Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stely_yoo

Marire XP ?

Recommended Posts

Posted

Injurat? Chiar deloc, mai bine de-atat n-o puteam spune. Felicitari. :)

@stely, ce pot sa zic, eu unul ca membru al staff-ului nu-ti pot zice decat ca: nu se va modifica xp-ul, sau cel putin nu prea curand. E greu la inceput, stiu, multe s-au schimbat fata de 0.97d, dar are si S1 partile lui bune. :)

bunny care sunt partile bune ???, parti bune vad doar prin faptul ca nu ma mai alearga niciunul gen |||||||| sa i-mi dea d/c si ca nu ma mai trezesc cu dupe ,in rest?....e atata ura pe sv asta , atata individualism , where is the fun???? cu 50 % exp in plus s-ar rezolva multe ,, ai vedea mai multe pt, mai multa comunicare ,nu doar liniute si rr . cam atat am avut de spus

Posted

Hai fratilor azi xp dublu maine va plangeti pe aici ca vreti bokuri ce idei de copii mai aveti si voi #-o #-o sunt multe topuri cauta p'acolo daca vrei high

As fi apreciat mai mult daca gandeai un reply mai sus varstei de 13 ani.

PS : Nu apreciez replyurile de genul "joaca pe servere high xp" , "lasa-ne cu severele tale 9999999xp" etc...

Daca vroiam un server HIGH xp , nu mai faceam aceasta sugestie. O marire a experientei , nu inseamna neaparat HIGH xp... #-o

Posted

Frate svr'ul e perfect asea cum e el..

De ce "frateeee" ? Iti place sa joci 24/7, sa faci rr'uri multe si sa te dai ciumeg ? O sa vedeti voi astia care va pierdeti tot timpul pe mu, ce o sa regretati mai tarziu `. :wub:

Posted

Ce-ai ma, te-ai apucat de MU? :lol:

Medium exp cu rr => nevoie de regulament de 800 pagini.

Am jucat destul de multe MMO-uri la viata mea pe destule servere si privat si oficial. Mai e nevoie sa zic ca desi Link este singurul server care are regulament atat de strict este plin de cei mai prost crescuti oameni? Stii si tu asta.

Low exp si no rr / high exp cu rr = fara regulament.

Nu stiu ce dracu tot ziceti voi ca are renume Link si ca tineti la ce aveti. Aveti fix nimic. Sunt tzshpe alte servere mult mai mari care au dual server dupa cum am mentionat si mult mai multi useri. Nu e nevoie sa imi ziceti sa ma duc pe ele, nu mai joc MU demult oricum. Vorbeam doar de mentalitate si din cate vad regulamentul devine stupid de complex, lucru pe care nu l-am vazut pe NICIUN alt server niciodata.

Ah da, si sa nu uit. Este singurul server unde adminii sunt injurati. Si credeti-ma, am jucat destule MMO-uri pe destule servere. Daca voi sunteti de parere ca e OK asa cum este.. treaba voastra.

De fapt, blk, pe orice server ai juca (orice MMO), atunci cand intalnesti un roman, te gandesti de 2 ori inainte de a recunoaste fata de el patria comuna. Spre mirarea mea, pana si pe un server american am dat peste romani veseli (care fac scam, injura in ultimul hal si se comporta antisocial). Pana la urma, nu linkmania este de vina ca are anumiti jucatori, ci noi ca romani pentru ca nu putem sa ne educam si civilizam compatriotii. Daca un admin este injurat pe un alt server strain, cel care o face isi va vedea blocate conturile, IP-ul si MAC-ul placii de retea, cu garantia de a nu mai calca pe acolo, ceea ce ar trebui sa facem si noi. Totodata, aceasta apropiere a user-ilor fata de staff-ul MU linkmania, s-a datorat faptului ca exista o prea mare comunicare intre noi, datorita forumului si regulamentului stufos. Implicarea unui moderator/GM ar trebui sa fie minima intr-un joc si sa se rezume la cazurile grave, gen hacks si limbaj extrem. Pe linkmania s-a creat insa o mini-societate virtuala, cu regulile ei, pe care unii le respecta si altii le resping, din pacate tocmai acest regulament mentine o parte din jucatorii nostri aici.

Posted

daca nu mariti xp 4ever atunci macar in week lasati xp dublu atunci mai are si omu timp sa joace , si daca tot joaca macar sa fie de fun

o propunere

tu gandesti ce scri?

