Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JustAnotherPlayer

Intrebare tarc arena

Recommended Posts

Posted

daca e in tarc inseamna ca e in tarc. daca e in afara inseamna ca e in afara. regulamentul nu precizeaza nimic despre cei care stau pe "tusha" :)

deci ii faci preluare doar celui ce e in tarc.

Posted

Marginea din cate stiu eu face parte din teren, asta din sport, iar din geometrie latura face parte din figura deci mi se pare logic ca cei de pe marginea tarcului , daca se afla intre cei doi stalpi pe linia acestora si nu in spatele ei sa fie considerati in tarc. Asa mi se pare logic, dar cum multe chestii pe LinkMania sunt ilogice...eh..ma astept la orice -_-

Posted

S-a mai pus aceasta intrebare si raspunsul cel mai potrivit -ija- la dat:

Este ca la fotbal , daca mai mult de jumate din circumferitza mingi este inauntru atunci este GOL

Posted

S-a mai pus aceasta intrebare si raspunsul cel mai potrivit -ija- la dat:

Este ca la fotbal , daca mai mult de jumate din circumferitza mingi este inauntru atunci este GOL

Inseamna ca -ija- nu stie football. Ca sa fie out mingea trebuie sa paraseasca terenul si deci linia cu toata circumferinta, daca e pe jumate tot e pe linie.

Tu vad ca esti fan gatusso..ar trebui sa stii :)

Posted

Inseamna ca -ija- nu stie football. Ca sa fie out mingea trebuie sa paraseasca terenul si deci linia cu toata circumferinta, daca e pe jumate tot e pe linie.

Tu vad ca esti fan gatusso..ar trebui sa stii :)

am scris mai mult de jumatate(dupa cate stiu si eu destul MAI MULT DE JUMATATEA CIRCUMFERINTEI MINGI)ce inseamna ca daca un sfert din minge este inca pe teren si treisferturi in poarta, atunci este GOL valabil.Asa si cu caracterele pe linia tarcului :beer:

Posted

Deci pot sa-l preiau pe holder daca aia sunt pe linie?

Daca sunt in tarc inseamna ca tre sa le fac la toti preluare,daca sunt afara,doar la cei din tarc.

Dar daca sunt pe linie?

Dar mobii ies din tarc..is de capul lor. N-ai vazut Bali cum iese si se plimba ca un jmen prin arena? Tot timpul trebuie sa fiu atent la hp ca nici nu-l vezi cand iti da un picior dupa ureche ^_^.

am scris mai mult de jumatate(dupa cate stiu si eu destul MAI MULT DE JUMATATEA CIRCUMFERINTEI MINGI)ce inseamna ca daca un sfert din minge este inca pe teren si treisferturi in poarta, atunci este GOL valabil.Asa si cu caracterele pe linia tarcului :beer:

Da,asa e, ma scuzi, is cam bolnav si nu vad bine. My bad.

Dar noi nu vrem sa dam gol, vrem sa vedem daca e out sau in ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...