Dragos20 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Camerele de supraveghere ale unui centru comercial din Brazilia au surprins isprava incredibila a unui sofer, care a reusit sa-si parcheze masina abia dupa ce a spulberat cel putin doua autoturisme, doua motociclete si un carucior de cumparaturi.Imediat dupa finalizarea manevrei, clientii care au asistat la intreaga scena au fugit intr-un suflet spre masina autorului. E greu de crezut insa ca voiau sa-i acorde primul ajutor, ci mai degraba sa-i ceara socoteala.In Statele Unite, o adolescenta a fost chiar mai "inventiva" si a reusit sa intre cu tot cu masina in supermarket. A incurcat frana cu acceleratia, la fel cum a patit si un sofer incepator din Constanta, care si-a "parcat" masina intr-o banca.VideoSursa:ProTv
Gandalf Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ce sofer domne, ce sofer. Cum si-a luat carnetul ala/aia?
acelasi_bandit Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 m-ai spart cu stirea asta,doamne....park nu s-ar intampla de nu stiu cate ori lucrul asta...
Stargate Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ma simt k un abonat la stirile pro(s)tv --- oare o fi primul accident intr-o parcare de hipermarket dp planeta asta? pardon e si filmata... :dooh:
Nach3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mi`a placut ca a intrat suparat prin alea si a parcat`o in masina aia:))
c1ocan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ce stire, ma mir cum primesc uni oameni permisu :-/.Ps: Dragos, btw, mi-am luat un suspend pentru avataru ala odata :)
Alkanphel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Băi frate eu m-am săturat ca în fiecare zi pe LinkMania să apară fiecare ştire de la ProTv,cu copy/paste,toate postate de aceeaşi persoană
Dragos20 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ce stire, ma mir cum primesc uni oameni permisu :-/.Ps: Dragos, btw, mi-am luat un suspend pentru avataru ala odata :)Ok , ms bn ca mi`ai zis :)
Lucian Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 cu ce atitudine de "who gives a fuck?" a mers :rofl1:
Stef Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 FFS astea sunt stiri? ar trebui sa imi pese mie cum a parcat un retardat :o?
Shadow * ClimaCool Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pai nu e stire, defapt ar avea loc in sectiunea funmania. Oricum frumoasa parcare, daca imborda toata coloana de motociclete, era mai spectaculor :) Poate pe viitor va incerca si asta ...
ChoWdeR Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dragosh ne mai dai multe tampenii de protv pe forum ? nu e destul ca le vedem la TV ?
Nu e Sparky Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 E un paradox aici, la scoala mi s-a spus sa nu mai scot masina din viteza cand franez. Asa probabil s-a intamplat si aici. Eu de obicei o scot din viteza cand franez brusc sau cand nu stiu cat are de gand cel din fata sa franeze etc , mai multe cazuri.
King_Warlord Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 frumoasa parcare sigur so fi incurcat de pedale sau beat mort:D