Andyyy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 am fost in Cluj/Targu Mures / Arad/Oradea , si de fiecare data cand m`am oprit la o pensiune /restaurant etc am fost " intampinati " de unguri ,pana si chelnerii erau unguri , abia vedeai un chelner care vorbeste romaneste ....Era un banc cu Transilvania ..." Haideti Ungurulor , luati toata Transilvania ...dar nu mai aveti de lua ca am furat noi tot . "Sunt foarte curios in Arad unde ai fost intampinat de cineva care abia vb romaneste.Stii cumva numele sau zona in care ai patit acest lucru?
andix3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ^ ca si in Oradea , la un magazin de langa granita ...a trebuit sa trec vama de 2 ori , o data am luat`o prin Arad si o data prin Oradea ..Ca sa evit eventualele intrebari , in Cluj am fost la un tip care se stia cu soferul , si care avea un mini-restaurant ,el stia romaneste insa vorbea cu angajatii in maghiara , si in Targu Mures ( de fapt pe langa ) la o pensiune .
Sparky[SV] Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mergem peste ei si ii bagam pe unde au iesit.
THuG-Radu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Eu doar am ramas cu amintiri neplacute din excursia mea prin Transilvania . Oricum nu o sa se intample asa ceva niciodata :P ...Hai in Oradea si iti arat eu excursie frumoasa prin Transilvania :D
andix3 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hai in Oradea si iti arat eu excursie frumoasa prin Transilvania :DCand mai trec te anunt :D ...vara viitoare sper :lol: