Adriantze Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 sa luam un exemplu.. am 2 rr caut un spot unde sa cresc si eu .. imi incerc norocul la x care e afk si are 15 rr pun intrebarile.. termin de facut preluarea .. x da in continuare din maini .. ...ii dau duel .. ( nu pot sa il omor ) se opreste .. imi vad de treaba mea .. cand revine peste 5 minute da accept la duel si poc ma lasa fara spot ... sa nu mai aduc vorba despre alte cazuri in care x are re-off ..si fac preluare degeaba.. Sugestie : Ar trebuii sa se faca ceva .. in cazul in care dai duel la persoana pe care ai preluat-o .. si nu ii poti da pk.. cand revine sa nu dea accept la duel si sa te arunce de pe spot .. :tiphat:
Dumnezeu Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 pai la treaba asta merge un singur lucru 1servar pvp si sub servar no pvp.pe cel pvp sa fie fara reguli de ks/pksi sar rezolva :)) vise
iar am luat suspend Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 s-ar rezolva problema doar prin introducerea unui singur tip de clicker care sa fie acceptat de catre linkmania. am clicker care daca-l folosesc nu ma mai opreste nici dracu, si am unu care ma opresti doar cu un /party.varianta lui vdumnezeu nu e buna. daca am preluat un spot in k7 si nu-l pot omora ca sunt pe srv non pvp ce fac? :) stau cu el pe spot 4 ore pana se trezeste omuletzu? :)
AndreyP Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ar fi foarte bine sa se faca ceva... deja toti folosesc clicker la care nici prin duel nu se opresc din dat..pk,party,trade,duel = 0stau ma chinui sa fac o preluare 5 minute si dupa ii dau la ala 40 dmg.. sau nu-l pot opri.
Phant0m Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 tinand cont ca ai preluat deja si a pierdut dreptul la spot ,cand da accept la duel ar trebui sa il postezi pt asta pt ca pierzi spotu prin acceptul lui la duelchestia cu selfu e ciudata...ca dk esti hostile cu un guild din cate stiu eu poti sa faci pk fara sa primeasca victima selforiqum e o chestie f interesanta si ar trebui adaugata la regulamnt o regula legata de acceptarea duelului dupa preluare ca dupa aia iar apar discutii ca nu e prevazut nimic in regulament
S-S Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ai putea sa il muti de p spot cu lighting(daca ai) / skill(BK)
Adriantze Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 ar fi foarte bine sa se faca ceva... deja toti folosesc clicker la care nici prin duel nu se opresc din dat..pk,party,trade,duel = 0stau ma chinui sa fac o preluare 5 minute si dupa ii dau la ala 40 dmg.. sau nu-l pot opri.nu la asta ma refeream .. era vorba de acceptarea duelului .. si automat pierderea spotului desi ai preluareai putea sa il muti de p spot cu lighting(daca ai) / skill(BK)si daca esti mg ? sau dl ? sau poat chiar elf ??sau in timp ce incerci sa il muti ? se trezeste omu ? iti da doua si te lesina , si pierzi spotu ..timp pierdut degeaba cu preluarea tinand cont ca ai preluat deja si a pierdut dreptul la spot ,cand da accept la duel ar trebui sa il postezi pt asta pt ca pierzi spotu prin acceptul lui la duelchestia cu selfu e ciudata...ca dk esti hostile cu un guild din cate stiu eu poti sa faci pk fara sa primeasca victima selforiqum e o chestie f interesanta si ar trebui adaugata la regulamnt o regula legata de acceptarea duelului dupa preluare ca dupa aia iar apar discutii ca nu e prevazut nimic in regulamentexat la asta ma refeream si eu.
Brook Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 sa luam un exemplu.. am 2 rr caut un spot unde sa cresc si eu .. imi incerc norocul la x care e afk si are 15 rr pun intrebarile.. termin de facut preluarea .. x da in continuare din maini .. ...ii dau duel .. ( nu pot sa il omor ) se opreste .. imi vad de treaba mea .. cand revine peste 5 minute da accept la duel si poc ma lasa fara spot ... sa nu mai aduc vorba despre alte cazuri in care x are re-off ..si fac preluare degeaba.. Sugestie : Ar trebuii sa se faca ceva .. in cazul in care dai duel la persoana pe care ai preluat-o .. si nu ii poti da pk.. cand revine sa nu dea accept la duel si sa te arunce de pe spot .. :tiphat: Atata timp cat tu ii dai duel, e alegerea lui daca il accepta sau nu , data viitoare nu le mai da duel, muta-i cu cu skill sau light daca nu ai unul din cele 2 optiuni, cheama un prieten sa te ajute sa-l omori...e mai usor...nimeni nu poate impune unui jucator sa nu poata folosi o comanda atata timp cat nu face nici un rau serverului.
Phant0m Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Atata timp cat tu ii dai duel, e alegerea lui daca il accepta sau nu , data viitoare nu le mai da duel, muta-i cu cu skill sau light daca nu ai unul din cele 2 optiuni, cheama un prieten sa te ajute sa-l omori...e mai usor...nimeni nu poate impune unui jucator sa nu poata folosi o comanda atata timp cat nu face nici un rau serverului.daca ar fi asa ce i-ar opri pe cei cu hostility sa fac pk ( fara self) ca sa fure spoturi?ca si guild hostility e tot o comanda ca si duelul...acuma depinde in ce scopuri o folosesti
iar am luat suspend Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 la urma urmei e problema gm-ului daca a acceptat sau a dat comanda /hostility. un gm cand accepta hostility ar trebui sa se gandeasca si la alianta lui inainte de a lua decizia asta.
