Jump to content
eugen66

Miting pentru separarea statului Texas de SUA: Urâm Statele Unite!

Recommended Posts

Posted

Aproximativ 200 de persoane au demonstrat sâmbătă în Austin, Texas, pentru a cere separarea statului american de SUA, informează rawstory.com. Deşi mişcarea pentru secesiunea statului Texas nu este ceva nou, specialiştii citaţi de publicaţia amintită consideră că ea a prins şi mai multă viaţă în urma unei dezbateri pe tema reformei sistemului sanitar. Unii dintre secesionişti percep această reformă ca pe un atac la adresa constituţiei SUA, şi, prin urmare, consideră întemeiată separarea de Statele Unite.

"Urăsc acel steag arborat acolo sus... Urăsc guvernul corupt şi malefic al Statelor Unite... Trebuie să dispară.Suveranitatea nu este suficientă,vem nevoie de secesiune!", a declarat Larry Kilgore, un activist creştin despre care Texas Observer a scris că a pledat pentru executarea homosexualilor. "Urâm Statele Unite!", a mai spus el în cadrul aceluiaşi discurs.

Analiştii consideră însă că responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în Texas o poartă guvernatorul acestui stat, Rick Perry, care ar fi subliniat în aprilie faptul că politica administraţiei Obama ar putea determina separarea Texasului de Statele Unite.

La manifestaţie nu a luat parte niciun politician important din Texas, potrivit Texas Observer. Înaintea mitingului de sâmbătă, organizatorul acestuia, Gerry Donaldson a declarat pentru Examiner.com că secesioniştii "cer un proces ordonat care îi va permite guvernului federal să se alinieze cu Constituţia. Fie refacem America, ori trăim într-o dictatură marxistă, sau ne separăm de SUA şi o luăm de la capăt".

O sa mai adaug despre un rus care spunea cam asa:

Statele Unite nu vor mai exista în iulie 2010, susţine un politolog rus

Preşedintele american Barack Obama a fost comparat cu Mihail Gorbaciov, ultimul lider sovietic, iar Statele Unite nu vor mai exista din iulie 2010, potrivit unui politolog rus care şi-a prezentat o carte pe această temă, anunţă AFP.

"Există şanse în proporţie de peste 50% ca Statele Unite să nu mai existe în iulie 2010", a declarat Igor Panarin, profesor la Academia Diplomatică a Ministerului rus al Afacerilor Externe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta susţine că destrămarea va începe în noiembrie iar "investotorii or fi şocaţi de rezultatele exerciţiului financiar care se încheie la 30 septembrie".

Igor Panarin a vorbit printre altele despre uraganul Katrina, familiile monoparentale, violenţa minorilor, închisorile supraaglomerate şi numărul mare de homosexuali. Autorul concluzionează precizând că o "catastrofă psihologică" este iminentă în societatea americană. Panarin a realizat şi o paralelă între Uniunea Sovietică înainte de destrămare şi America actuală.

"În unsprezece ani datoria americană s-a mărit de şapte ori. Sub Gorbaciov datoria sovietică a crescut de cinci ori", precizează acesta. Igor Panarin susţine că "Obama are o mentalitate de muncitor social, vorbeşte bine, dar nu a condus ceva vreodată, şi va conduce SUA spre un crah".

Vladimir Mamontov, redactorul-şef al cotidianului Izvestia, apropiat Kremlinului, a explicat în cadrul aceeleiaşi conferinţe de presă că a publicat opiniile lui Panarin deoarece "versiunile insolite (ale evenimentelor) îi ajută pe cititori să navigheze printre informaţiile monotone".

În acelaşi timp, redactorul-şef al jurnalului "Rusia în lumea globală", politologul Fedor Lukianov, consideră că pronosticurile lui Panarin nu au "absolut nicio valoare" pentru specialişti.

mediafax

Posted

poate chiar ma bucura ca sua nu este chiar perfecta si nu toti sunt de-acord cu politica purtata in lume. poate chiar se va desfiinta Sua, asa cum o stim si daca nu va mai fi prima putere in lume, cine va urma? China? :blink: Nu stiu daca varianta oficiala ar fi mai buna... (china este lider mondial in materie de productie de componente la toate electricele si electronicele - ramane afirmarea ei si ca lider militar). Nush ce va fi, oricum sfarsitul vine, este inevitabil ;)

