Jump to content
iLoveCalifornia

help us

Recommended Posts

Posted

sub video apasati flag mai departe va descurcati... ( stiti de ce <_< )

Pot sa te injur frumos? Sau vrei sa fie tare si fara mila? :>

Guest Anonim3
Posted

Nu ne vindem tara! O lasam de pomana si plecam in canada sa le facem viata grea negrilor.

Posted

Daca Ungarii asfalteaza drumurile si le fac ca lumea pot sa o ia ,si asa ungureste se vorbeste prin toata Transilvania .

ca tu esti din piatra neamt, si piatra neamt se afla in transilvania, si sti ce limba se vorbeste nu?

Posted

Fugiti ma de-aici tentative de rasism ce sunteti, nu da nimeni 2 bani pe pamantul asta.

Va dati singuri importanta de parca acest "conflict" valoreaza mai mult decat efect comic.

Vai sh'amar.

Posted

citat

AKAIGXF71 (16 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply M*** bozgorilor!!! Niciodata Romania nu va fi a voastra!

nu e singurul prost depeaici.

Anonim, ei nu vor romania destept rasist ce esti, doar transilvania, DANG!

si oricum ... ce ar fi daca transilvania ar apartine ungariei ? de parca ce mare OF ... pe voi aia din bucuresti sau cei care nus din transilvania v-ar durea in stoaca de tot ca nu va afecteaza cu nimic, nu faceti cancer sau doamne fereste mai rau daca basescu ar vinde partea asta a tarii. PACE!

Posted

ca tu esti din piatra neamt, si piatra neamt se afla in transilvania, si sti ce limba se vorbeste nu?

am fost in Cluj/Targu Mures / Arad/Oradea , si de fiecare data cand m`am oprit la o pensiune /restaurant etc am fost " intampinati " de unguri ,pana si chelnerii erau unguri , abia vedeai un chelner care vorbeste romaneste ....

Fugiti ma de-aici tentative de rasism ce sunteti, nu da nimeni 2 bani pe pamantul asta.

Era un banc cu Transilvania ..." Haideti Ungurulor , luati toata Transilvania ...dar nu mai aveti de lua ca am furat noi tot . "

Posted

_)_ ungurilor

am pus si eu niste comentarii tari acolo pacat ca am intrecut limita de comentarii ca mai puneam :D

din cauza ta 'or sa ne credea aia retardati..... bravo andrei_gresitu'

Posted

_)_ ungurilor

am pus si eu niste comentarii tari acolo pacat ca am intrecut limita de comentarii ca mai puneam :D

da` nici nu ai pus multe ..neaaah ....

Ma gandesc , daca ar migra americanii /francezi /germani / etc alta natie din asta mai " evoluata " ar comenta cineva ceva ? Neah ...dar cand e vorba de unguri " hai sa`i omoram pe toti , fmm de unguri " ...

Posted

Voi...credeti.ca.cei.din.Ungaria.isi.doresc.Transilvania?

NU!

Dar...asa.cum.noi.il.avem.pe.Vadim&CO....asa.si.ei.isi.au.desteptii.lor...

Nu-mi.fac.probleme.in.legatura.cu.ei....se.pare.ca.atata.ii.duce.capu

Posted

Thank you for reporting inappropriate videos

We just wanted to send you a quick note to say we appreciate your help and vigilance in keeping the YouTube community safe. It's the dedication from users like you that have helped make us the successful online destination that we are today.

Please continue to flag videos you come across that violate the YouTube Community Guidelines and keep up the great work!

- The YouTube Team

Posted

Daca Ungarii asfalteaza drumurile si le fac ca lumea pot sa o ia ,si asa ungureste se vorbeste prin toata Transilvania .

Vorbesti prostii !

am fost in Cluj/Targu Mures / Arad/Oradea , si de fiecare data cand m`am oprit la o pensiune /restaurant etc am fost " intampinati " de unguri ,pana si chelnerii erau unguri , abia vedeai un chelner care vorbeste romaneste ....

Era un banc cu Transilvania ..." Haideti Ungurulor , luati toata Transilvania ...dar nu mai aveti de lua ca am furat noi tot . "

Again, vorbesti prostii.

Nu stiu pe unde ai fost tu, dar eu sunt din Oradea. Crede`ma, cunosc TOATE localurile si barurile si cluburile din Oradea, NICAIERI nu se vorbeste maghiara.

Singurele locuri unde auzi maghiara e in piata sau la magazinele tip ABC, unde esti intampinat cu Poftiti si tesheic (habar n`am cum se scrie).

Fiind din Transilvania, chiar la granita, credeti`ma, NU VREAU ASA CEVA !

Posted

^la un magazin mixt , la vreo 3 km de granita ...cand am fost acolo sa`mi iau ceva de mancare a trebuit sa`i zic soferului sa`i traduca ....

Fiind din Transilvania, chiar la granita, credeti`ma, NU VREAU ASA CEVA !

Pai cine ar vrea? Eu doar am ramas cu amintiri neplacute din excursia mea prin Transilvania . Oricum nu o sa se intample asa ceva niciodata :P ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...