Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

evil_me_tepes

Sugestie marire XP cu chestionar.

XP  

108 members have voted

1. 1. Ce XP vreti sa fie?

• Nimic modificat , 20X
      61
    • 30X
      28
    • dublu , 40X
      39

Recommended Posts

Posted

cei cu caractere asa de mari (f putini) pot cere scoatere de puncte la greu. si pot sa joace inistiti inca 15 ani

ar fi inca o bataie de cap in + pentru moderatori/gm scoaterea acestor puncte,si sa fim seriosi odata ce ai facut un char full iti mai doresti scoaterea punctelor...sau ajungi la o plictiseala cumplita,astfel incat sa renunti la joc? :comp2:

Posted

20x

scopul este sa fi cel mai bun dintre cei mai buni , NU sa ai full stats intr-un timp cat mai scurt .

ideea era sa nu se creeze o monotonie cu rr-urile ca pe 97. acolo nu puteai sa faci decat invazii si sa dai rr-uri. aici ai si posibilitatea sa participi la CS, dar cu xp-ul asta si un loc de munca la care tre sa fii prezent zilnic + suspendurile groase pentru AFK iti spun eu ca nici intr-un an jumate nu ajungi full.

care mai e farmecul atunci? :)

Posted

20x

scopul este sa fi cel mai bun dintre cei mai buni , NU sa ai full stats intr-un timp cat mai scurt .

ce scop? =)) cel mai bun la ce? cum adica cel mai bun?castiga careva ceva cai cel mai bun?

scopul jocului este sa te distrezi facand 5 caractere ful ,comert,pk,duel,,,

'vdragosh' poate navem aceleasi scopuri =))

asta se numeste joc/sa te distrezi in timpul liber nu sa stea lume 24/24 pe mu sa fie cel mai bun .

mai oameni va stricati vederea ,

Posted

20x

vdragosh, da, stim, asta e scopul jocului, dar unii, de exemplu eu, nu pot juca mai mult de 2-3 ore pe zi pentru ca nu am timp si in plus se creste foarte greu de la lvl 300...

daca vreti 40x(respectiv 30x) pe mine ma prindeti in joc. daca nu ati mai pierdut un player! :tiphat:

votat 40x

Posted

de acord cu 30x - votat

asa e placerea este la CS, iteme, duel

e greu sa dai macar 1 rr dar sa numai vb de celelalte pana sa ajungi full la xp actual

la 30x tot o sa stai 1 luna nonstop sa faci de la 350 la 400 daca stai 2-4 ore pe zi

jucam acest joc ptr fun, pentru prieteni vechi si noi, si sincer pana sa reusesti sa ajungi sa faci CS tot e nevoie de 6 luni pentru 5 char-uri care sa joace nonstop :)

Posted

votat 40x

deja nu mai este placere sa joci mu, deja este un CHIN SA DAI 1 singur rr

cred ca veti pierde multi playeri din cauza asta

apropo, vdragosh ai incercat sa-ti faci un caracter personal si dai un rr?...daca nu ai incercat te rog frumos incearca

Guest galateanu19
Posted

30-40x

la 20x nu faci alceva decat sa stai on ca 1 disperat sa te poti mentine in top etc...

din cauza xp nu vine nici lumea pe la eventuri cand intra 1 admin si anunta 1 event cn vine din cei mari?top20 de ex?nimeni dc?ptr ca au tarc ptr care sau trezit la 5dim ca sa aiba unde sa creasca si doar nu e nebun sa lase spotu ptr care si-a sacrificat orele de somn.