Posted

poate chiar ma bucura ca sua nu este chiar perfecta si nu toti sunt de-acord cu politica purtata in lume. poate chiar se va desfiinta Sua, asa cum o stim si daca nu va mai fi prima putere in lume, cine va urma? China? :blink: Nu stiu daca varianta oficiala ar fi mai buna... (china este lider mondial in materie de productie de componente la toate electricele si electronicele - ramane afirmarea ei si ca lider militar). Nush ce va fi, oricum sfarsitul vine, este inevitabil ;)

adevarul este acesta: a venit vremea schimbarii centrului de putere in lume.daca in sec 20 am asistat la mutarea centrului puterii globale din emisfera estica in cea vestica prin ascensiunea SUA, in sec 21, acesta se va muta din emisfera nordica in cea sudica.(BRAZILIA)

Eu cred in separare, dar problema este mai grava in momentul separarii Mexicul i-si va cere Texasu inapoi, previziunile si prorocirile se adeveresc va fi Razboi Civil in America Dinastia familiei Bush nu se lasa

Posted

Stai calm ca , chinezii ne omoara prin suprapopulare . Nu le trebuie lor arme , armata si alte mijloace violente de genul asta . Le scoate legea care le interzice mai mult de 1 copil in familie si ii vezi in 10 ani cum se inmultesc ca gandacii de bucatarie .

Ceea ce sper e sa nu devina vreo tara comunista lider mondial ca ar fi putin cam naspa .

Posted

Stai calm ca , chinezii ne omoara prin suprapopulare . Nu le trebuie lor arme , armata si alte mijloace violente de genul asta . Le scoate legea care le interzice mai mult de 1 copil in familie si ii vezi in 10 ani cum se inmultesc ca gandacii de bucatarie .

Ceea ce sper e sa nu devina vreo tara comunista lider mondial ca ar fi putin cam naspa .

oricum ... chinezii is raspanditi in toata lumea ... #-o

Posted

Eu cred in separare, dar problema este mai grava in momentul separarii Mexicul i-si va cere Texasu inapoi, previziunile si prorocirile se adeveresc va fi Razboi Civil in America Dinastia familiei Bush nu se lasa

world war 3 ,ce sa mai ......:))

Posted

SUA e cea mai mare putere la ora actuala, puteti sa va rugati voi oricat ca tot nu o sa se intample nimic :nanana:

voi tot vorbiti despre SUA ca e o tara proasta etc, is sigur ca Romania e de 500 de ori mai tare... hahaha , ce patetici sunteti.

romania pe langa sua e 0

Posted

SUA e cea mai mare putere la ora actuala, puteti sa va rugati voi oricat ca tot nu o sa se intample nimic :nanana:

voi tot vorbiti despre SUA ca e o tara proasta etc, is sigur ca Romania e de 500 de ori mai tare... hahaha , ce patetici sunteti.

romania pe langa sua e 0

copile, SUA a facut din tine exact ce a vrut , te-a facut sa ii vezi ca pe niste megastaruri ... in schimb ei is aproape varza, de ce crezi ca se invart atata prin irak si afganistan etc .. petrolul e singura solutie sa ii scoata din cacat !

ps: china si/sau rusia e ce-a mai mare putere , dar ei nu trebuie sa o demonstreze prin atata publicitate .. ca americanii doar la asta is buni, aia tac si cand e vorba de fapte iti faci cruce cand vezi de ce is in stare. Daca SUA era o putere mai mare ca rusia sau china, ambele erau in NATO de frica lor draga..

Personal nu as renunta la romania pt a traii in america niciodata.

Posted

copile, SUA a facut din tine exact ce a vrut , te-a facut sa ii vezi ca pe niste megastaruri

Cam majoritatea romanilor candesc asa. O posibila cauza cred ca sunt posturile de televiziune (Protv, Antena1, Primatv etc.) care 99% din filmele care le difuzeaza sunt filme americane. In care evident ei se pun in centru atentiei ei au tehnologie, ei opresc asteroidu, ei inveteaza masina timpului. blabla etc etc. Si romanu de rand ce sa inteleaga din asta? Decat ca Americanu vai Doamne e cel mai tare....

Patetic

Posted

de la separarea texas-ului de SUA ati dus la care e cea mai puternica tara din lume,eu cred ca sovieticii sunt cea mai mare putere(nu stim nimiic despre proiectele lor de razboi etc.),texas o sa ramana in SUA,este cum ne-am duce noi un cartier de oameni sa cerem sa ne separam de romania,tot cartier roman ar fi

Posted

de la separarea texas-ului de SUA ati dus la care e cea mai puternica tara din lume,eu cred ca sovieticii sunt cea mai mare putere(nu stim nimiic despre proiectele lor de razboi etc.),texas o sa ramana in SUA,este cum ne-am duce noi un cartier de oameni sa cerem sa ne separam de romania,tot cartier roman ar fi

Sovietici nu mai sunt de mult :)) sunt rusi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...