Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

COBRA^^MG

contor afk

Recommended Posts

Posted

Daca in decurs de 15 zile nu mai aveti abateri afk se va sterge 1 abatere.

Exemplu: pe data de 15 ai avut ultima abatere afk si pe data de 31 fac o alta abatere se sterge una si pe pune una.

Aceste 15 zile se calculeaza de la ultima abatere afk.

Contorul nu se va face negativ, minim este 0

Eu am un contor afk de pe data de 10.07.2009. Sa inteleg ca dupa atatea zile ar trebui sa dispara si sa fiu fara contor afk , nu ? Astept un raspuns -ija- iar daca nu am postat unde trebuie ami cer scuze. Multumesc anticipat. :tiphat:

Posted

Sirius profesorul de matematica contoarele nu se sterg asa taz pac. Uite omul nu a avut abateri de la data introducerii modificarii (18), daca eu maine il prind afk si ia contor (daca mai are) ii sterg un si o pun pe asta (daca au trecut 30 de zile am sa ii sterg 2 si pun 1..) sper ca m-am facut lamurit.

NU se scot daca faceti topic, daca dai pm sau alte chestii.

Vedeti la banati>contor AFK cum se procedeaza, exemplu la p4nter4.

Posted

Sirius profesorul de matematica contoarele nu se sterg asa taz pac. Uite omul nu a avut abateri de la data introducerii modificarii (18), daca eu maine il prind afk si ia contor (daca mai are) ii sterg un si o pun pe asta (daca au trecut 30 de zile am sa ii sterg 2 si pun 1..) sper ca m-am facut lamurit.

NU se scot daca faceti topic, daca dai pm sau alte chestii.

Vedeti la banati>contor AFK cum se procedeaza, exemplu la p4nter4.

Stiu cum se sterg -ija- .. intamplator cand am facut practica la pedagogie am facut-o pe postul de cadru didactic, dar nu de matematica... ziceam de diferenta de zile si de postul de mai sus. Nu era nevoie de sarcasm :)

O zi buna :tiphat:

P.S. -mersi de lamurire :)

Posted

inca o intrebare legata de anularea contoarelor ...

15 zile de la data cand a fost prins afk sau 15 zile de la data cand a fost postat pe forum contorul ... ?:-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...