului meu .

La fel de mult bai cacat cu ochi care te intitulezi pe acest forum Lancelot ... te anunt ca ironiile si comentariile tale la acest post al meu si tot ceia ce ai facut pana acum vor contribui la cat de mult te voi injosi atunci cand mi se va oferi ocazia .

Vorba lui Gigi .... Hai ca-mi bag pula-n mata .. ca prea te-am bagat in seama .. baneaza tot ce poti bana rahat cu ochelari ce esti ...

La revedere Lancelot ... bagamias pula-n zdreanta aia de mata care te-a cacat pe cur ...de ai iesit asha batut in cap

Posted

LMA afk-istule :beer:

Eu am zis ceva despre semnatura aia Lapusneanu, se pare ca nu m-am facut inteles, ai permanent, daca continui s-o pui, nu mi-e greu sa te suspend, don't mess with the wabbit. <_<

Lapusneanu, e ziua omului, ce dracului, chiar asa ati ajuns? :|

La multi ani bogz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...