Stargate Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 2 lucruri ma deranjeaza la ochi: farurile si sigla, in rest e faina :cool2: Link to comment
pizza200 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 doamne feresete chiar e splendida,f frumoasa,daca chiar incep sa o faca as cumpara 2.au facut treaba f buna cu ea Link to comment
mortallx Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 poate o sa scoata si spider dacia sau lamborghini dacia Nu a terminat masinile acelea doua de zici ca sunt dintr-un film sf si au inceput la alta . Pana la urma nu mai apare niciuna si se duce de rapa DACIA. Link to comment
Stalk3r Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 cine ar cumpara un muscle car "dacia" ?... eu :-?@Mortalix, tu gandesti inainte sa zici ? Tipu ala Andrei sau cum il cheama care a facut conecptul a facut din plictiseala probabil si dupa cum a zis e fun muscle car, si ce daca face inca 100000 de concepte ? Care naiba e problema ta ?Ba frate ma mir ca unii de aici mai puteti respira de atata ura fatza de romania si fata de dacia... mai iesiti dreq din casa ca va pusca venele Link to comment
mortallx Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 facepalm poate sa faca cate proiecte vrea dar daca nu le duce la capat cum o sa ajunga dacia? Gandeste daca pana acu nu ducea la capat proiectele Dacia logan....... si toate astea ce se ajungea din dacia? Link to comment
2dor Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 asta e toata informatia? ce performante are? ce anume a preluat de la fiecare tip de masina, in afara de aspect. pe mine asta m-ar interesa, de fapt. si cred ca si pe majoritatea...pai decat a facut exteriorul, probabil dupa forma o sa poti sa ii pui un motor de mustang de 500 de cai :D Link to comment
Phyxyon Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Nu prea aduce a Dacia insa ce pot spune , e draguta dar cand vine vorba de masini am alte preferinte . Printre preferatele mele insa fara clasicele flacari care mi se par de prost gust .. Insa si un Sandero e bun ca pana la urma daca imi fac treaba cu el totul e perfect . Link to comment
Stalk3r Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 facepalm poate sa faca cate proiecte vrea dar daca nu le duce la capat cum o sa ajunga dacia? Gandeste daca pana acu nu ducea la capat proiectele Dacia logan....... si toate astea ce se ajungea din dacia? ma tu dormi la ora asta sau ce naiba ai in cap ? Nu intelegi ca tipu ala nu are treaba cu Dacia, ala a facut un concept acasa la el in fata monitorului de plictiseala , nu pentru ca ceva superior de la dacia i-a ordonat asta #-o , cica facepalm Link to comment
mortallx Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 #-o de unde sa stiu eu ca nu este angajat la dacia Link to comment
NoComment Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Ce poate sa arate frumos la o masina in totalitate copiata dupa alte masini ... si sa fim serios ... nu are dacia resurele necesare sa faca o asa masina ... imaginati-va ce motoare "uriase" tre` sa puna daca tot vrea sa fie un muscle car ... Dacia n-a trecut de un motor de 1.9 d ... in rest motoare de 1.4 , 1.6 ... nu sunt un mare cunoscator in masini ... dar Dacia nu poate sa faca asa Link to comment
Guest Bogdan. Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Varza pe langa Dacia lui 2dor Link to comment
2dor Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 #-o de unde sa stiu eu ca nu este angajat la dacia Use ur brains :D Varza pe langa Dacia lui 2dor :rofl2: Link to comment
Stalk3r Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Varza pe langa Dacia lui 2dor Deci m-am cam lamurit, daca vin si eu cu un design de o masina, si ii pun sigla dacia, toata lumea o sa se certe ca Dacia nu o sa faca asa ceva in veci, ca nu se intelege de ce am facut design-u asta cand dacia nu a terminat nush ce logan .. etc , foarte tare .. cand ai chef sa razi de altii cum se cearta, prezinti un concept Dacia, sau arati o stire in care romania e intr-o imagine ne placuta #-o asta e ca si faza aia .. ca arunci un ban intre doi scotieni si ii lasi sa se bata pana la moarte Link to comment
