Jump to content
Dragos20

O.S.N - Obiect Sexual Neidentificat. Ghici ce-a luat rechinul in gura!

Recommended Posts

Posted

Si se jura ca nu fura, dar l-au prins cu? penisul in gura. Iata o poveste care face valuri pe Internet si pe care suntem convinsi ca o vei savura!

Totul a inceput ca o zi obisnuita pentru cativa temerari care prindeau rechini intr-un golf din Parcul National Everglades, aflat in statul american Florida. Au aruncat lanseta si cand colo, ce sa vezi! Au prins cel mai pofticios rechin de pe fata pamantului.

“Ce sa fie? Ce sa fie?”, s-au intrebat timid pescarii, observand in gura rechinului un O.S.N, caruia animalul nu voia sa-i dea drumul cu niciun chip. Din aproape in aproape, misterul s-a deslusit: rechinul degusta triumfator un penis. Cel putin asta cred protagonistii filmarii, care au avut grija sa posteze clipul pe Internet.

Raman, insa, cateva intrebari la care te invitam sa dai un raspuns in sectiunea “Comentarii” de mai jos:

Crezi ca rechinul era femela sau mascul?

Crezi ca era un penis sau un dildo?

Era, oare, penisul lui John Bobbit?

Video

Sursa:ProTv

Guest The_KniveS
Posted

In schimb, altii privesc intreaga poveste cu umor: "Cred ca pescarii foloseau ca momeala un penis. Asa aveau mai mare succes la pescuit", scrie Snacke.

=)))

Posted

What the hell :))

Cand am vazut prima oara stirea fara sa citesc despre rechin, mi-am spus: "nu inca o stire de doi bani" - dar stirea asta e nepretuita :))

lol

da de ce nu il manca si il tinea in gura?

Pai daca in general nu se mananca, el de ce l-ar manca? :rofl2:

Posted

Uite pla , nu e pla ... ceva de genul . Oricum inventiv rechinul ca a reusit sa-si faca publicitate foarte usor si foarte ieftin . Poate vezi maine si vedetele din Romania cu cate una prin gura doar ca sa mai apara 10 min pe la tv .

Posted

it's a gay :))

Lol ce panarama e.

PS:se vede ca nu e un dildo

ba tu in fiecare post bagi duma aia " panarama " da` stii macar ce inseamna ? deci chiar astept raspuns, te tot ascunzi cand te intreb ceva.

ont: o fi fost in calduri ma lasati-l in pace :))

Posted

ba tu in fiecare post bagi duma aia " panarama " da` stii macar ce inseamna ? deci chiar astept raspuns, te tot ascunzi cand te intreb ceva.

ont: o fi fost in calduri ma lasati-l in pace :))

OFF:Ai ceva de impartit cu mine?Fiecare isi zice parerea.

ON:Bai pana la urma ce e?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...