Jump to content
I_am_FuZzy

Care stie are un 10 :D

Recommended Posts

Posted

Care poate sa imi zica si mie un nume de fata romanesc care sa nu se termine in "a" (sa nu fie alintat sau provenit din alta limba)

Eu unu m-am gandit foarte mult si nu am reusit sa gasesc. poate ma ajutati voi cool.gif

Posted

Care poate sa imi zica si mie un nume de fata romanesc care sa nu se termine in "a" (sa nu fie alintat sau provenit din alta limba)

Eu unu m-am gandit foarte mult si nu am reusit sa gasesc. poate ma ajutati voi cool.gif

Carmen?!

Mai,tu vrei sa botezi pe cineva?! biggrin.gif

Posted

Nutzi , Ani(am io o profa de romana f buna Albu Ani-ani nu e de la anisoara sigur!!!)si mai sunt multe da mi-e greu sa gandesc

Posted

baiatul a gandit bine...intr-adevar cele mai multe nume de fete din romania aprox 90 % au numele care se termina in "a" dar asta e datorita genului feminin care impune asta tongue.gif....i'm so smart biggrin.gif

Posted

Uau ce descoperire Obelath, o sa iei Premiul Noobel pt asta...

Oricum, Nutzi, Ani, astea nu se pun, pt ca sunt diminutive de la Elena, Ana, Anakin si ce-or mai veni... iar Carol nu prea e nume de femeie, decat daca te gandesti la Carol Alt sau altale din afara Romaniei. La noi il chema pe rege Carol, asa ca e nume barbatesc pana una alta...

Posted

E slut! tongue.gif nu se pune violent5.gif

Beatrice! wink.gif

beatrice e frantzuz!!...puiutz...da imi era greu sa gandesc in noaptea aia dupa o zi intreaga de stat cu ochii in monitor, fara ecran de protectie biggrin.gif stiu unu tare ...Iancu Raluca(astept rasp la aceasta ghicitoare)

off topic : si l aceasta ghicitoare Heywood Jablowme...ce insemna oare... ;D ..si normal ca toate numele de fata se termina in "a"...e desinenta de feminin(ete aici am atins apogeul confuziunii sau cum s-o zice)

Posted

Beatrice! wink.gif

cred ca omul a precizat

nume de fata romanesc
de cand e Betrice nume romanesc?!?

Stiu de chestia asta de multi ani, m-a pus cineva sa-i zic 3 nume de fata romanesti care sa nu se termine in "-a" si nu am gasit altul in afara de Carmen. Acum vad ca mai e si Zoe, dar sa fim seriosi....cate fete stiti voi pe care sa le cheme Zoe? (Zoe Petre nu se pune ca nu mai e fata biggrin.gif ). Cine-l gaseste si pe al treilea are o occasion14.gif de la mine tongue.gif

Guest LufTbiLd*SS
Posted

cred ca omul a precizat de cand e Betrice nume romanesc?!?

Stiu de chestia asta de multi ani, m-a pus cineva sa-i zic 3 nume de fata romanesti care sa nu se termine in "-a" si nu am gasit altul in afara de Carmen. Acum vad ca mai e si Zoe, dar sa fim seriosi....cate fete stiti voi pe care sa le cheme Zoe? (Zoe Petre nu se pune ca nu mai e fata biggrin.gif ). Cine-l gaseste si pe al treilea are o occasion14.gif de la mine tongue.gif

Carmen, Zoe(zoe ceausescu) catrinel, jenni(nu e prescuratre de l jeanna, sa nu veniti sa spuneti ca aveti voi o baba ala tara jeanna ...) ani cum am spus...teo biggrin.gif ( teo trandafir) sa dai berea aia biggrin.gificon_thumright.gifoccasion14.gif ...

Posted

Carmen, Zoe(zoe ceausescu) catrinel, jenni(nu e prescuratre de l jeanna, sa nu veniti sa spuneti ca aveti voi o baba ala tara jeanna ...) ani cum am spus...teo biggrin.gif ( teo trandafir) sa dai berea aia biggrin.gif  icon_thumright.gif  occasion14.gif ...