2dor Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Deci m-am cam lamurit, daca vin si eu cu un design de o masina, si ii pun sigla dacia, toata lumea o sa se certe ca Dacia nu o sa faca asa ceva in veci, ca nu se intelege de ce am facut design-u asta cand dacia nu a terminat nush ce logan .. etc , foarte tare .. cand ai chef sa razi de altii cum se cearta, prezinti un concept Dacia, sau arati o stire in care romania e intr-o imagine ne placuta #-o asta e ca si faza aia .. ca arunci un ban intre doi scotieni si ii lasi sa se bata pana la moarte Poti sa faci un design, complet sau in mare parte (caroserie , motor, mecanica, interior) si sa il prezinti celor de la Dacia, daca le place si managerul lor de vanzari crede ca va avea succes il va pune in productie si poate chiar ai sansa sa iei si un comision :) Link to comment
Guest smiley_real92 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 nu-mi place...nu-mi place genul in general,poate o sa fie ceva :) decat logan... Link to comment
Stalk3r Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 nu-mi place...nu-mi place genul in general,poate o sa fie ceva :) decat logan...imi place ca numa romanii se plang de logan, in germania franta si nu mai stiu cate alte tari e ce-a mai vanduta masina, dar romanu' logic.. vrea beemve :crazy: Link to comment
Guest smiley_real92 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 imi place ca numa romanii se plang de logan, in germania franta si nu mai stiu cate alte tari e ce-a mai vanduta masina, dar romanu' logic.. vrea beemve :crazy:pai da ,ei sa-u saturat de ale lor ,noi de ale noastre...daca mie nu-mi place loganu-l c vrei :) nu-mi place...mai frum beemwe :P Link to comment
Stalk3r Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 pai da ,ei sa-u saturat de ale lor ,noi de ale noastre...daca mie nu-mi place loganu-l c vrei :) nu-mi place...mai frum beemwe :Plegat de gusturi nu am eu treaba , e drept daca tie iti plac alea alea iti plac si gata, dar in general majoritatea "bastanilor" se uita la logan ca la o masina de vai si amar fara sa inteleaga scopul ei(noua, ieftina, destul de eficienta, spatioasa) .. tot ce le trebuie lor Link to comment
Guest pAiN Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 imi place ca numa romanii se plang de logan, in germania franta si nu mai stiu cate alte tari e ce-a mai vanduta masina, dar romanu' logic.. vrea beemve :crazy: Ai carnet sau ai condus macar odata o masina? Lucrezi la reprezentanta Dacia de tot ne freci atat la cap cu Dacia ta? O dacie facuta pentru Germania are o calitate net superioara fata de o Dacie facuta pentru Romania. Iar cat despre subiectul in cauza,e o mare porcarie,un Dodge cu semnul Dacia pe care nu l-ar cumpara nici 10 persoane daca ar intra pe linia de productie. Ce motor or sa puna cei de la Renault pe dacia muscle car? (1.5 dci de pe SUV ) Are Renault ingineri care sa se ocupe de "dacia muscle car" ? (or sa puna astia un v8 hemi iar la prima forja pleaca motorul inainte ) Link to comment
kidumik Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 looks like mustang . nu ai nici ei o idee originala. Link to comment
cyborgGod Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 lol asta da dacie:)) Link to comment
zonic Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Dacia Mustang .... indata apare si Dacia Ferrari dar din toate pozele astea ca a mai fost o dacie care cica va aparea prin 2010 nici una nu a iesit tot niste porcarii au iesit cum e Logan-ul , Sandero si alte tampenii de dacii ... numai gura de ei .. Link to comment
Guest Bogdan. Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Logan arata a masina de comunisti,de`aia nu ne place. Link to comment
alcholic Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 va fi dacia viitorului ... :> doar pe hartie :whistle: Link to comment