Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

Sugestie foarte importanta despre regulament ! pentru admini in special

Recommended Posts

Posted

am vazut astazi tot felu de chesti pe forum prin care se zicea ca preluarea aia nu e buna ca aia nu este asa ca cealalta are coordonatele asa si ca trebuia asa si nush ce mai zicea ca prima poza trebuie la coord alea dupaia alalta la alte coordonate si chesti de genu asta... parerea mea numai aberatii.

In fine... conform regulamentului...

Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" toate caracterele aflate pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Pozele consecutive trebuiesc la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Preluarea este incorect facuta daca:

- nu este respectat exemplul de mai sus.

- in timpul ei, cel care preia face ks.

- in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect.

- intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie.

- toate pozele sunt pe aceleasi coordonate.

- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.

Ok. acesta este regulamentul. Propun modificarea a doua lucruri:

si anume: acea parte "Pozele consecutive trebuiesc la coordonate diferite." deoarece are mai multe subintelesuri... si ar trebui modificata in felul urmator: Pozele consecutive trebuiesc MINIM una la coordonate diferite fata de celelalte.

De ce ? raspunsul este simplu. daca sa zicem ca exista bug vizual.. doar o simpla schimbare de coordonate elimina in totalitate acest bug vizual, iar odata eliminat... nu mai este necesar schimbarea de coordonate.

Dovada este urmatoarea:

Am facut un filmulet prin care am demonstrat ca acest bug vizual este 100% eliminat daca ai schimbat 1 coord.

http://fisierulmeu.ro/51DYXA3OBIFI/clip0004-avi.html de aici puteti lua acest filmulet. VA ROG SA IL VIZIONATI CU MARE ATENTIE. vezi obsrva cum doar un simplu click langa pozitia unde eram elimina acest bug.

Al doilea lucru pe care as dori sa il propun spre modificare este acel cu preluarea si anume minutele si pozele acesteia.

Din cate stiu... un player isi pierde dreptul asupra unui spot daca este AFK mai mult de 5 min.

Prin modelul prezentat de -ija- mai sus... o preluare poate sa dureaze doar 4 min si 10 sec... sunt totusi 50 de sec in care acel player mai are drept asupra spotului si bineinteles mai poate sa raspunda la preluare.

Din punctul meu de vedere... eu cand fac o preluare... devin propietarul spotului abia dupa 5 minute da ori ba??

OK.. daca da atunci o sa revin imediat cu niste poze prin care demonstrez ca eu devin propietarul unui spot in doar 4 min si 10 sec... practic ocolind regulamentul.

Am revenit cu pozele

http://www.imagebam.com/image/227c1347234807

http://www.imagebam.com/image/35192247234810

http://www.imagebam.com/image/242fcb47234814

http://www.imagebam.com/image/0ac37c47234815

o preluare conform regulamentului...

dar stiti cat a durat aceasta preluare??

de la http://www.imagebam.com/image/fd668247234817

si pana la http://www.imagebam.com/image/c027dc47234821

in mod normal potion girl mai avea 50+ secunde asupra spotului. de ce nu i se mai acorda acele 50 de secunde? eu propun poza cu f4 sa fie in minutul 6 asa cu siguranta am demonstrat iar 100% ca potion girl este afk... (eu unul cand fac o preluare as prefera sa mai astept 10 secunde in plus decat 50 in minus. )

PS: bunny nu cred ca ai inteles ce am vrut eu sa fac cu acest topic. Chiar tu vad ca zici "Nu are subintelesuri ci interpretari" iar prin acest topic incerc sa vad daca se poate elimina aceste subintelesuri si sinterpretari.

PPS: teai uitat macar pe filmulet?

OFF topic: nam gasit cauza la :comp1: BSOD

Posted

Cum am mai spus-o, unitatea de timp in mu nu este secunda, ci minutul. Toata lumea stie ca o preluare nu dureaza 5minute, in toate secundele ei. Deoarece, tu poti sa incepi preluarea la minutul 0 secunda 50, si deci astfel asa faci o preluare in 4min si 10 secunde. Pe modelul vechi crezi ca era diferit? :)

Iar pe de alta parte am mai explicat de ce am redactat asa. Nu are subintelesuri ci interpretati voi. :P

Pozele consecutive trebuiesc la coordonate diferite.

Poza ce ai facut-o, sa fie diferita in coordonate de cea care o faci acum, iar cea care o faci acum sa fie diferita in coordonate fata de aceea ce urmeaza s-o faci. E simplu.

Posted

Cum am mai spus-o, unitatea de timp in mu nu este secunda, ci minutul. Toata lumea stie ca o preluare nu dureaza 5minute, in toate secundele ei. Deoarece, tu poti sa incepi preluarea la minutul 0 secunda 50, si deci astfel asa faci o preluare in 4min si 10 secunde. Pe modelul vechi crezi ca era diferit? :)

Iar pe de alta parte am mai explicat de ce am redactat asa. Nu are subintelesuri ci interpretati voi. :P

Pozele consecutive trebuiesc la coordonate diferite.

