Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest R3W-SM

iteme de la +6 la +9

Recommended Posts

Posted

cum sa pierzi 50 de souluri si nush cate blessuri pe un item cu lk ? :blink:

de ce mai este lucku?

chiar e enervant sa pierzi atatea jwls si debea pica

Eu sugerez itemele cu lk sa iasa din prima la +9 pe 97d ieseau direct :right:

Posted

Credeam ca numai eu sunt iritat de aceasta chestiune. Pe bune acum...ce-s cu prostiile astea? Nu se mai respecta nici o rata? Pe 97 d erau standard si pe toate versiunile e la fel cum de nu e si la noi?

La bless rata e de 100%, la soul 75% la itemele fara luck si 100% la cele cu luck ( acum e 50% la cele fara luck si 75% la cele cu luck..desi e cam mult 75% la cum se duc soul-urile #-o ) iar la life erau 50% sansele acum cel mult sunt 25% ... pe bune ce-s cu aberatiile astea? :blink:

Treceti pe ratiile normale ca nu ploua nicaieri cu jwl...a..ca sa numai zic ca daca bagi jwl unu dupa altu iti cade itemul..trebuie sa faci artificii.. :banghead:

Si inca ceva..la bless..chiar daca are luck itemul tot e posibil si chiar cade cand pui la saselea bless...deci e so aiurea. :|

Posted

:)) Dar totusi cum sa pierzi in jur de 250-300 de Jewel of Life in niste aripi de Elf cu Lk...

eu am incercat sa fac la set add maxim nici macar nam ajuns la 10..am zis cal las dracu asa e mai valoros jol decat add ala :))

Posted

:)) Dar totusi cum sa pierzi in jur de 250-300 de Jewel of Life in niste aripi de Elf cu Lk...

din cate stiu eu jolu nu are treaba cu lku...asa ca ori cu ori fara tot aia e

Posted

eu am incercat sa fac la set add maxim nici macar nam ajuns la 10..am zis cal las dracu asa e mai valoros jol decat add ala :))

Despre ce vb? care 10 ? add e din 4 in 4 : 4-8-12-16 :)

Intr-adevar nu are legatura cu Luck-ul dar nu e la o rata normala.

Posted

eu unul nu ma plang jwls cad foarte usor ,si eu ca sa ridic un set acc am bagat cateva sute

Ps nu bagati jwls in ele daca aveti inv supra incarcat si dupa ce ies +7 mutati itemul in alt loc , la +8 aceeasi manevra , foarte rar cand bag 2 ture in iteme cu lk

Posted

OK, atunci cate JoL mai trebe sa bag sa ii fac add +28 ? 1000, 3000 ?

Care este ratia pentru add la itele ?

Posted

Hmm..la cate jwl pica, de ce sa ne plangem ca nu urca itemele, vrem totul mult mai usor, daca ar fi usor nu ar mai fi satisfactie, fara satisfactie ce interes ne-ar mai da jocul ?

Eu cred ca e bine asa, sa ne chinuim, nu sa avem totul pe tava. Si eu am bagat peste 500 de jol in set si nici acum nu e add 28 tot...Good Luck :beer:

Posted

bagasem eu in niste aripi vreo 15 JOL. NICIUNA nu a ridicat DELOC addul.

nici macar un 4% nu am primit din 15 jol. nici macar sa creasca odata si apoi sa scada. toate au facut nimic.

stai releax ca si eu am bagat peste 50 JOL in aripi si nimik... numa m-am enervat... iar despre ridicarea la +9 ce sa mai zic... multe iteme cu lk imi picau si de 5-6 ori. :banghead:

Posted

daca la +9 debea iese dar pana la +13 :blink:

Posted

OK, atunci cate JoL mai trebe sa bag sa ii fac add +28 ? 1000, 3000 ?

Care este ratia pentru add la itele ?

nu zic ca nu e rata mica la jol...ca si eu am bagat vreo 100 jol sa fac add 20 si m-am oprit ca am ramas fara :P

dar ma refer ca ori cu lk ori fara rata la jol nu creste

Posted

Hmm..la cate jwl pica, de ce sa ne plangem ca nu urca itemele, vrem totul mult mai usor, daca ar fi usor nu ar mai fi satisfactie, fara satisfactie ce interes ne-ar mai da jocul ?