Posted

20x

ideea e sa joci acest joc de placere , nu sa mananci nervii de la 340 incolo. ideea e sa poti juca jocul cand ai placere , nici un caz sa stai 2 luni sa dai rr.

ideea e sa se joace decent. foarte greu nu e tot timpul bine. balansul e cel care trebuie. nu cere nimeni 100X , dar 20 e prea putin. dupa lvl 340 e bataie de joc. 1 maxim 2 lvl pe zi , asta cu party bun.

warn up alexsebi2005 si R3W-SM (acelasi ip si 2 conturi)

nu inteleg pentru ce tot dai tu warnuri. nu are voie lumea sa vorbeasca? lasa omul sa spuna ce doreste ca nu iti mananca HDD ul de spatiu.

chiar nu inteleg atitudinea asta , cum spune cineva ceva , poc warn sau SS. FARA NICI UN MOTIV. daia e forum. sa spuna lumea CE VREA. asta , normal , daca nu te consideri un mic Ceausescu cu boala de conducere care nu suporta ca poporul sa spuna orice ca ii impusca.

Posted

ideea era sa nu se creeze o monotonie cu rr-urile ca pe 97. acolo nu puteai sa faci decat invazii si sa dai rr-uri. aici ai si posibilitatea sa participi la CS, dar cu xp-ul asta si un loc de munca la care tre sa fii prezent zilnic + suspendurile groase pentru AFK iti spun eu ca nici intr-un an jumate nu ajungi full.

care mai e farmecul atunci? :)

boom iti dau dreptate doar la faptul ca e munca migaloasa sa stai on + ss pentru afk ..... Monotonia nu o sa fie pe moment , dar o sa se creeze pe parcurs , cei care au jucat pana acuma si au rr destule o sa joace in continuare la fel de mult si o sa faca full destul de repede .... si o sa fie 5 full si restu aproape de full dar tot nu o sa se schimbe nimic .... ( de exemplu daca face gunit full nu mai are nimeni nici o sansa pana nu face un alt bk full ...si urmatorul ar fii kanvish , jack , tu , kinul , etc ... deci tot aceleasi persoane o sa fie la cs defiecare data )

tot acelasi lucru o sa fie la 40x , numai ca unii o sa aiba 20 in loc de 5 rr si care au acuma 20 o sa fie full .... tot acolo esti :D

#alexsebi2005 si pe 97 la inceput cand a fost exp mica nu s-a dat intr-o zi 2 rr . Dupa ce am ajuns sa am cam 10 rr s-au gandit sa schimbe exp si acolo #-o .

la exp de pe 97 se putea da 3 rr / zi

#sa ramana asa 20

Posted

ideea e sa se joace decent. foarte greu nu e tot timpul bine. balansul e cel care trebuie. nu cere nimeni 100X , dar 20 e prea putin. dupa lvl 340 e bataie de joc. 1 maxim 2 lvl pe zi , asta cu party bun.

nu inteleg pentru ce tot dai tu warnuri. nu are voie lumea sa vorbeasca? lasa omul sa spuna ce doreste ca nu iti mananca HDD ul de spatiu.

chiar nu inteleg atitudinea asta , cum spune cineva ceva , poc warn sau SS. FARA NICI UN MOTIV. daia e forum. sa spuna lumea CE VREA. asta , normal , daca nu te consideri un mic Ceausescu cu boala de conducere care nu suporta ca poporul sa spuna orice ca ii impusca.

a votat aceeasi persoana de pe mai multe usere. de asta s-a acordat warn.

boom iti dau dreptate doar la faptul ca e munca migaloasa sa stai on + ss pentru afk ..... Monotonia nu o sa fie pe moment , dar o sa se creeze pe parcurs , cei care au jucat pana acuma si au rr destule o sa joace in continuare la fel de mult si o sa faca full destul de repede .... si o sa fie 5 full si restu aproape de full dar tot nu o sa se schimbe nimic .... ( de exemplu daca face gunit full nu mai are nimeni nici o sansa pana nu face un alt bk full ...si urmatorul ar fii kanvish , jack , tu , kinul , etc ... deci tot aceleasi persoane o sa fie la cs defiecare data )

tot acelasi lucru o sa fie la 40x , numai ca unii o sa aiba 20 in loc de 5 rr si care au acuma 20 o sa fie full .... tot acolo esti :D

#alexsebi2005 si pe 97 la inceput cand a fost exp mica nu s-a dat intr-o zi 2 rr . Dupa ce am ajuns sa am cam 10 rr s-au gandit sa schimbe exp si acolo #-o .

