Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Bug mass teleport castle siege

Recommended Posts

Posted

azi la cs, sadi putea sa imi dea teleport :huh: desi nu eram cu el in party...

http://www.imagebam.com/image/13438a45565062 use next

este enervant ca nu ma pot misca ... <_< se poate rezolva ?

degeaba postam noi la sectiunea BUG`s report daca nu se rezolva ..

ca sa vedeti cum functioneaza bug-ul am facut cateva filmulete la cs-ul de ieri. ce a fost ciudat e ca, doar sadi il folosea :-?

http://www.filefactory.com/file/ah6eh2d/n/...20-15-00-56_avi

Posted

eu n-am asa ceva

am invisibility si cancel invisibility

daca e skill de cs/gm , trebuie sa se activeze la un numar finit de killuri, nu?

cum de sadi ne tinea in teleport minute in sir?

Guest Barbata
Posted

Asa cum tu folosest hack-ul ala de faci ture in jurul unei pietre,fiind afk ,asa si Sadi foloseste acest hack la cs.

App , explica-ne si noua cum dai tu combo dupa combo la 12k agil cu twisting pe 2 ? (skill ts fury ).

Guest Barbata
Posted

sau autocombo? dau bk meu oricarui admin sa incerce,am 11k agil . sa vdm daca reuseste unul din ei sa dea 2-3 combo la rand (unul dupa altul,consecutive)

Posted

ybsOH1e4enQ

:)

Eu sincer in locul tau nu as deschide gura, cand nu o sa te mai folosesti de programe ajutatoare nici tu la CS, atunci sa ai pretentiii de genul acesta. La 12k agility tu dai cambo unul dupa altul cu ts la mijloc, esti bo$$.

Cat despre sugestia ta, contra deoarece asa este conceput jocul, nu este nici un bug.

Guest Sadi022002
Posted

Sunt zeu-l tau Gunit , mai cauta o inventie sa iesi in evidentza

Posted

Chestia asta, este de cand lumea si pamantul. Nu cred ca o sa se rezolve vrodata. Chiar si dupa cs este bug, stiu ca ma mutat cineva de pe spot icarus cu mass teleport, si nu stiam de ce (eram on si na putut sa imi ia spotul). Era pe la inceputul bd-ului, poate acuma sa reparat acel bug. Nu aveam party cu respectivul etc.

eu n-am asa ceva

am invisibility si cancel invisibility

daca e skill de cs/gm , trebuie sa se activeze la un numar finit de killuri, nu?

cum de sadi ne tinea in teleport minute in sir?

Bogz, vrei sa echilibram balanta ? Intru si eu si ii tin in mass teleport si aia e. Si da va merge, imi fac un guild, bagati 20 de pers (charactere lvl 10 sau cat trebuie) si intru la cs :photo: . Si asa macar mai reducem putin "din handicap". Daca nu se poate sa jucam normal, o sa jucam "anormal" si asta este.

Nu imi las parerea cu pro si contra, pentru ca numai joc pe server, dar tin legatura cu alianta, si nu suport sa vad ca se revine la vechiurile obiceiuri, o sa ajungem sa bagam iar aliante in plus la cs and this s..t.

Guest GUNIT-MG
Posted

la 7 rr nu cred ca rezisti camera :)

deci pana la urma ce e ?

Posted

O poate face Rhodd la 40rr daca e nevoie. Dar din nou, observ ca nu noi suntem cei care nu stam la bataie... Daca e bug, sa se faca ceva. Daca nu, vom ajunge sa ne batem in buguri.

Posted

Asa cum tu folosest hack-ul ala de faci ture in jurul unei pietre,fiind afk ,asa si Sadi foloseste acest hack la cs.

App , explica-ne si noua cum dai tu combo dupa combo la 12k agil cu twisting pe 2 ? (skill ts fury ).

iara teai bagat si tu in seama e vorba de alta treab acici nu mai abera .

atzi incercat sa il postatzi la bug report?

Posted

sm la castle siege pot da cu mass teleport la oricine chiar daca nu sunt in acelasi party... si apare ca si in filmuletele filmate de mine

am postat la sugestii pt ca va sugerez sa rezolvati bugul =))

Posted

Da, cu cheia franceza. 8-| Astea sunt bug-uri ce nu pot fi rezolvate, ca si bug-ul tau, asa e serverul, configurarea lui =/= serverul in sine. Sa speram ca la un eventual rr bd, nu va mai ramane aceeasi versiune.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...