Jump to content
Dragos20

Johannes a mers pe apa la ”I.Real”! Vezi video!

Recommended Posts

Stim cu totii ca este o scamatorie, dar aceste "scamatorii" nu le poate face oricine(de aceea a fost facut pana acum de 4 persoane) ;aparatul care este folosit pentru a levita costa cateva zeci de mii de dolari si este foarte greu de gasit in lume.Si in alta ordine de ideei, Johannes este un baiat foarte de treaba(il cunosc personal) si nu a zis niciodata ca , ceea ce face e adevarat, din contra a si confirmat varianta ca este o iluzie , o scamatorie un "fake" pe limba voastra.

Criss Angel nu are 20de ani de libertate, nu a trait in comunism , are tv. color de cand s-a nascut , iar al nostru Johannes probabil se uita la un tv cu lampi , 2 ore pe seara pt. ca atat erau orele de emisie.(sper ca ati prins idee)

PS : Putina identitate si nationalism nu aveti in voi sa fi-ti mandrii ca este cineva care duce numele Romaniei cu fruntea sus; sau voua va place sa fiti vazuti in continuare pleava societatii europene ?!?!

Link to comment

PS : Putina identitate si nationalism nu aveti in voi sa fi-ti mandrii ca este cineva care duce numele Romaniei cu fruntea sus; sau voua va place sa fiti vazuti in continuare pleava societatii europene ?!?!

lor nu le place sa fie vazuti asa .. ci asa is ei .. :crazy:

A repetat de 100 de ori dupa aproape fiecare truc ca e o iluzie doar , si dupaia glumea ca .. , cat despre el nu e o iluzie ce e real (in general cand facea trucuri fetelor) .. wtf lume mai treziti-va , daca era fekete cooperfield din boston america .. toata lumea oooooooooooooo wooooooooooooaaaauuuu ..

Link to comment

FAKE, daca o luam logic nici nu are cum sa mearga pe apa, legile fizici ii cam interzice sa mearga pe apa :((

Daca tot incearca sa il copie pe Criss Angel macar daca ar face trucul calumea....uitativa la clipul dp pro tv si asta http://www.youtube.com/watch?v=hTTd68t1Dzg (explicatii)

Pana la urma magia nu exista.

2 chestii care cam naruie explicatia asta - 1:07 cand trece tipul prin fata lui Johannes, deci sticla nu e pusa dintr-o parte in alta ca un pod, pe orizontala si 1:40 cand da cu mainile pe sub el, deci nu e pusa nici pe verticala. singura explicatie ramasa e ca au pus mai multe pe orizontala, din stanga spre dreapta. asa le da alora posibilitatea de a merge prin fata lui si sa dea cu mainile pe sub el

Link to comment
Guest RuSuLeTz

porcarii...si iar porcarii.. dc nu "regizeaza" astfel de "scene" in fata unui public numeros..LIVE..undeva intr`o locatie in care ai accest oricand.!?

Link to comment

repede...fake b-shit....ia sa va vad si pe voi ca faceti aa ceva...fake sau nu...el a facut-o mai bine ca chris angel...daca nu observati....pe sub el baga cineva mana.... :-?? anyways....mie mi-a placut...si vorba celui ca a spus mai sus...in loc sa fiti mandri ca iese in evidenta in lume prin ceva bun si nu furt sau cersit cum fac altii de la noi din tara...voi il criticati...:-j

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...