Phant0m Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 la urma urmei e problema gm-ului daca a acceptat sau a dat comanda /hostility. un gm cand accepta hostility ar trebui sa se gandeasca si la alianta lui inainte de a lua decizia asta.am spus chestia cu hostility ca o simpla paralela la cazul de fata cu duelulimaginati-va urmatorul scenariu:eu preiau un tarc in arena in care e un holder cu xx rr si care da cu es,eu ca bk unde as putea sa-l mut cu skillu ca sa nu imi mai faca ks?singura alternativa ar fi sa i dau duel,care daca individul accepta cand se intoarce sunt sanse mari sa ma dea inafara tarcului care ar rezulta la pierderea acestuia
cyborgGod Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 am spus chestia cu hostility ca o simpla paralela la cazul de fata cu duelulimaginati-va urmatorul scenariu:eu preiau un tarc in arena in care e un holder cu xx rr si care da cu es,eu ca bk unde as putea sa-l mut cu skillu ca sa nu imi mai faca ks?singura alternativa ar fi sa i dau duel,care daca individul accepta cand se intoarce sunt sanse mari sa ma dea inafara tarcului care ar rezulta la pierderea acestuiaehh un sm sau mg dak ii muti in asa fel incat cursorul iese din perimetrul tarcului..atunci se opreste..e putin de lucru dar nmn nu a zis ca totul e usor..
Phant0m Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ehh un sm sau mg dak ii muti in asa fel incat cursorul iese din perimetrul tarcului..atunci se opreste..e putin de lucru dar nmn nu a zis ca totul e usor..exista clickere care iti misca cursorul random pe ecran,la asta cum mai faci?
iar am luat suspend Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 din cate stiu se poate seta din server sa nu se poata folosi comanda /duel pe anumite harti. arena poate fi una dintre ele.
Brook Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 exista clickere care iti misca cursorul random pe ecran,la asta cum mai faci?Chemi un admin sa-i dea disconnect sau sa-l mute in alta harta(in cazul in care ai print-urile care constata ca player-ul respectiv este afk) in conditiile in care nu vrei sa folosesti comanda /duel... daca vrei sa o folosesti , esti pe cont propriu! Sub nici o forma nu iti poate restrictiona accept-ul unui duel odata ce ai fost oprit prin comanda /duel de catre alt player!
beamer Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 la ala care iti misca random cursorul e simplu,cand il muti cu skill sau lightning e posibil sa il mute clickerul foarte mult in afara spotului si scapi lejer de elam testat asta in k4 pe un mg cu multe rr,un lightning iam dat si sa dus la 30 de coordonate mai incolo, am crezut ca revenise dar el era tot afk .
Phant0m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chemi un admin sa-i dea disconnect sau sa-l mute in alta harta(in cazul in care ai print-urile care constata ca player-ul respectiv este afk) in conditiile in care nu vrei sa folosesti comanda /duel... daca vrei sa o folosesti , esti pe cont propriu! Sub nici o forma nu iti poate restrictiona accept-ul unui duel odata ce ai fost oprit prin comanda /duel de catre alt player!spui asta de parca ar fi mereu un admin on ig
AngelDust Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Sa cauti de fiecare data admini pentru a face ceva nu e o solutie.Si eu am cautat de 2 ori admin sa-i arat un BK cu cateva rr-uri la ora 2 dimineata cum facea acelasi traseu traseu ca un robotel de fabrica prin aida2.Cand ala are 9 rr si eu 0 ce as putea sa-i fac .Sa-i traiasca clickerul si spotul.
Phant0m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 tocmai asta e si problema....ar trebui specificat in reglulament ca dk esti preluat si primesti duel sa fi oprit din castat sa nu ai voie sa dai accept ca sa piarda cel care a facut preluarea spotul
Brook Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 spui asta de parca ar fi mereu un admin on igCam asa trebuia sa fie , depuneti si voi aplicatii pt. game master apoi poate vor fi on mai tot timpul !
euSadea Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ma da nimeni nu aduce vb ca ala de accepta duel si mai face si pk da dovada de mare nesimtire in cazul astain schimb pt cazuri banale imediat scoateti cuvantul de la naftalina...
acelasi_bandit Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 poi aici e cam nasol,daca esti mg/sm/bk il poti muta de p spot,dar asta nu e o solutie prea buna pentru ca elf-ul si dl-ul sunt cam dezavantajati..daca vezi ca e unu mare nu te mai baga sa ii faci take si gata :)...in rest nu stiu ce sa facem..
Sirius Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dl-ul poate muta lejer cu skill de la cal.. elfa in schimb...
Phant0m Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 sunt curios cum scoateti voi cu orice char un holder din tark...si dk reusiti cate ore va ia
Adriantze Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 poi aici e cam nasol,daca esti mg/sm/bk il poti muta de p spot,dar asta nu e o solutie prea buna pentru ca elf-ul si dl-ul sunt cam dezavantajati..daca vezi ca e unu mare nu te mai baga sa ii faci take si gata :)...in rest nu stiu ce sa facem..il poti muta , nu zice nimeni ca nudar daca in timp ce tu te chinui sa il muti , respectivu se trezeste iti da doua la ureche ..si ramane cu spotu bine mersi. :error: