Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest R3W-SM

iteme de la +6 la +9

Recommended Posts

Posted

voi chear nu intelegeti ca acest servar este un servar pentru profesionisti cu low exp low rate nu este frumos sa va plangeti ca cad itemele cu luk ca e expu mic vine iar bosu si va zice "nu va convine jucati pe servar x999"

sincer sa va spun nici eu nu mai stiu nr de jwl bagate intrun set sal fac+9

@aaa am uitat am avut noroc ca jwleurile nu erau adunate 1cate 1 le primisem cadou in pachete mari de la un caracter mic un sipantizant deal meu,sper sa aveti si voi norocu meu daca nu incepeti si adunati pana la toamna faceti 1 set+9 :tiphat:

ai dat cu mucii in fasole ca cad caccccaa....sti u :-j

Posted

10 zile suspend pentru dezinformare . Daca spuneai "cred ca" sau "parerea mea" , era altceva .

Acum avem asa :

SoulRate = 40%

SoulLuckRate = 80%

LifeRate = 60%

Ar trebui sa-ti dai singur suspend permanent. Ratele astea is la mine, mi-au iesit din calcule. Despre ce lipsa de informare vorbesti? Pe oricare server care se respecta se gaseste exact rata de exp, ratile la drops si la jwl , pe linkmania niciodata nu a s-a publicat/scris aceste date, asa ca nu ai de unde sa te informezi.

Ai face bine sa retragi suspendul fiindca este nefondat.

Posted

Ar trebui sa-ti dai singur suspend permanent. Ratele astea is la mine, mi-au iesit din calcule. Despre ce lipsa de informare vorbesti? Pe oricare server care se respecta se gaseste exact rata de exp, ratile la drops si la jwl , pe linkmania niciodata nu a s-a publicat/scris aceste date, asa ca nu ai de unde sa te informezi.

Ai face bine sa retragi suspendul fiindca este nefondat.

Puteai sa intrebi in loc sa ii dezinformezi pe ceilalti nu convingerile tale

sau , dupa cum am spus mai sus, puteai sa incepi cu "cred ca", "parerea mea", ....

Posted

SoulRate : 50%

SoulRatelk : 75%

Liferate : 25 %

Cat de departe am fost de ciferele actuale? Tu vrei sa spui ca rata la life e mai mare ca la soul? Pai eu am facut multe iteme fara luck +9 dar life-uri am pierdut vrei 3 caractere pline cu tot cu store si n-am trecut de 8 decat numai pe un item( care era +12).

Puteai sa spui ca nu e asa si sa prezinti ratele nu sa ma acuzi de dezinformare , eu joc pe server nu din editoare.

Ai demonstrat cat esti de distrus la faza asta.

Guest http.ro
Posted

Contra .

daca nu ar mai cadea itemele de la +8 la +6 , +0 etc ..

as avea pre multe jwl si n-as avea ce face cu ele ..

sau mai bn zis .. nu ai vrea sa iti cada itemul din bok direct +9 ?

Posted

Da? Unde cad asa multe jol si jwl in general? Zi-ne sa stim si noi s numai facem topicuri si sa ne strufocam ca fraierii. -_-

Dsa, asa e, am mai zis... ca asa e , unde ai dreptate ai dreptate #-o . Oricum rata la jol de acum nu e mai mare de 25%. :crybaby:

Nu vreau sa-ti raman cumva datoare, stai si tu on in kalima 3 ore si sa vezi cum e plin inventarul de jwl, nimic nu va convine, ca bine zice ija, poate mai rau de atat ar trebui sa fie sa aveti de ce va plange, nu degeaba !

:tiphat:

Posted

unde cad multe jwl ? vreau si eu .. spuneti-mi ca ma duc sa imi strang si eu.

daca erai putin mai atent si daca chiar citeai ce s-a scris pe aici...poate ca vedeai si tu ce a scris RainSoul mai sus... MERGI IN KALIME si o sa vezi ce multe pica...daca stai on... normal

Posted

La cum pica jvl-urile pe server ( da chiar daca numai activez, stiu cum este). Voi spuneti ca bagati un lucru "cantitativ", dar de ce nu cereti sa se reduca drop-ul la jvl, si sa creasca rata la itemele cu lk ? (sper ca se cheama rata). Nu se poate sa le aveti pe amandoua. In felul asta veti baga o cantitate mica, dar mult mai calitativa.... :tiphat:

Posted

si daca din diverse motive nu pot merge kalima ?

nam vazut drop rateul la jwl asa mare cum il vedeti voi.

mai bine crescut rateul la +6 ...+9 si scazut dropul la jwl, macar la itemele cu lk,

nu e normal ca la un item cu lk sa pice pana la +9, exact cum era pe 97d

Posted

la +9 nu , dar la add 28 eu am bagat 2 inventarede jol`s in wings +13 si abia hp recovery am 2% =)) cand pun mouse pe ele incep sa rad :)) dar LiNu care zice ca a bagat 400 o_O

Posted

e foarte ok rata ... daca vreti servere in care sa dati rr in 2 ore sau sa cumparati jwls de la shop mergeti in alta parte.

NU stiu de ce va plangeti ... incercati sa jucati pe global si apoi veniti sa mai comentati, sa vedeti acolo ce frumos e cu xp 1x, invazii o data la 12 ore si multe alte chestii, a da si fara reset ...

Eu unul spun ca serverul de MU de pe Linkmania este unul din cele mai echilibrate servere private pe care le-am intalnit ...

Posted

:)) mai depinde si de norok , am avut criza de jwl si m-a ajutat D-zeul Mu ului sa imi iese +9 din prima ca sa nu raman fara jwl...

oricum rata la Jwl of life e prea mica....

Posted

Sunt setate bine si drop-ul la jwl si ratele de succes la +X.

In K7 pe primele spoturi daca stai 2-3 ore garantat ai 20 de jwl mai ales daca strangi si box of heaven. Nu poti K7 pt ca nu ai rr? mergi la goldeni +1+2 ca se cauta iteme/seturi mici +lk+ref chiar si +lk+dsr ca sa completeze seturile ancient.

Legat de JOL, e... emotionanta rata, eu personal m-am resemnat si am lasat setu la +16 (un item la +12) - nu am nervi sa bag la +28, poate cand vor fi vremurile mai bune. In aripi nici nu vorbesc sunt cu +add 8.

Posted

SoulRate : 50%

SoulRatelk : 75%

Liferate : 25 %

Cat de departe am fost de ciferele actuale? Tu vrei sa spui ca rata la life e mai mare ca la soul? Pai eu am facut multe iteme fara luck +9 dar life-uri am pierdut vrei 3 caractere pline cu tot cu store si n-am trecut de 8 decat numai pe un item( care era +12).

Puteai sa spui ca nu e asa si sa prezinti ratele nu sa ma acuzi de dezinformare , eu joc pe server nu din editoare.

Ai demonstrat cat esti de distrus la faza asta.

e chiar aiurea ce zici tu ai pierdut 3 carcatere de jol si cu tot cu store si tot nu ai trecut de +8? cat ai gandit asta? eu am toate itemele de pe mine add+28 setul de bk si cel de mg si nam pierdut zeci de mill de joluri... cateodata reusesc sa fac itemul +9 fara sa cada nicodata dar cateodata mai cade si el de 3-4 ori dar nu patesc nimik si nici nu ma apuc sa ma agit in stanga si dreapta

Posted

10 zile suspend pentru dezinformare . Daca spuneai "cred ca" sau "parerea mea" , era altceva .

Acum avem asa :

SoulRate = 40%

SoulLuckRate = 80%

LifeRate = 60%

Nu vreau sa te dezamagesc , asa ca o sa ii demonstrez cat de "inflexibil" sunt si o sa iti dezactivez contul daca tot spui a ai plecat de pe server . Parca am explicat ca am mai explicat ca nu ne derenjeaza plecarea celor care sunt invatati cu servere mai usoare si care mai au si nesimtirea sa vina cu motive de genul "nu pot sa joc 24 din 24" sau "ma plictisesc pt ca nu se misca bara" ...

Ai dreptate, fac antireclama la server-ul asta pentru cei care vor servere usoare :blink: Parca am mai zis asta o data .

Dar deh, suntem in Romania, unde este democratie si din cate am vazut eu ultima data , ai sute de "magazine" de unde sa alegi . Hai sa iti fac pe plac : "Ne cerem scuze pentru ca nu am putut sa va oferim un nivel de experienta personalizat ( fara sa afectam ceilalti jucatori si politica/particularitatile server-ului ) ." ( citeste ultima propozitie de 1000 de ori ) "Din pacate nu am ce reducere sa iti fac (la suspend) doar ai facut contul pe 1 august , deci nu o sa iti fie greu sa iti faci altul. "

word & closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...