Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Tark BK

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Ce naiba e cu tarku ala de bk??

Ati zis ca scoateti punctiformele ca sa bagati ceva mai bun, ati bagat pe naiba..

Lasati mobi aia albi care au fost inainte, , mutanti aia dau 18k.. iar aia de la bali dau 6 k.. cum naiba sa cresti acolo cand in party k6 iei 9k ?

Puneti niste mobi mai puternici si mult mai multi, acolo se presupune sa creasca mai multi bk nu 2-3.

Pe 97d cresteam cate 20 acolo, si era exp 30-35k. Acuma nici 3 persoane nu pot creste la cat de putini mobi sunt. :crazy:

Mobi puternici cu exp mare si multi !!!!!!!!!!

Posted

da au facut niste spoturi fixe eu am crescut pe la bali si zic a ar mai trb puse 3-4 acolo.Cel de sus nu stiu cum e..si in colt stanga la bali e o prb apar ca naiba :))

Guest TheTsu
Posted

razvan a zis ca a facut tarcurile alea mai varza ca nu era lume in ele, monstrii fiind prea puternici, facand monstrii mai slabi au cei mici unde sa creasca.

Parerea mea e ca doar 1 dintre tarcuri sa fie cu mobi slabi, restu sa fie cu omega -_-

Guest galateanu19
Posted

razvan a zis ca a facut tarcurile alea mai varza ca nu era lume in ele, monstrii fiind prea puternici, facand monstrii mai slabi au cei mici unde sa creasca.

Parerea mea e ca doar 1 dintre tarcuri sa fie cu mobi slabi, restu sa fie cu omega -_-

sau gigas :>

Guest The_KniveS
Posted

in arena pe unele spoturi si in tarku de bk sa ia xp de exile :|

nu mai zic daca ai si party

Posted

gigas sau fire golem ar fi cel mai indicat, dar PE TOATE SPOTURILE DIN ARENA, nu numai in tarcul de bk, si sa se scada xp-ul din kalima6-7. arena sa fie ultima harta unde se poate creste, cu xp-ul maxim si mobii cel mai greu de omorat.

sa se scoata si contorul de pe celelalte harti, si sa ramana numai arena. doar acolo incurca afk-istii, ca au respawn-ul in acelasi loc.

parerea mea :)

Posted

Ce naiba e cu tarku ala de bk??

Ati zis ca scoateti punctiformele ca sa bagati ceva mai bun, ati bagat pe naiba..

Lasati mobi aia albi care au fost inainte, , mutanti aia dau 18k.. iar aia de la bali dau 6 k.. cum naiba sa cresti acolo cand in party k6 iei 9k ?

Puneti niste mobi mai puternici si mult mai multi, acolo se presupune sa creasca mai multi bk nu 2-3.

Pe 97d cresteam cate 20 acolo, si era exp 30-35k. Acuma nici 3 persoane nu pot creste la cat de putini mobi sunt. :crazy:

Mobi puternici cu exp mare si multi !!!!!!!!!!

7 bk puteau creste linistiti , nu incurca nimeni pe nimeni ......

eu as zice acuma sa fie un tark de bk , in care pot sa stea cei de 6-7 rr + sa ia exp buna , si in celalat tark sa se bage niste puncte de omega

Guest kreeper
Posted

Pro,oricum nu stiu de ce de fiecare data va legati de 97D,mai lasati-l incolo de 97D,a trecut :|

Pentru ca era gandita mai bine.

in arena pe unele spoturi si in tarku de bk sa ia xp de exile :|

nu mai zic daca ai si party

Uite de aia ma leg "acelasi_bandit" de 97d.

fire golems peste tot :-?

Da alti mobi nu mai are pe acolo dragosh?A pus o data la fantana niste dragoni rosii, trebuie sa mai aibe vreo specie de monstri pe acolo.

7 bk puteau creste linistiti , nu incurca nimeni pe nimeni ......

eu as zice acuma sa fie un tark de bk , in care pot sa stea cei de 6-7 rr + sa ia exp buna , si in celalat tark sa se bage niste puncte de omega

Nici punctele nu sunt bune, sa cresti la 6 mobi. Se pot face in tarku ala multe spoturi, bunavointa trebuie.

SI punctiforme sa faca la fantana ca tot e degeaba acolo.

Posted

:-j Acum cand kiar se ocupa cineva de sv tot nu e bn .... :clap:

Posted

:-j Acum cand kiar se ocupa cineva de sv tot nu e bn .... :clap:

nu e vorba ca nu e bine, dar daca se poate, de ce sa nu se faca?

arena este un fel de ultimate map. aici trebuiesc mobii cei mai puternici si xp-ul cel mai mare. kalimele, icarusul, tarkanul sa fie pentru afk-isti, bineinteles cu xp mult mai mic decat este acum (ma refer la k6-7)

contorul sa ramana numai pentru arena, asa se mai usureaza si munca GM-ilor care trebuie sa stea vreo 2-3 ore la o razie cap coada. (asta sa nu vina altii iar cu acuze ca vezi doamne in icarus de ce nu a facut, etc)

tarcurile sa fie cu fire golem iar spoturile de pe laterale sa fie cu gigas golem dar putin mai aranjate/restranse :D

Guest galateanu19
Posted

nu e vorba ca nu e bine, dar daca se poate, de ce sa nu se faca?