Posted

De fapt, blk, pe orice server ai juca (orice MMO), atunci cand intalnesti un roman, te gandesti de 2 ori inainte de a recunoaste fata de el patria comuna. Spre mirarea mea, pana si pe un server american am dat peste romani veseli (care fac scam, injura in ultimul hal si se comporta antisocial). Pana la urma, nu linkmania este de vina ca are anumiti jucatori, ci noi ca romani pentru ca nu putem sa ne educam si civilizam compatriotii. Daca un admin este injurat pe un alt server strain, cel care o face isi va vedea blocate conturile, IP-ul si MAC-ul placii de retea, cu garantia de a nu mai calca pe acolo, ceea ce ar trebui sa facem si noi. Totodata, aceasta apropiere a user-ilor fata de staff-ul MU linkmania, s-a datorat faptului ca exista o prea mare comunicare intre noi, datorita forumului si regulamentului stufos. Implicarea unui moderator/GM ar trebui sa fie minima intr-un joc si sa se rezume la cazurile grave, gen hacks si limbaj extrem. Pe linkmania s-a creat insa o mini-societate virtuala, cu regulile ei, pe care unii le respecta si altii le resping, din pacate tocmai acest regulament mentine o parte din jucatorii nostri aici.

Nu cred ca a fost asa din totdeauna pe LM. Sau ma insel?

Posted

Chiar daca limita de lvl a fost ridicata la 400, observ in urma unei scurte priviri aruncate status-ului, ca totusi se poate creste. Intotdeauna va fi mai greu sa dai primul reset, pe orice xp rate, celelalte vor veni mai usor, indiferent de cat timp liber ai. Cat despre concurenta, nu pot spune decat ca intotdeauna in top vor fi cei care au mai mult timp liber indiferent de ce xp va fi. Scopul acestui joc nu este acumularea de reseturi, fiecare isi poate impune un cu totul alt tel. Poti intra pentru a te relaxa si a sta de vorba cu prietenii, iti poti face un set (fara dupe, bineinteles) sau mai multe, poti face war-uri/dueluri, din cand in cand mai poti inscena un suspend unui "amic" (desi noi dezaprobam cu fermitate aceasta optiune, dar se pare ca e foarte des intalnita). Totul depinde de tine, din punctul meu de vedere xp rate-ul nu mai are de ce sa se schimbe dupa ce au trecut atatea luni de la inceputul bazei de date, deoarece intr-un fel ne-am bate joc de cei care si-au "belit" ochii in monitoare pentru a pastra niste spoturi, au folosit bot(s) si clickere inteligente, precum si de ceilalti care au investit timp si energie in acest joc pentru a da reset conform unei rate de xp pe care o credeau stabila (Suna ciudat sa spui ca cineva "a muncit" intr-un joc pentru ceva, cand scopul unui joc este acela de a te distra si nu a deveni o ocupatie full time). Eu as prefera sa ramana aceasta rata de xp, nu va grabeste nimeni sa dati reseturi si dupa cum ati observat si voi se poate acest lucru chiar si in limita unui timp liber relativ mic (2-3 ore pe zi).

Joaca placuta!

Posted

dupa cum ati observat si voi se poate acest lucru chiar si in limita unui timp liber relativ mic (2-3 ore pe zi).

LOL, cu 2-3 ore pe zi dai rr la prima pensie.

Si macar daca ai obtine ceva cand dai rr.. dar de-abia atunci incepe jocul! Ar trebui sa fie mult mai usor sa INCEP sa joc jocul.

La WoW de exemplu daca joc 3 ore pe zi pot sa ajung 80 si in 1-2 saptamani.. aici trebuie sa stau cu lunile ca sa dau un rr. Si mai si mori de plictiseala ca ori dai cu ES ori stai langa unu care da cu ES. Yawn.

Posted

Pai probabil s-au gandit ca 2-3 ore pe zi cu experienta asta = full stats la lvl 400 , dar mai sunt zeci de rr-uri , deci ceva nu e bine la mijloc. :error:

Scuza-ma Redemption , dar cand ai zis 2-3 ore , probabil te-ai gandit la serverul 0.97. Pe S1 cu 2-3 ore nu faci mai nimic.

Nu toti putem sta pe spoturi 24\24 si nu toti avem cel putin 2-3 prieteni ca sa faca cu schimbul.

Eu vreau sa joc si sa fac un macar un caracter full sts . Orice joc are un tel , iar telul in MU este de a face minim un caracter full sts. Nimeni nu intra in mu special doar pentru a vorbi cu niste oameni , ci socializarea face parte din joc si il face mai placut.

Daca vreau sa socializez , exista tot felul de forumuri , chaturi etc.