Poza ce ai facut-o, sa fie diferita in coordonate de cea care o faci acum, iar cea care o faci acum sa fie diferita in coordonate fata de aceea ce urmeaza s-o faci. E simplu.

1. ok daca este minutul... de ce nu i se acorda in totalitate 5 minute???

2. eu din regulament inteleg un singur lucru si anume. pozele consecutive sunt un set de poze care incep cu 0000 si se termina in 0025 (exemplu: aici) iar faptul ca ele trebuie sa fie la coordonate diferite ... inteleg ca unele trebuie sa fie la niste coordonate... celelalte la alte coordonate... eu asta inteleg.

3. din "Poza ce ai facut-o, sa fie diferita in coordonate de cea care o faci acum, iar cea care o faci acum sa fie diferita in coordonate fata de aceea ce urmeaza s-o faci. E simplu." ca trebuie sa ma invart ca un nebun in jurul celui caruia ii fac preluare.

NO offence dar eu asta inteleg din regulament si din ce ai zis tu.

PS: din cate am inteles regula asta privind coordonatele a fost introdusa pentru eliminarea bugului vizual? (am i right or not?) Daca ai privi cu atentie filmuletul tiai da seama ca doar o simpla schimbare de coordonate este suficienta.

Anyway... noapte buna.

Posted

1) Si cum ai face asta? Nu putem gasi o modalitate pentru un caracter sa stea EXACT 5minute.

2) Iti explic, ca nu e greu s-o fac, o sa intelegi.

Deci, poza 0000 la coordonatele 100 100, poza 0001, coordonate 101 101 -> astea 2 sunt poze consecutive.

Poza 0001 la coordonate 101 101, urmand poza 0002, coordonate 100 100 -> astea 2 poze tot consecutive sunt

Poza 0002 coord 100 100, poza 0003 coord 101 101, poza 0004 coord 100 100 -> poze consecutive la coordonate diferite! Vezi? Simplu ^^

(asta pentru o singura persoana)

Daca ai 5 caractere pe spot, le pui intrebarile la toti 5, pe aceasi coordonata, urmand apoi sa te misti pe alta coordonata sa pui iar setul de intrebari.

3) Mda, cred ca se interpreteaza "poze" cu "set de intrebari". Mai degraba suna "setul de intrebari trebuie pus la coordonate diferite" :-?

done: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4169283

Posted

da... aici iti dau dreptate... EXACT 5minute... nu cred ca exista modalitate... dar uitete atent la pozele de mai sus si ce am zis eu. Care model este mai aproape de "EXACT 5 min" ? primul (4 min 10 sec) sau cel doilea ?? (f4 la inceputul min 6 (adica 5 min si 10 sec) ) ????

abia dupa modificarile care leai facut azinoapte, se poate zice ca nu mai exista intrerpretari asupra partii cu "coord".

Dar intrebarea mea este urmatoarea... pozele trebuie la coord diferite pentru ce??? pentru a elimina bugul vizual nu?? eee... acuma se pune intrebarea... (asta bineinteles daca ai vazut filmuletul ... desi nu cred :( ) mai este necesara schimbarea de coordonate tot timpul ? (stiind ca doar 1 schimbare este suficienta sa elimine bugul vizual... si automat daca ai eliminat bugul vizual... ramanand pe aceleasi coord la urmatoarele poze nu mai are cum sa se faca bug.)

Posted

Am inteles ideea, nu era nevoie chiar sa faci filmulet. Intr-adevar, mea culpa, nu m-am uitat la el. :D Sry for that.

Eu m-am gandit si la alta varianta pentru faza cu schimbarea de coordonate, nu numai la bug. Ai vazut tu cum e in tarcuri cand e sa intri sa faci o preluare? Eh, nu acoperi tot tarcul. ;) Poate exista vreun caracter in colt si nu se vede, de-asta e bine sa va miscati caracterul de 3 ori. Au fost cazuri cand s-au facut preluari pentru a induce in eroare moderatorul si nu e bine. Acum intelegi? :D Eh chestia asta trebuia s-o tin pentru mine, asa ca tine cont. ^^

Guest RuSuLeTz
Posted

bunny..deci sa inteleg.. pozele consecutive sunt luate doar "2 cate 2" ..apoi putand a se reveni al celelalte 2 pe aceleasi coordonate..

am inteles bine :D?

Posted

ati facut regulamentu asta ca trebe sal citim in fiecare zi,uni nau citit in Biblie atatea randuri.

dar daca era sa faci preluare in 2 minute ce era il intrebi

baxxx afk? print 00:00

baxxx preluat?print 02:00

si gata ce atata mare scofala pentru un joc .

Doamne ati ajuns sa socotiti si secundele :))

Guest varza'n beci
Posted

ce bug vizual frate, nu se intampla la nimeni de cat la gunoiu de Lapusneanu ca are pc-ul mai batran si mai prost ca el

PS:s-a schimbat regulamentul din cauza astuia

PPS:suspend nici nu a luat pe cazul respectiv.

PPPS: bravo baieti a ramas ca discutati voi la admin section..iata ca au trecut 2 saptamani si inca nici o veste :-j

suspend 5 zile pentru insulta player.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...