Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

evil_me_tepes

Sugestie marire XP cu chestionar.

XP  

108 members have voted

1. 1. Ce XP vreti sa fie?

• Nimic modificat , 20X
      61
    • 30X
      28
    • dublu , 40X
      39

Recommended Posts

Posted

deoarece am sugerat de 2 ori pe topicul cu marire de XP sa se faca un chestionar si nici un admin nu a fost interesat o sa deschid un nou topic cu un chestionar. nu de alta , dar imi e greu de crezut ca nici un admin nu se uita pe acel topic si nu a vazut cererea de chestionar care chiar e necesara. am pus la raspunsuri de optoini pana la 40X pt ca eu cred ca mai mult nu e de luat in considerare de admini care oricum nu prea sunt interesati de ce se vb pe aici

asa ca votati aici

Posted

Imi pare rau, sunt nevoit sa-l inchid din urmatoarele cauze:

1) o sa posteze lumea degeaba

2) o sa posteze lumea degeaba

(figurat si la propiu)

Posted

40x pentru un om normal care intra si joaca 2-4 ore pe zi cred ca e ceva necesar si normal.

ganditiva cate ore stati in fata monitorului credeti ca nu dauneaza,cunosc persoane care siau pus ochelari din cauza calculatorului.

+ curentu +uzarea pcului daca chear voi credeti ca merita sa stati 8 ore pe 1lvl naveti decat sa jucati.

deocamdata joc s1 cu exp 90x am cam 5zile si sunt lvl 360,expu de pe s1 nu se compara cu cel 97d,degeaba iei 60k exp ca bara dupa lvl 350 tot incet se misca.

Posted

Votat 40x , insa aici intervine o problema.

Sunt cei care nu vor sa se modifice nimic , iar pentru ei exista optiunea 20x , iar pentru cei care vor xp mai mare , exista 30x si 40x , unde automat suntem in defavoare deoarece altii voteaza ceva , altii altceva.

Posted

30x sau 40x aman2 ar fi bune votez 40x :-??

Posted

Pe db actual sa ramana exp. care este acum, eventual un alt server cu o experienta superiora, dar nicidecum sa se modifice experienta acum, pe serverul care jucam.

Posted

2 servere

Unu pe la 5-10x pentru cei hard-core etc.

Unu pe la 50x pentru cei casual.

edit; votat 40x din motive evidente. 20x e absurd de jos, iti ia o eternitate sa faci ceva in jocul asta.

Guest varza'n beci
Posted

10000x fugiti pe servere nasoale dalea cu legea junglei #-o

votat 20x

Posted

20x

Raman la ideea ca e mai mult decat suficient,astfel nu se va ajunge prea curand la restart data base..cu toate ca cei aflati in frunte clasementului,in ciuda "xp-ului mic" sunt foarte aproape de full statuts..think about that!

Posted

20x

Raman la ideea ca e mai mult decat suficient,astfel nu se va ajunge prea curand la restart data base..cu toate ca cei aflati in frunte clasementului,in ciuda "xp-ului mic" sunt foarte aproape de full statuts..think about that!

cei cu caractere asa de mari (f putini) pot cere scoatere de puncte la greu. si pot sa joace inistiti inca 15 ani

Posted

sunt de acord cu 40X. fun-ul este la CS, la iteme de 380, la anciente+13, etc.

rr-urile nu sunt principalul tzel al versiunii asteia.

la urma urmei se poate da rr db odata la 1-2 ani si se rezolva problema cu prea multe rr-uri.

vor fi si mai multi playeri daca se mareste xp-ul.

daca va fi 40X nu vor fi numai 2 guilde care se bat pentru CS (toti vor avea posibilitatea sa faca full intr-un timp mai scurt) si spun asta referindu-ma la o perioada mai lunga de timp, si la cei care nu prea isi dedica timpul 24/24 pentru mu.

Posted

...

rr-urile nu sunt principalul tzel al versiunii asteia.

...

20x

scopul este sa fi cel mai bun dintre cei mai buni , NU sa ai full stats intr-un timp cat mai scurt .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...