la exp de pe 97 se putea da 3 rr / zi

#sa ramana asa 20

nu va fi acelasi lucru daca s-ar mari xp-ul, pentru ca cei mai mici care acum se zbat sa-si dea si ei rr-ul vor inainta si ne vor ajunge din urma. va fi altfel motivat playerul cand vede ca are sanse sa intre in top cu un xp mai mare.

pe celelalte servere cu xp 9999X se bat doar 2 aliante pentru CS. de ce sa fie si aici la fel? (cu xp-ul actual cei mai activi playeri se strang ori in HONEY ori in HHunterZ doar din dorinta de a se bate pentru castel si de a avea iteme anciente/380)

aliante sunt. playeri activi sunt foarte multi. peste cateva luni cei mici vor ajunge full cu siguranta si altfel va fi la CS cand se vor bate cate 2-3 aliante pentru cucerirea castelului :)

la urma urmei numai CS-ul, itemele de 380 si ancientele la +13 vor fi scopul pe acest server.

Posted

a votat aceeasi persoana de pe mai multe usere. de asta s-a acordat warn.

nu va fi acelasi lucru daca s-ar mari xp-ul, pentru ca cei mai mici care acum se zbat sa-si dea si ei rr-ul vor inainta si ne vor ajunge din urma. va fi altfel motivat playerul cand vede ca are sanse sa intre in top cu un xp mai mare.

pe celelalte servere cu xp 9999X se bat doar 2 aliante pentru CS. de ce sa fie si aici la fel? (cu xp-ul actual cei mai activi playeri se strang ori in HONEY ori in HHunterZ doar din dorinta de a se bate pentru castel si de a avea iteme anciente/380)

aliante sunt. playeri activi sunt foarte multi. peste cateva luni cei mici vor ajunge full cu siguranta si altfel va fi la CS cand se vor bate cate 2-3 aliante pentru cucerirea castelului :)

la urma urmei numai CS-ul, itemele de 380 si ancientele la +13 vor fi scopul pe acest server.

ai dreptate cu motivarea si dorinta de a accede in top , dar la CS tot nu se v-a schimba nimic , deoarece cele 2 aliante care se bat acum o sa aiba avantaj deci situatia o sa ramana la fel din punctul asta de vedere ...

Posted

20x

am dat rr in aida 2 cu 3 lvl / 24 ore - a fost greu foarte adevarat dar a fost ce mai misto parte a jocului

restu e degeaba

propun 40x - si imediat ce ajunge 1 la 400 rr db

sau

20 - 40x fara posibilitatea de a rr char - evident mobi adaptati - goldeni

Posted

20x

sa fim serios daca e 30Xnu se va face ful imediat..si mie nu mi se pare ca daca ai prins radacini la pc si ai 9999rr esti cel mai bun. daca ai 10 rr eu 10 si avem acelas set acelas char atuncia esti mai bun sau poate chiar daca esti mai mic si ma faci..sa dau click dreapta nu`i asa greu :))

Posted

40x . E facut prost chestionarul ! Trebuia mai intai cu marire sau pastrare xp si dupa aia vedeam cu cat marim #-o

Asa este ! Deja s-au adunat 31 de voturi pentru marirea experientei , fie 30 fie 40x si 16 voturi contra. Trebuia mai intai facut un chestionar pentru a vedea daca se vrea intr-adevar marirea experientei.

@vdragosh am si eu o intrebare.

Ai incercat sa joci pe S1 sa vezi cum este?

Posted

pt ce 2 chestionare? sa complicam?

asta e CLAR si pt orice om care a depasit clasa a 3 a e foarte simplu si include si ceea ce spuneti voi.

e optiunea 20X care este exp de acum si alte 2 optiuni. E LOGIC CA DUPA UN VOT SE OBSERVA CATI SUNT PENTRU SCHIMBARE SI CATI PENTRU A O PASTRA LA FEL.

parca sunteti struti cu capul in nisiip pe bune. nu ganditi deloc

Guest The_KniveS
Posted

30x e suficent , e prea mult 40x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...