Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

l@aur

pt admini

Recommended Posts

Posted

Sry ca ma bag dar bunny daca vdragosh a intrat pe cont si lui ai apare caracterele inseamna ca l@aur are probleme cu pc-ul(ram-ul sau grafica)daca nu s-ar loga incorect pe cont nu ar aprea contul deloc.

l@aur incearca sa te loghezi dela un prieteni sa vezi dc apare sau creaza si tu al 5-lea caracter ca vad ca numai 4 ai pe cont vezi ce se intampla.

Posted

imposibil sa fie problema de la PC pentruca eu mam logat pe alt cont si ala merge ! probabil e un bug ! si trebuie reparat cat de curand ca nu mai rezist

Posted

imposibil sa fie problema de la PC pentruca eu mam logat pe alt cont si ala merge ! probabil e un bug ! si trebuie reparat cat de curand ca nu mai rezist

Vreau si eu un print.

@l@aur, vreau o poza iarasi cu contul, dar din data de astazi! Poza ceruta de Redemption a fost in data de 31, iar poza ta e de pe 25. Astept. La fel si pentru reyko.

Posted

Chiar nu stiu cum sa te ajut, contul e in regula din orice punct de vedere, a intrat dragosh pe el, nu stiu de ce tie iti arata asa. Incearca sa iei dinnou clinetul, poate ai patit ceva cu main.exe.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sugerez sa incerci si tu bunny sa intri pe contul lui si sa vezi daca merge.

Iti poate da user si pass prin pm daca doreste.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Lasa-i un pm si te va contacta cand va avea un raspuns :photo:

Posted

Nu prea sunt incantat, deoarece:

GM NU va intreaba date despre contul vostru , respectiv parole , date despre logare .

Dar ma rog, e o chestie de 1-2min, daca ai incredere in mine ok, dar nu ma contactez ca admin, ci doar ca o persoana sa verifice daca chiar nu merge. Daca iti iei raspunderea asta, fara ca apoi sa fiu aratat cu degetul ca poate eu i-as fi facut ceva la cont, atunci e ok.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu prea sunt incantat, deoarece:

Dar ma rog, e o chestie de 1-2min, daca ai incredere in mine ok, dar nu ma contactez ca admin, ci doar ca o persoana sa verifice daca chiar nu merge. Daca iti iei raspunderea asta, fara ca apoi sa fiu aratat cu degetul ca poate eu i-as fi facut ceva la cont, atunci e ok.

Da, ai un punct de vedere bun aici.

Well eu nu vad de ce nu ar avea incredere in tine.

Insa desigur asta e decizia lui.

Am sugerat acest lucru deoarece esti in masura sa verifici si poate sa iti vina vreo idee de ce nu merge....

In fine, sa pui si tu un ss daca ai reusit sa intri si apare ceva

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:) poate iti rezolva.

Mai da un pm si la vdragosh.

bafta !

Guest kreeper
Posted

Pai cum de lui dragosh ii merge si voua nu ?

App de ce arata asa parola ta in printul cu mailul ?

Posted

Nu inteleg nici eu cum de lui dragosh ii mergea si mie nu. :-??

LE: Am discutat cu dragosh, am vrut sa-i dau contul sa testeze iarasi, dar ai schimbat parola. Trimite-o iarasi pe pm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...