Dani Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Acest concept este cu siguranta ultimul la care va puteati gandi ca si-l putea imagina cineva, dar uite ca s-a intamplat. Designerul roman Andrus Ciprian, pasionat de masinile americane Ford Mustang, Dodge Challenger si Chevrolet Camaro le-a combinat pe toate trei si a obtinut Dacia Muscle Car! Foarte ciudat, dar in acelasi timp arata interesant. Poate celor de la Dacia li se va face mila si vor incerca sa lanseze acest concept, glumesc binenteles. Toate pozele
BlackHart Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 asta e toata informatia? ce performante are? ce anume a preluat de la fiecare tip de masina, in afara de aspect. pe mine asta m-ar interesa, de fapt. si cred ca si pe majoritatea...
uzzylicious Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 n`arata rau dar oricum.. ar fi o bataie de joc pt adevaratele muscle car
Guest pAiN Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 asta e toata informatia? ce performante are? ce anume a preluat de la fiecare tip de masina, in afara de aspect. pe mine asta m-ar interesa, de fapt. si cred ca si pe majoritatea... e doar un concept pe hartie :lol:
RooT92 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Arata foarte bine ,dar cum s-a zis mai sus ar fi o jignire adusa adevaratelor muscle car
Mayhem Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dumnezeule, cum arata dacia, nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva
14ALEX14 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 asta e toata informatia? ce performante are? ce anume a preluat de la fiecare tip de masina, in afara de aspect. pe mine asta m-ar interesa, de fapt. si cred ca si pe majoritatea... Cum adica ce performante are?tu nu gandesti ce spui pe gura aiaMasina este facuta in photoshop foarte simplu sau oricare alt program,aceea masina nu apartine de Dacia,Mustang,ChevroletAcel concept este facut de un simplu DesignerCa sa iti spuna user-ul respectiv performantele ei,trebuie sa aceea masina sa existe pe piata la ora actuala si sa fi facut un speedtest + multe alte teste pe diferite piste de racingMasina aia e o simpla joaca in photopshop
Guest pAiN Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cum adica ce performante are?tu nu gandesti ce spui pe gura aia Masina este facuta in photoshop foarte simplu sau oricare alt program,aceea masina nu apartine de Dacia,Mustang,Chevrolet Acel concept este facut de un simplu Designer Ca sa iti spuna user-ul respectiv performantele ei,trebuie sa aceea masina sa existe pe piata la ora actuala si sa fi facut un speedtest + multe alte teste pe diferite piste de racing Masina aia e o simpla joaca in photopshop Usurel ca ti-ai rupe vreo vena ceva. (e fata) xD Iar cat despre acest "muscle car",n-are sanse pe piata nici daca s-ar fabrica,pentru ca banuiesc ca nu o sa scoata tot ce-i pe el sa-l vanda la 6 mii :lol: iar cei de la Dacia n-au fost in stare sa puna un motor mai mare pe S.U.V-ul ala al lor,i-au pus 1.5 dci ,de ce nu i-au pus motor de trabant
Stalk3r Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cum adica ce performante are?tu nu gandesti ce spui pe gura aia Masina este facuta in photoshop foarte simplu sau oricare alt program,aceea masina nu apartine de Dacia,Mustang,Chevrolet Acel concept este facut de un simplu Designer Ca sa iti spuna user-ul respectiv performantele ei,trebuie sa aceea masina sa existe pe piata la ora actuala si sa fi facut un speedtest + multe alte teste pe diferite piste de racing Masina aia e o simpla joaca in photopshop photoshop ? , esti tare .. , 3ds max pt constructie si photoshop si alte programe pt asezarea ei in peisaj.. jesus cica photoshop #-o ont: arata super ok, nush ce aveti de sunteti asa limitati la minte sa ziceti ca ar fii o dezamagire .. , eu o vad ca pe o concurenta, dar oricum va ramane un concept, renault\dacia nu dispune de motorizari pe masura unui muscle car.
BlackHart Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cum adica ce performante are?tu nu gandesti ce spui pe gura aiaMasina este facuta in photoshop foarte simplu sau oricare alt program,aceea masina nu apartine de Dacia,Mustang,ChevroletAcel concept este facut de un simplu DesignerCa sa iti spuna user-ul respectiv performantele ei,trebuie sa aceea masina sa existe pe piata la ora actuala si sa fi facut un speedtest + multe alte teste pe diferite piste de racingMasina aia e o simpla joaca in photopshopwhat's your freakin' point? ce-am vrut sa spun e ca nu e nimic inedit la conceptul asta din moment ce se refera doar la aspect. oricine se pricepe cat de cat poate lua 3, 4 modele de masini si le poate combina astfel in cat sa iasa o corcitura de modele. stai sa sintetizez ce am spus de fapt, sa intelegi: nu e nimic cool in conceptul asta! e pus pe forum, mi-am dat cu parerea despre el. ce sari in sus ca ars?
NoComment Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 asta e toata informatia? ce performante are? ce anume a preluat de la fiecare tip de masina, in afara de aspect. pe mine asta m-ar interesa, de fapt. si cred ca si pe majoritatea...pasionat de masinile americane Ford Mustang, Dodge Challenger si Chevrolet Camaro le-a combinat pe toate trei si a obtinut Dacia Muscle Car! din masinile astea a rezultat dacia noastra :lol:
Random Hero Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Arata foarte bine ,dar cum s-a zis mai sus ar fi o jignire adusa adevaratelor muscle carIn opinia mea si noile modele de muscle cars ce reinvie conceptele anilor 70 sunt o jignire. Nu se compara anii 69, 70, 71 cu 2008, 2009 - masinile produse acum arata de parca ar fi umflate cu steroizi. Doar cateva linii aduc aminte de originale.
Th3_GoD Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 arata foarte bine :) , numa ca numele suna cam ciudat " Dacia Muscle Car "
The Wizard Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 nu mi se pare un design original.e ford cu deschizator de bere (sigla dacia) in fata.
ShorTyx Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 arata cat de cat fain dar tot parca are ceva in minus fata de masinile muscle car reale
Memmorex Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ce uameni...Scrieti pe google la imagini dodge challenger
DarkAngel Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 I like it ^^. As cumpara-o daca ar iesi pe piata, chiar imi place cum arata :)
Memmorex Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 I like it ^^. As cumpara-o daca ar iesi pe piata, chiar imi place cum arata :)Daca ar fi sa se scoata copia aia infecta pe piata,ar trebui sa ii puna un motor pe masura...Si un motor pe masura costa destul de mult...Deci nu mai spune tu asa usor ca ai cumpara fiecare concept care il vezi pe forum...Cand au aparut primele poze cu Sandero,arata incredibil...Cand l`am vazut pe strada,era un Logan cu steroizi(cum zicea cineva mai sus).Cand o sa scoatem si noi o masina calumea,ceva original...
Guest The_KniveS Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 cine ar cumpara un muscle car "dacia" ?
t0x!C Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 cine ar cumpara un muscle car "dacia" ?Pasionatii muscle car + romanii :-?Masina arata foarte bine dar pot sa pun si pariu ca asa ceva nu va aparea pe piata ;))
Guest Warlord_King Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dragutza masina dar nu as cumparao daca intro buna zi sar face..