Eu cred ca e bine asa, sa ne chinuim, nu sa avem totul pe tava. Si eu am bagat peste 500 de jol in set si nici acum nu e add 28 tot...Good Luck :beer:

Da? Unde cad asa multe jol si jwl in general? Zi-ne sa stim si noi s numai facem topicuri si sa ne strufocam ca fraierii. -_-

nu zic ca nu e rata mica la jol...ca si eu am bagat vreo 100 jol sa fac add 20 si m-am oprit ca am ramas fara :P

dar ma refer ca ori cu lk ori fara rata la jol nu creste

Dsa, asa e, am mai zis... ca asa e , unde ai dreptate ai dreptate #-o . Oricum rata la jol de acum nu e mai mare de 25%. :crybaby:

Posted

voi chear nu intelegeti ca acest servar este un servar pentru profesionisti cu low exp low rate nu este frumos sa va plangeti ca cad itemele cu luk ca e expu mic vine iar bosu si va zice "nu va convine jucati pe servar x999"

sincer sa va spun nici eu nu mai stiu nr de jwl bagate intrun set sal fac+9

@aaa am uitat am avut noroc ca jwleurile nu erau adunate 1cate 1 le primisem cadou in pachete mari de la un caracter mic un sipantizant deal meu,sper sa aveti si voi norocu meu daca nu incepeti si adunati pana la toamna faceti 1 set+9 :tiphat:

Posted

voi chear nu intelegeti ca acest servar este un servar pentru profesionisti cu low exp low rate nu este frumos sa va plangeti ca cad itemele cu luk ca e expu mic vine iar bosu si va zice "nu va convine jucati pe servar x999"

sincer sa va spun nici eu nu mai stiu nr de jwl bagate intrun set sal fac+9

@aaa am uitat am avut noroc ca jwleurile nu erau adunate 1cate 1 le primisem cadou in pachete mari de la un caracter mic un sipantizant deal meu,sper sa aveti si voi norocu meu daca nu incepeti si adunati pana la toamna faceti 1 set+9 :tiphat:

profesionisti sau neprofesionisti , jocul nu mai e distractiv. e enervant si prost setat.

cu ce scop atunci sa mai joace lumea? sa isi faca nervi? daca nu se joaca de placere...

Posted

profesionisti sau neprofesionisti , jocul nu mai e distractiv. e enervant si prost setat.

cu ce scop atunci sa mai joace lumea? sa isi faca nervi? daca nu se joaca de placere...

ma ispitesti :P

nai vazut ce a zis "propietaru"servarului in aproape toate topikurile,cine vrea joaca cine nu nu,el are nevoie de jucatori adevarati(mu maniaci 48/48pe mu)nui trebe jucatori ca mine ca tine sau chear daca iar trebui nu are posibilitatea de a ne multumi,

Posted

ma ispitesti :P

nai vazut ce a zis "propietaru"servarului in aproape toate topikurile,cine vrea joaca cine nu nu,el are nevoie de jucatori adevarati(mu maniaci 48/48pe mu)nui trebe jucatori ca mine ca tine sau chear daca iar trebui nu are posibilitatea de a ne multumi,

posibilitate are. doar ca ownerul din cate am observat e un om inflexibil care a creeat un server prost setat si care a determinat multi jucatori (inclisive me) sa plece de pe server.

daca merge pe iidea ca nu il intereseaza ca pierde jucatori atunci mare rusine. practic isi face singur antireclama si lui , si la server si la linkmania.

dar deh , traim in Romania , daca te duci in magazin si vrei sa schimbi un produs spune ca nu se poate in loc sa te pupe in fund ca sa mai cumperi si data viitoare. asa face si ownerul , alunga jucatorii. e chestia de civilizatie si crestere. in tarile civilizate cand vrei sa schimbi ceva isi cere scuze de 1000 de ori si iti mai face si o reducere , doar ca sa te intorci.

total dezamagit se linkmania.

