Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Tark BK

Recommended Posts

Posted

la bali e prea mik exp pe 97d era 30k e 6k acum e S1 trb sa fie exp la fel totusi :comp1:

la lvl 350 ce faci tark bk bali cu 6k exp? si daca ai 1rr :comp2:

xp e mai mic fata de 97 de aici si diferenta +ca bali sunt monstri slabi pe 97 erau puternici :P

din cate am inteles xp e 20X pe 97 era 15X dar bagand cele 50 de lvl care sunt si la sfarsit adica trb mult mai mult xp :)) as zice la cum se creste ca pe 97 ar fi fost intre 5-8x xp :D

Posted

nu inteleg de ce va plangeti cu spoturile de pe marginea arenei? au exp in crestere, pe ultimele 3 spoturi iei 15-17k.

poate tarcu de bk ar trebui mai aglomerat un pic mai multi mobi si daca vreti neaparat spoturi la fantana sa se faca 3 punctiforme 1 langa altu cu 3 tipuri de mobi de la 5k exp la 15k .

Posted

bku e cel mai dezavantajat la xp... cu punctiforme parca mergea mai bn ... tre sa stai sa fugi dupa monstri prin tarcu de bk ca nu vine niciunu la tn ... toti se plimba in toate directiile dar nu vin deloc ... si cand vin iti da 6k xp ... macar la punctiforme luai 20-25...

Guest galateanu19
Posted

Te rog sa te uiti putin in urma pe forum sa vezi cati s-au plans de existenta tzarcurilor cu fire golem .

Acum verti doar tzarcuri cu fire golem :whistle:

Voi vreti, daca se poate, sa se transforme server-ul dupa poftele fiecaruia :blink:

dragosh nu am zis ca nu imi convine #-o ci doar ca ca bk nu ai unde sa cresti decat pe cele 8 tarcuri in care iei xp buna in rest nu ai unde daca te duci pe spoturile de jjos iei 16k xp maxim ca si in tarc bk :)

Posted

Te rog sa te uiti putin in urma pe forum sa vezi cati s-au plans de existenta tzarcurilor cu fire golem .

Acum verti doar tzarcuri cu fire golem :whistle:

Voi vreti, daca se poate, sa se transforme server-ul dupa poftele fiecaruia :blink:

sugestia care am facut-o eu e pe termen lung. firegolem si gigas in toata arena este cel mai bine. lumea creste, si vor vrea toti xp din ce in ce mai mare.

asta in interesu lui sa dea el rruri pe banda =))

Cel mai bine lasa tarkurile asa cum erau inainte cu omega si axl hero

nu am facut sugestia in interesul meu. am facut-o sa fie pe termen lung. cand o sa mai dea lumea rr-uri si o sa ajunga serverul in proportie de 50% resetati cu peste 20 de rr-uri, iar o sa existe discutii de genu. bagand doar firegolem sau gigasgolem se elimina viitoarele nemultumiri ale playerilor

Posted

deci se face ceva cu tarcurile de bk?

ideal ar fi sa se puna in tarcul de sus gigas sau fire golem, si in cel de jos sa se mute hero mutant

Posted

Eu zic ca in tarku de bk sa se puna 2 randuri de punctiforme a cate 4 mobi fiecare sus sa iei intre 10-20 k xp la lvl mare si jos sa iei intre 10-15 k xp si cand am zis 2 randuri ma refer in tarku de sus 2 randuri si in tarku de jos 2 randuri si sa vina 4 punctiforme pe raza de twisting la 1 bk. Nu trebuie sa fie nici cea mai mare xp de pe srv in tarku de bk, dar nici cea mai mica. Si mobi jos sa poata fi omorati de la 1 rr cat de cat repede nici sa stai 10 minute sa pice 1 mob da nici la sec si sus de la 4-6 rr.

Dati-va cu parerea.

Posted

Eu zic ca in tarku de bk sa se puna 2 randuri de punctiforme a cate 4 mobi fiecare sus sa iei intre 10-20 k xp la lvl mare si jos sa iei intre 10-15 k xp si cand am zis 2 randuri ma refer in tarku de sus 2 randuri si in tarku de jos 2 randuri si sa vina 4 punctiforme pe raza de twisting la 1 bk. Nu trebuie sa fie nici cea mai mare xp de pe srv in tarku de bk, dar nici cea mai mica. Si mobi jos sa poata fi omorati de la 1 rr cat de cat repede nici sa stai 10 minute sa pice 1 mob da nici la sec si sus de la 4-6 rr.

Dati-va cu parerea.

tu iti dai seama ce inseamna punctiform de 4 mobi cu xp 10-15k? :) mai bine te duci si cresti in tarkan ca bk. nu mai ganditi cum va e voua bine in prezent, ganditi pe termen lung. lumea o sa creasca si se vor cere mobi mai puternici si xp mai mare. presupun ca ai 1 rr acum, nu? :)

Posted

Asa este, orice ar fi, lumea da rr, si deja mobii bali sunt depasiti. pana si eu ca elf ii omor cu una sau doua sageti. Problema lor este xp-ul prea mic. La lvl mare iei cam 5k-7k xp, deci mai bine stai la party undeva.

Dar nici Fire golem nu este ok, pentru ca sunt mobii cu cel mai mare xp iar in tarcul de bk este xp moca. Consider ca daca vrei xp asa mare, trebuie sa muncesti la o preluare, ceva :P

Cel mai bine ar fi Gigas cu Muntant.

Posted

Voi bk-ii dupa 10 rr puteti omori Fire cu usurinta. Eu am facut un calcul, si la Fire, la full agil, am sa le dau cam 14k dmg. Acum, la 17.5k agil le fac un dmg minuscul de 5k, edr aproape 7k. Consum aproape o tolba pe un mob :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...