Dani Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ca sa va faca vacanta mai interesanta, binenteles daca alegeti Anglia, in oraselul Thorpeness din Suffolk, o persoana a tranformat un turn de apa intr-o pensiune foarte draguta. Cu ajutorul acestei “inventii” turistii vor putea sa vada mai multe peisaje frumoase chiar din camera lor. Mai multe pe site-ul oficial. Si ar putea face acest lucru si cu turnul de apa din Oradea. Oradeni n-am dreptate? Alte imagini
c1ocan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Arata ca o :"> . Si in oradea sar putea face, bine zici, dar nu prea cred .
BlackHart Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Arata ca o :"> pensiune facuta dintr-un turn?
The Wizard Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 am vazut la tv (pe discovery parca) unu de avea casa facuta intr-un turn cu apa, dar era forma turnului, nu asa...
Anonim2 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nimic nu se compara cu o pensiune la inchisoarea femeilor.
Nach3 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Foarte frumos :) + ca este o zona plina de verdeata :)
alcholic Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 draguta ideea :right: ps. daca gasiti poze puneti si cu interiorul :)