Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tzutzu10

am o problema....

Recommended Posts

Posted

tzutzu ai rabdare ca si eu ieri am creat contul si azi mi-a ajuns mail-u pe yahoo,daca vrei fati alt cont dar nu pe yahoo.Fati cont pe gmail ca acolo ajunge cel mai repede

Posted

habar nam cum se face contu pe gmail=))

www.gmail.com

Pe yahoo, ajung mail-urile mai greu sau niciodata (eu am patit-o). Iti recomand orice mail in afara de yahoo.

Guest smiley_real92
Posted

intri pe www.google.com dai Conectati-va in dreapta sus si acolo dai Sign Up si urmezi pasii de acolo,iti trebuie unb cont pe yahoo.com si atat..dupa care cand iti faci contul pe LinkMania ,il activezi tot de pe google.com ,intrand pe cont si dand in stanga sus la Gmail si intra direct :) sper ca te descurci, bft.

Guest uLise - Mg
Posted

daca folosesti gmail vezi ca undeva scrie 6 more dai acolo

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Si...banuiesc ca a mers.

Posted

www.gmail.com

Pe yahoo, ajung mail-urile mai greu sau niciodata (eu am patit-o). Iti recomand orice mail in afara de yahoo.

bunny am un cont de email pe un server privat ... mi-am facut cont de ceva vreme, insa nici acuma nu mi-a ajuns email-ul de activare ... se mai poate face ceva?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Wabbit get to work.

Posted

bunny am un cont de email pe un server privat ... mi-am facut cont de ceva vreme, insa nici acuma nu mi-a ajuns email-ul de activare ... se mai poate face ceva?

Se poate retrimite validarea, dar lucrul asta se face manual. Intr-un fel nu prea conteaza contul, presupun, chiar daca nu ti-a venit mail-ul, deoarece oricum nu avea nimic pe el. Conteaza numele lui nu? :)

Posted

Mda, se pare ca initiatorul topicul este on, vazandu-si de treaba la vanzari-cumparari, putea foarte frumos sa spuna ca si-a rezolvat problema, dar ma rog, romanu nostru nu mai are nevoie de altceva daca si-a rezolvat problema.

Cu placere!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...