arena este un fel de ultimate map. aici trebuiesc mobii cei mai puternici si xp-ul cel mai mare. kalimele, icarusul, tarkanul sa fie pentru afk-isti, bineinteles cu xp mult mai mic decat este acum (ma refer la k6-7)

contorul sa ramana numai pentru arena, asa se mai usureaza si munca GM-ilor care trebuie sa stea vreo 2-3 ore la o razie cap coada. (asta sa nu vina altii iar cu acuze ca vezi doamne in icarus de ce nu a facut, etc)

tarcurile sa fie cu fire golem iar spoturile de pe laterale sa fie cu gigas golem dar putin mai aranjate/restranse :D

vb de lucruri sfinte :)) ar fi si faza cu mobii gigas care raman mai mereu blocati :angry1:

daca ar baga gigas pe toate spoturile ar fi k in rest in kalima sa ramana cum este daca te gandesti ca intri la lv350 este normal sa fie xp mai mare ca in arena

daca ar face cum zici u ar fi mai multa bataie pe spoturi din arena unde noi ca bk putem face xp ff bn.

Guest kreeper
Posted

In tarku de bk , la ala cu bali ei 6k singur, iar in party k7 ei 9k

In rest pe spoturile nu am stat niciodata ca exp-ul e sub orice limite. Mai mult se ia in icarus.

In arena se merita doar pentru 3 tarkuri, adica fire golem.

Posted

Voi stiti de ce au fost facute aceste tarcuri? Din cate observ nu prea.

Tarcurile de bk/elf/mg/dl sunt facute pentru cei ce nu gasesc spot/tarc si vor sa creasca si ei (nu la fel ca in tarc/spot), este o alternativa si nu are de ce sa fie mai bine in tarc de bk decat in alta parte.

In aceste tarcuri nu se pedepseste ks-ul si din ce motiv credeti voi? cititi randul de mai sus.

Guest galateanu19
Posted

Voi stiti de ce au fost facute aceste tarcuri? Din cate observ nu prea.

Tarcurile de bk/elf/mg/dl sunt facute pentru cei ce nu gasesc spot/tarc si vor sa creasca si ei (nu la fel ca in tarc/spot), este o alternativa si nu are de ce sa fie mai bine in tarc de bk decat in alta parte.

In aceste tarcuri nu se pedepseste ks-ul si din ce motiv credeti voi? cititi randul de mai sus.

deci ija suntem 12bk +2 dl pe srv care pot da singuri si bataia este pe 8 tarcuri cele 4 de gigas si 4 de fire in care stau numai bk singuri ptr ca se face xp bn insa nu stau numai bk din astea 8 2-3 is cu pt sau trag mg sm solo.Cei care nu au prins tarc in ziua aia unde sa traga?tarc bk iei 16k iar cel de jos 6-7k iar pe spoturi e jale mai sus de 15 nu iei :(

In tarku de bk , la ala cu bali ei 6k singur, iar in party k7 ei 9k

In rest pe spoturile nu am stat niciodata ca exp-ul e sub orice limite. Mai mult se ia in icarus.

In arena se merita doar pentru 3 tarkuri, adica fire golem.

ai numai zi?la fire golem iei 10-12k xp in pt si nu uita ca xp cel mai mare este in k6-k7 ultemele spoturi ;)

Posted

deci ija suntem 12bk +2 dl pe srv care pot da singuri si bataia este pe 8 tarcuri cele 4 de gigas si 4 de fire in care stau numai bk singuri ptr ca se face xp bn insa nu stau numai bk din astea 8 2-3 is cu pt sau trag mg sm solo.Cei care nu au prins tarc in ziua aia unde sa traga?tarc bk iei 16k iar cel de jos 6-7k iar pe spoturi e jale mai sus de 15 nu iei :(

ai numai zi?la fire golem iei 10-12k xp in pt si nu uita ca xp cel mai mare este in k6-k7 ultemele spoturi ;)

Te rog sa te uiti putin in urma pe forum sa vezi cati s-au plans de existenta tzarcurilor cu fire golem .

Acum verti doar tzarcuri cu fire golem :whistle:

Voi vreti, daca se poate, sa se transforme server-ul dupa poftele fiecaruia :blink:

Posted

dar sa mai bagi 2-3 spoturi in fiecare tarc iar cel de sus sa fie golem poison sau cum le zice iar cei de jos wizard bla bla(ala cu coasa :)) )

un fel de upgrade la tarcuri as zice :P

Posted

dar sa mai bagi 2-3 spoturi in fiecare tarc iar cel de sus sa fie golem poison sau cum le zice iar cei de jos wizard bla bla(ala cu coasa :)) )

un fel de upgrade la tarcuri as zice :P

o sa adaug mobi care va muta daca tot va este dor de 97D :D

Guest SUPER-SM
Posted

gigas sau fire golem ar fi cel mai indicat, dar PE TOATE SPOTURILE DIN ARENA, nu numai in tarcul de bk, si sa se scada xp-ul din kalima6-7. arena sa fie ultima harta unde se poate creste, cu xp-ul maxim si mobii cel mai greu de omorat.

sa se scoata si contorul de pe celelalte harti, si sa ramana numai arena. doar acolo incurca afk-istii, ca au respawn-ul in acelasi loc.

parerea mea :)

asta in interesu lui sa dea el rruri pe banda =))

Cel mai bine lasa tarkurile asa cum erau inainte cu omega si axl hero

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...