bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 sa luam un exemplu.. am 2 rr caut un spot unde sa cresc si eu .. imi incerc norocul la x care e afk si are 15 rr pun intrebarile.. termin de facut preluarea .. x da in continuare din maini .. ...ii dau duel .. ( nu pot sa il omor ) se opreste .. imi vad de treaba mea .. cand revine peste 5 minute da accept la duel si poc ma lasa fara spot ... sa nu mai aduc vorba despre alte cazuri in care x are re-off ..si fac preluare degeaba.. Sugestie : Ar trebuii sa se faca ceva .. in cazul in care dai duel la persoana pe care ai preluat-o .. si nu ii poti da pk.. cand revine sa nu dea accept la duel si sa te arunce de pe spot .. :tiphat: Nu ai ce-i face, decat sa-l muti de pe spot, sau sa te ajute un amic sa-l muti de pe spot, sau trimiti pm unui GM din Lista Adminilor, ce se afla la sectiunea Informatii. Trebuie sa existe unul pe forum, ii trimiti pm sa intre in joc si pentru ce motiv. Nu se poate face nimic in privinta asta, deoarece se folosesc fel si fel de clickere, ce nici /duel nu-i mai opreste. :)