Posted

acu sincer si voi va tot plangeti...ba nu e bn aia ba nu e bn ailalta

serverul e facut sa fie greu...

dk stai online 12 ore /zi te asigur eu ca iti faci lejer seturile la +9...pica destule jwluri

ma mir ca pana acuma nu ati cerut sa pice iteme 380 din bok

serverul linkmaina este f bn populat...celor care nu le convine pleaca...si raman cei care sunt pasionati si nu vor totul servit pe tava

Posted

dk stai online 12 ore /zi te asigur eu ca iti faci lejer seturile la +9...pica destule jwluri

serverul linkmaina este f bn populat...celor care nu le convine pleaca...si raman cei care sunt pasionati si nu vor totul servit pe tava

ia dute si intreaba un doctor cate ore ai voie sa stai in fata monitorului,

cine te tine sa stai toata ziua pe mu?:)) munca scoala familie nai?

setu+9si rr de pe linkmania iti da mancare te inbraca

poate o sa va aduceti aminte de vorbele mele ca statu cu ochii in monitor dauneaza GRAV

Posted

da ma ca sta un om normal 24 cu 7 cu nasu in un joc pentru obsedati.

din momentul in care e prea greu e orientat strict catre cei care nu au viata.

eu ies pe afara , v am pupat.

Posted

rata este bine asa cum este acuma nu inteleg pentru ce ar trebui marita eu am stricat vreo 400 de jol si am setu/stafu/aripile add28 shieldu add 35 plus ca mai am un set leg si ala tot add28.

Posted

Credeam ca numai eu sunt iritat de aceasta chestiune. Pe bune acum...ce-s cu prostiile astea? Nu se mai respecta nici o rata? Pe 97 d erau standard si pe toate versiunile e la fel cum de nu e si la noi?

La bless rata e de 100%, la soul 75% la itemele fara luck si 100% la cele cu luck ( acum e 50% la cele fara luck si 75% la cele cu luck..desi e cam mult 75% la cum se duc soul-urile #-o ) iar la life erau 50% sansele acum cel mult sunt 25% ... pe bune ce-s cu aberatiile astea? :blink:

Treceti pe ratiile normale ca nu ploua nicaieri cu jwl...a..ca sa numai zic ca daca bagi jwl unu dupa altu iti cade itemul..trebuie sa faci artificii.. :banghead:

Si inca ceva..la bless..chiar daca are luck itemul tot e posibil si chiar cade cand pui la saselea bless...deci e so aiurea. :|

10 zile suspend pentru dezinformare . Daca spuneai "cred ca" sau "parerea mea" , era altceva .

Acum avem asa :

SoulRate = 40%

SoulLuckRate = 80%

LifeRate = 60%

posibilitate are. doar ca ownerul din cate am observat e un om inflexibil care a creeat un server prost setat si care a determinat multi jucatori (inclisive me) sa plece de pe server.

daca merge pe iidea ca nu il intereseaza ca pierde jucatori atunci mare rusine. practic isi face singur antireclama si lui , si la server si la linkmania.

dar deh , traim in Romania , daca te duci in magazin si vrei sa schimbi un produs spune ca nu se poate in loc sa te pupe in fund ca sa mai cumperi si data viitoare. asa face si ownerul , alunga jucatorii. e chestia de civilizatie si crestere. in tarile civilizate cand vrei sa schimbi ceva isi cere scuze de 1000 de ori si iti mai face si o reducere , doar ca sa te intorci.

total dezamagit se linkmania.

Nu vreau sa te dezamagesc , asa ca o sa ii demonstrez cat de "inflexibil" sunt si o sa iti dezactivez contul daca tot spui a ai plecat de pe server . Parca am explicat ca am mai explicat ca nu ne derenjeaza plecarea celor care sunt invatati cu servere mai usoare si care mai au si nesimtirea sa vina cu motive de genul "nu pot sa joc 24 din 24" sau "ma plictisesc pt ca nu se misca bara" ...

Ai dreptate, fac antireclama la server-ul asta pentru cei care vor servere usoare :blink: Parca am mai zis asta o data .

Dar deh, suntem in Romania, unde este democratie si din cate am vazut eu ultima data , ai sute de "magazine" de unde sa alegi . Hai sa iti fac pe plac : "Ne cerem scuze pentru ca nu am putut sa va oferim un nivel de experienta personalizat ( fara sa afectam ceilalti jucatori si politica/particularitatile server-ului ) ." ( citeste ultima propozitie de 1000 de ori ) "Din pacate nu am ce reducere sa iti fac (la suspend) doar ai facut contul pe 1 august , deci nu o sa iti fie greu sa iti faci altul. "

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...