Catrinel vine de la Catrina

Jeni sau Jenni de la Eugenia

Teo vine de la Teodora

Sorry, dar nu vezi nici o bere de la mine biggrin.gif. Data viitoare sa nu mai vii cu aberatii de-astea tongue.gif

Posted

Nume de fete strict romanesti care nu se termina cu -a sunt urmatoarele:

Caliopi,Carmen,Cati,Cleo,Ecaterin,Fani,Floare,Ingrid,Iris,Lexi,Margot,Noemi,Rut,Valerie,Zoe

Pentru cei cu gura mare(inainte de a vorbi prostii documentati-va , dati si voi search pe GOOGLE) aici aveti link direct http://www.parinti.com/modules.php?name=Nu...t_content&eid=4, daca asta nu v-a convins va voi da si alte link-uri  (parerea mea)

Numai bine.

Cyber, nu mai veni cu abureli din astea! Ce mama dracu, voi chiar nu va dati seama care sunt nume romanesti si care sunt adoptate din alte limbi? Nu faceti diferenta dintre numele de botez si numele de alint? Nu trebuie sa iei de buna orice scrie pe nu-stiu ce site! Intreaba orice profesor de romana si cred ca o sa te lamureasca. Sa o luam pe rand: Caliopi, Ingrid, Lexi Margot, Noemi, Rut (asta e nume de fata?), Valerie provin din alte limbi (Valerie e din franceza). Celelalte in afara de Zoe si de Carmen sunt toate diminutive (de la Catinca, Cleopatra, Ecaterina (poate ai vrut sa zici Ecaterine si atunci e din alta limba)) si asa mai departe. Acum nu ma mai mir ca vad la altii pe buletin scris Alex in loc de Alexandru, Adi in loc de Adrian si altele sau ca tiganii au inceput sa-si boteze copiii dupa personajele preferate din telenovele. Poate o sa ajunga si alea sa fie nume romanesti, daca le promoveaza vreun site biggrin.gif

Posted

Catrinel vine de la Catrina

Jeni sau Jenni de la Eugenia

Teo vine de la Teodora

Sorry, dar nu vezi nici o bere de la mine biggrin.gif. Data viitoare sa nu mai vii cu aberatii de-astea tongue.gif

jenii de la eugenia biggrin.gif ...wtf man, who told u that....nu vreau berea ce dreacu io le-am pus sa stii...si bttw dk e asa ani de la ce vine, sa stii ca pe profa pea nu o cheam anisoara...o chema ani .(period)...and man , esti ISTERIC CUMVA BangHead.gifcussing.gif sau ti-e frica ca gaseste unul vreun nume si trebe sa dai berea biggrin.gif ....ce sari asa...ca da-o dreacu de treaba, asta e forum, facut pt lume ca sa se distreze, cu cei ca tine ne certam ...Get T.F.O.O.H.....SI BTW LEXI VINE DE LA ALEXANDRA tongue.gif !!! GATA DADUI DE 4 ORI EDIT..

EEEE, ACUMA CA S-A REZVOLVATT PROBLEMA ASTA CARE IMI SPUNE UN NUME DE BAIAT TERMINAT IN A??? eusa_doh.gifbiggrin.gif

Posted (edited)

esti ISTERIC CUMVA BangHead.gif  cussing.gif

nu sunt isteric man, ai inteles tu gresit. dar ma enerveaza cand posteaza unii aberatii cum a fost cea comentata mai sus. DA, Jeni vine de la Eugenia (pe matusa-mea o cheama Eugenia si toata lumea ii spune Jeni). Daca nu iti place ce scriu ignora-ma, e simplu. Daca te consideri asa destept spune tu de la ce vine Jeni. Argumenteaza atunci cand faci o afirmatie! Sau daca nu gasesti nik, arata-mi tu o persoana care e trecuta in buletin "Jeni". Sa o vad si pe asta si atunci iti dau dreptate. Pana atunci... da-te tu BangHead.gif ca eu n-am de ce.

Later edit: atunci cand cineva foloseste smileys cum sunt biggrin.gif sau tongue.gif folosite de mine mai sus inseamna ca nu trebuie sa iei totul ad-literam. Ai auzit de ironie(in limita bunului simt spun eu)? Sau tu esti unul dintre cei care interzic umorul? Acum poti sa zici ca sunt isteric, nu de alta da chiar m-ai enervat violent1.gif

P.S.: Ani e de la Ana. Anisoara este Ani alintata

P.P.S.: Kebba, tu esti cel isteric si mereu nedocumentat: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=30108

Edited by seba18
Guest rauros_ro2005
Posted

bai martafoi82, carmen e un nume provenit din alta limba!!!

cred k din germana!!

fii mai atent

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...