Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

huSt

O nelamurire...

Recommended Posts

Posted

11. Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" toate caracterele aflate pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute

11. Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute

Adica fiecare jucator va fi preluat la distanta de 5 minute, indiferent cat dureaza preluarea la modul global.

Multi dintre colegii din guild/ally ( printre care si eu ) nu inteleg aceasta ultima modificare.Unii sustin ca datorita acestei modificari preluarea va dura 10 min la 2 caractere,15 la 3,20 la 4 si 25 la 5 ( de ex. la fix incepi preluarea lui A,in minutul 5 termini,apoi incepi cu B,in minutul 10 termini,apoi incepi cu C,in minutul 15 termini s.a.m.d ) iar altii spun ca o preluare va consta in A+1 min , B+1 min,C + 1 min pana la A+3 min,B+3 min,C+3 min iar o preluare va fi terminata in in 8-10 min.

Ne lamureste cineva si pe noi care dintre cele de mai sus e corecta?

Posted

mai exact, exempul de mai jos este corect?

inceput preluare ss1 char 1 - timpul t1

ss1 char 2 - timpul t1+10 sec

ss1 char 5 - timpul t1+60 sec

........................................................................

terminat preluare ss4 char 1 - timpul t1 +5 min

ss4 char 5 - timpul t1+60 sec+ 5 min

timp total....aprox. 6-7 min.........nu 25 in varianta in care la fiecare se face 5 min, unul dupa altul

Posted

Exemplu preluare:

Preluarea incepe minutul 25

Nicu afk? (Minutu 25)

Nicu afk? (Minutu 27) In acelasi timp te muti la alte coord te invarti in cercul lui.

Nicu afk? (Minutu 28) In acelasi timp iar te muti la alte coord pe langa el.

Nicu afk? (Minutu 29) In acelasi timp iar te muti la alte coord in jurul lui.

Nicu afk? (Minutu 30) Iar schimbi pozitia ,te muti .

Si gata preluarea .

De ce te muti?

Asa e regulamentul Vizual Bugs : bla bla bla :-@ Talk to the hand ^_^ .

Sper ca am fost de ajutor si ati inteles ceva. :)

Posted

noi vb de preluare cand sunt mai multi palyeri pe spot

Aceeasi chestie le-o faci la fiecare in parte acolo am dat ex. de 1 om ,asa le faci si la ceilalti :)

Cel mai usor scri pe /1/Nume Shift +1 (la fel playerul al 2 lea ---- /2/numele lui + afk etc.) pe macro fiecare player in parte si esti atent la minutele in care le faci poza :-? calculezi si gata ^_^

Posted

da mai....eu sunt de partea celor care sustin ca poti face preluare in 6-10 min, nu in 25 ^^....dar se dorea o opinie oficiala :))

Sa inteleg ca nu prea ai inteles din ce am explicat.... alta explicatie mai logica din partea mea nu prea am ce sa dau ,asteapta poate te lamureste altcineva mult mai bine decat mine ( o opinie oficiala ) :dontknow:

Posted

Sa inteleg ca nu prea ai inteles din ce am explicat.... alta explicatie mai logica din partea mea nu prea am ce sa dau ,asteapta poate te lamureste altcineva mult mai bine decat mine ( o opinie oficiala ) :dontknow:

gexy tu ai citit primul post din topic si quote-ul lui Odyzzeus?Nu am nevoie sa imi spui regulamentul actual,consider ca il stapanesc destul de bine dar eu m-am referit strict la ultima modificare adusa de Ody.Te-ai bagat ca musca-n .... alege tu varianta corecta,eu te intreb cat e ceasul si tu imi spui ca kg de cartofi e 2 lei #-o

Posted

"11. Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute "

Ori nu m-am exprimat eu bine ori sunteti grei de cap 1 din 2 .Nu?

Si asta am avut de zis..........ok?

Posted

eu zic ca au schimbat doar forma adica nu sa ma`i uitat cum era scrisa nu cred ca a vrut sa se inteleaga ca trb sa`i faci fiecaruia preluare in parte 5 min..fiecarui caracter de pe spot ( adica toti care sunt acolo dar nu in timpul de 5 minute pentru fiecare persoana.....) intradevar e cam confuza formularea dar nici vb de asa cva :)

Totusi nu strica se explice un mod...mai sti ce le`a trecut prin minte :))

Posted

Ideea era ca intervalul de preluare pentru fiecare caracter sa fie de 5 minute.

Nu trebuie sa asteptati 5 minute sa preluati un caracter si apoi sa treceti la altul. Adica nu va dura 5 min la un char, 10 la 2, 15 la 3 etc.

Formularea anterioara era interpretabila, s-a dorit o mica imbunatarire.

Este corecta urmatoarea preluare:

minutul 0: x, afk? +print.

minutul 0: y, afk? + print

minutul 1: z, afk? + print

minutul 2: x, afk? +print.

minutul 2: y, afk? + print

minutul 2: z, afk? + print

minutul 4: x, afk? +print.

minutul 4: y, afk? + print

minutul 5: z, afk? + print

min 6 F4

Ideea e ca si pentru caracterul "z" sa treaca tot atatea minute intre intrebari ca si pentru celelalte caractere.

Situatia e aplicabila doar atunci cand nu reusiti sa-i prindeti pe toti cu intrebarile in acelasi minut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...