Posted

Luand ca exemplu Lineage II sau alte MMO-uri, exceptand WoW care a devenit extrem de usor din motive comerciale, intotdeauna va exista o parte de grind plictisitoare pentru a atinge un anumit level. Spre exemplu, in Perfect World imi ia aproximativ o luna sa fac lvl de la 96 la 97, lvl-ul maxim fiind de 105, iar xp cap-ul crescand exponential. Daca xp rate-ul devine prea mare, vom pierde o parte din jucatori, ramanand doar cei care joaca rar si de placere. Gandeste-te la o politica de marketing care sa ii multumeasca pe toti.

Posted

O politica de marketing? Nici prea scump , nici prea ieftin cred ca s-ar potrivi pe Linkmania.

N-am cerut un xp rate prea mare , ci unul normal zic eu in comparatie cu ce este la ora actuala pe server.

Guest [HunteR]
Posted

Chiar daca limita de lvl a fost ridicata la 400, observ in urma unei scurte priviri aruncate status-ului, ca totusi se poate creste. Intotdeauna va fi mai greu sa dai primul reset, pe orice xp rate, celelalte vor veni mai usor, indiferent de cat timp liber ai. Cat despre concurenta, nu pot spune decat ca intotdeauna in top vor fi cei care au mai mult timp liber indiferent de ce xp va fi. Scopul acestui joc nu este acumularea de reseturi, fiecare isi poate impune un cu totul alt tel.

ba da, scopul acestui joc este sa acumulezi cat mai multe rr-uri pentru a fi cat mai mare.

xp-ul acutal este exagerat de mic, incat nu se fac party-uri (decat foarte rar). eu zic ca mai degraba se socializeaza la pt, decat singur pe spot.

xp-ul asta provoaca mare plictiseala in joc iar foarte multi se lasa din cauza asta, dovada este faptul ca atunci cand activa 97d se intampla des ca srv-ul sa fie full.. de cand s-a bagat s1 nu cred ca a fost vreodata macar aproape de full.

Posted

Xp-ul din party nu se poate modifica, daca modificam xp rate-ul, cei cu reseturi, majoritatea vor face exact acelasi lucru ca si pana acum, ori vor sta in party ori vor da singuri, o mentalitate nu se schimba peste noapte. Multi vor trage si mai tare sa faca full stats repede si situatia va ramane relativ aceeasi, doar timpul de a da un reset se va modifica.

Eu sustin ideea ca xp rate-ul sa ramana acelasi pana la wipe database sau schimbarea versiunii, iar cand se va lua totul de la 0, atunci se poate modifica si experienta. Macar aici sa fim constanti, daca in alte aspecte bate vantul si se indoaie creanga cand intr-o parte cand in cealalta.

Posted

Luand ca exemplu Lineage II sau alte MMO-uri, exceptand WoW care a devenit extrem de usor din motive comerciale, intotdeauna va exista o parte de grind plictisitoare pentru a atinge un anumit level. Spre exemplu, in Perfect World imi ia aproximativ o luna sa fac lvl de la 96 la 97, lvl-ul maxim fiind de 105, iar xp cap-ul crescand exponential. Daca xp rate-ul devine prea mare, vom pierde o parte din jucatori, ramanand doar cei care joaca rar si de placere. Gandeste-te la o politica de marketing care sa ii multumeasca pe toti.

2 servere. unu low exp unu high exp.

Si hai sa nu zici ca daca faci lucrurile usoare (vezi WoW) pierzi jucatori (vezi WoW - 11 milioane abonati). 90% din oameni sunt casual players. Mai uite-te si pe serverele High Exp sa vezi cat de putini oameni sunt pe ele.

Posted

S-a discutat la Admin section, experienta ramane asa din 2 motive:

- nu e corect pentru cei ce au crescut pe experienta actuala.

- urmarind statusul, se observa ca totusi se poate creste.

Nu e bine sa discutam despre modificarea experienta la mijlocul BD-ului, la un eventual rr bd, se va discuta inainte ce experienta se va pune, si asa va ramane pe tot parcursul acestuia.

Nu va suparati pe mine ca va inchid topicul, dar cred ca s-au punctat suficiente motive. Si eu unul as fi vrut modificarea exp-ul, dar gandindu-ma de 2 ori, cei care au crescut pana acum, au facut-o pe xp-ul actual, deci se poate, si in plus nu cred ca le convin ca dupa ce au facut full sa fiu chiar asa de repede ajunsi din urma, caci inainte de toate, in mu totul se masoara in rr-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...