Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

Propunere/sugestie pentru game masteri

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca nr celor cu rr s-a marit, iar rata jucatorilor ce intra si raman pe server a devenit aproape inexistenta propun la revenirea xp accesibil in bc 1 - 6 si ds pentru cei pana in lvl 400 non rr. Astfel se poate elimina nemultumirea celor care cer marire de xp pe server si ar atrage noi jucatori pe link. Iar in bc 7 s-ar putea edita mobii astfel incat de la 1 rr la inceputul podului pan la 10 rr in castel sa aibe batai de cap... evident si dropuri de rigoare. ;)

Posted

Adevarul e ca ambele sunt goale mereu si ar putea fi inviate un pic.Ce propune Zamolxis e un lucru bun si merita macar incercat.E si pacat ca doua zone sa nu fie folosite aproape deloc.

Posted

Avand in vedere ca nr celor cu rr s-a marit, iar rata jucatorilor ce intra si raman pe server a devenit aproape inexistenta propun la revenirea xp accesibil in bc 1 - 6 si ds pentru cei pana in lvl 400 non rr. Astfel se poate elimina nemultumirea celor care cer marire de xp pe server si ar atrage noi jucatori pe link. Iar in bc 7 s-ar putea edita mobii astfel incat de la 1 rr la inceputul podului pan la 10 rr in castel sa aibe batai de cap... evident si dropuri de rigoare. ;)

Foarte bine ar fi, am propus si eu asta chiar inainte sa se dea drumu la oficial dar la fel a ramas ( here )

Faza e ca acum jucatorii au crescut iar spoturile sunt din ce in ce mai pline, chiar zilele trecute am fost in bc 7 ca nu aveam alta alternativa sa cresc...dar la lvl 355 am facut ~5 bari (sm 11 rr)

Posted

buna sugestia , pro

la fel si eu ca si rhaz , neavand unde sa trag , ca prin tark se invarteau astea mai mari am ales bc , dar am ajuns la concluzia ca e pierdere de vreme si consum de curent

Posted

Ar fi bine sa se mareasca exp in bc si in ds deoarece sunt goale mereu.

Now really cand vezi bc/ds mereu gol stai putin si te gandesti de ce ? Tin minte cand pe 97d in bc 6 stateai la panda sa intrii, acum sufla vantul. Oare e exp prea mic ?

Posted

Ar fi bine sa se mareasca exp in bc si in ds deoarece sunt goale mereu.

Now really cand vezi bc/ds mereu gol stai putin si te gandesti de ce ? Tin minte cand pe 97d in bc 6 stateai la panda sa intrii, acum sufla vantul. Oare e exp prea mic ?

Am raspuns in alt topic :

Sunt prea multe spoturi => mai toti cauta un spot pe care sa stea cat mai mult singur ( afk sau semi/afk ) . BC-ul si DS-ul au devenit un deranj mult prea mare .

Posted

bc-ul si ds-ul n-ar fi un deranj prea mare atata timp cat s-ar merita acest deranj. daca fac doar juma de bara in bc/ds.. pentru ce sa-mi mai bat capul sa caut fang/scroll? sa nu mai zic si de chaos.. care si el se gaseste destul de greu.

daca ar fi xp mai mare in bc/ds iti zic eu ca si acolo s-ar face lvl, la fel ca pe 97d

Posted

PRO... In momentul de fata este total dezinteresat dc-ul si ds-ul, eu decate ori am fost mereu singur am fost in ele, nu merita sa cauti si sa faci invitati la expul ce primesti in ele.Cum zice ZAMOLXIS ar fi bine editati mobi sa faca fatza si aia non rr si marit expul.. :beer:

Posted

dupa rr am mers in bc 1 sa fac lvl,dar in davias e de 4x mai bun xp decat in bc..xp`u e jalnic si nu merita efortul

PRO sugestiei

Posted

Da intr-adevar ar trebui reglementata experienta in bc\ds , insa totusi nu inteleg cum a ajuns in halul acesta?

Sa ne raspunda si noua cineva...Se poate face asta?

Pro !

Posted

Pe 97d faceai foarte mult in bc. Mai ales in bc 6, daca ai creste mai repede in bc-uri decat pe spot, va asigur eu ca o sa fie plin in bc (nu cer asa ceva). Un MG dadea rr in 12-20 de ore doar din bc-uri si ds-uri (timpul este aproximativ)

Posted

un bc/ds cu xp mai mare ar fi mult mai mult benefic pentru jucatori in primul rand dar si pentru economia jocului,tineti minte celebrul trade de invitatii etc. +ca ar aduce inca un element in plus la capitolul fun in joc, o sansa in + pentru ce mici sa adune un jwl ,un intem ceva pe acolo ,mai un party pls:) ,drama stiti voi cum este:),mai inchide unu inainte de termen.

Posted

dupa rr am mers in bc 1 sa fac lvl,dar in davias e de 4x mai bun xp decat in bc..xp`u e jalnic si nu merita efortul

PRO sugestiei

daca nu aveai spoturi in devias merita efortul ?

Posted

buna intrebare dragos :)

esti foarte buna sugestia , chiar nu sunt folosite , si cu bcurile mai castigai cate 2-3 jw cinstite :D , mie unu imi place mult :P si cand dai rr de la 15 sa faci 100-150 mai repede e super :P

Posted

daca nu aveai spoturi in devias merita efortul ?

Dragos, nu ca as vrea sa ma bag in seama, dar adu-ti te rog aminte cu ce fervoare asteptau in bc1/ds1 micutii party de la un rrit... sau in ultimul bc pentru a da rr. Acum ca se da rr la 400 lvl nici un copil daca nu are ce sa il atraga nu va ramane pe server. Copii nu au rabdare... iar ca sa-i inveti ceva trebuie diplomatie, ca sa ii atragi viclenie.

Ds e la fel de important ca si bc... daca tot o faceti nu va scumpiti la taratze :-? . Dati drumul si la Devil Square sau desfiintati mobii si cresteti nr lor pe spoturi!

:hello: Wise choice! :right:

Keep up the good work!

Posted

Pica anciente din kundun-ul respectiv? :-? nu stiam...

la noi pe server apare doar kundunul nush sigur daca pica si ancient din el, oricum niste goldeni pusi in k6 sau chiar si in celelalte ds-uri ar pune trade-urile in miscare si ar fi mai fun :cool2:

Posted

imi amintesc cu placere de momentele dp 97 cand ma agitam sa-mi combin invitatii ptr bc/ds,loc in care se putea creste mai repede avand in vedere nr de mobi de pe harti cu exceptia arenei,cu toate ca era greu sa faci un afk ;))

ce a fost frumos,de ce sa nu se repete

Pro

Guest LowGmaN666
Posted

ia dute in ds6 fara 4-5rr(sm) nu rezisti...nu-i vorba de dat dmg ci de ce dmg iti dau mobi....pe la min 15 apar queen bee 500+ dmg iti dau.....tre sa ai 4k agi sa le rezisti #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...