Guest ionutz31 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 bye all eu mam lasat pentru ca deja a inceput sa devina banal am fugit pe alt servardeja nu mai e 4fun plm parka ar fi real life e doar un joc !!! miam pierdut timpul degeaba ce a fost linkmania si ce a ajuns mai wb:))
capcaunu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cata vreme unii sunt arsi drastic(pe buna dreptate) iar altii sunt tinuti in poala e si normal ca orgoliile,ranchiuna sau rabufnirile unora sa ajunga la paroxism.Poate exagerez,dar acest db asa cum arata el pune la zid notiunea de ''comunitate'',sau mai mult,o va impinge curand spre rubrica ''decese''.E doar o parere si luati-o ca atare,nu activez pe aceasta baza de date si nici n-am de gand s-o fac. :tiphat:
bunny Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Bye bye, dar o sa-ti mut topicul la comunitate. :)
Dumnezeu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 si cate topikuri de astea o sa mai fie =)) -abc- nuti face griji CRED ca rrdb e aproape :beer:
Lucian Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 nici nu-mi aduc aminte cand am mai fost asa necajit
Guest ionutz31 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jet in mm de gunit prost aaaa scz nu gunit lancelot spart ca pana akm trebuia sati dai 99 la cont de 10 mii de ori
huSt Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 nici nu-mi aduc aminte cand am mai fost asa necajit:rofl1:
Lancelot Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 intoarce-te de unde ai venitu will be missed son of Tarzan