King_Warlord Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 eu nu pot sa cresc asa cum ati crescut voi pentru ca eu mai am viata...nu pot sa stau mai mult de 5 ore/zi si asta e nimic pe langa cat stati voi afk si astea:|si eu am viatza si altzi jucatori sunt jucatori care stau 2-3 ore pe zi si au resusit sa deie rrul in astea 3-4 luni@swatnormal ca , daca am dat pe xp mic dar si pe xp mare dar nu mai are acelasi farmec cat de cat o fost ascultata cerintza asta o fost crescut xpul in bc pentru a incuraja lumea sa mearga la Bc acolo in 15 minute faci cat intro ora in arenaDragi prieteni!De ce nu vreti sa privit partea buna a lucrurilor?De sunteti atat de pesimisti si de ce va plangeti mereu?Cu toti stim;chiar daca nu vrem sa recunoastem.Server ca LinkMania nu va mai fi in veci!Pe niciun alt server de MU din Romania/Europa/America/Asia nu va mai exista atata vanatoare,asa rivalitati intre aliante,asa disperati dupa xp,atat de multi oameni fara viata personala si fara familie care cu siguranta vor continua cu atitudinea lor de razboinici shaolini cu multe RR...EI! SUNT CEI care au spus la 40 de ani "NU!" copiilor si "NU" femeilor!EI sunt cei care au spus "DA!" casatoriilor virtuale si tot EI sunt cei care vor trai pe acest server complex.Nota 20 pentru Admini ei nu au nicio vina pentru comunitatea formata de-a lungul anilor.Nu ei sunt de vina pentru acesti oameni care refuza cu desavarsire sa isi traiasca viata.Stiu ca in momentul urmator voi fi injurat de toti oamenii pe care i-am mentionat mai sus.Si nu..nu este vorba de HONEY sau HHunterz..este vorba despre toti care dupa 1 RR plin de milogeli si pupincurism isi pun la semnatura "ANTI UCP"....Dragilor...cere-tii lui Mos Craciun si altceva in afara de RR si de Revelion nu mai asteptati eventuri.Viata e scurta si trebuie traita.Multumesc si astept sa fiu injurat. +1
stely_yoo Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cred ca ar prinde bine mai multa activitate din partea stafului cu niste solutii , raspunsuri etc.Dragi prieteni!De ce nu vreti sa privit partea buna a lucrurilor?De sunteti atat de pesimisti si de ce va plangeti mereu?Cu toti stim;chiar daca nu vrem sa recunoastem.Server ca LinkMania nu va mai fi in veci!Pe niciun alt server de MU din Romania/Europa/America/Asia nu va mai exista atata vanatoare,asa rivalitati intre aliante,asa disperati dupa xp,atat de multi oameni fara viata personala si fara familie care cu siguranta vor continua cu atitudinea lor de razboinici shaolini cu multe RR...EI! SUNT CEI care au spus la 40 de ani "NU!" copiilor si "NU" femeilor!EI sunt cei care au spus "DA!" casatoriilor virtuale si tot EI sunt cei care vor trai pe acest server complex.Nota 20 pentru Admini ei nu au nicio vina pentru comunitatea formata de-a lungul anilor.Nu ei sunt de vina pentru acesti oameni care refuza cu desavarsire sa isi traiasca viata.Stiu ca in momentul urmator voi fi injurat de toti oamenii pe care i-am mentionat mai sus.Si nu..nu este vorba de HONEY sau HHunterz..este vorba despre toti care dupa 1 RR plin de milogeli si pupincurism isi pun la semnatura "ANTI UCP"....Dragilor...cere-tii lui Mos Craciun si altceva in afara de RR si de Revelion nu mai asteptati eventuri.Viata e scurta si trebuie traita.Multumesc si astept sa fiu injurat.Respectele mele :tiphat:
bunny Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dragi prieteni!De ce nu vreti sa privit partea buna a lucrurilor?De sunteti atat de pesimisti si de ce va plangeti mereu?Cu toti stim;chiar daca nu vrem sa recunoastem.Server ca LinkMania nu va mai fi in veci!Pe niciun alt server de MU din Romania/Europa/America/Asia nu va mai exista atata vanatoare,asa rivalitati intre aliante,asa disperati dupa xp,atat de multi oameni fara viata personala si fara familie care cu siguranta vor continua cu atitudinea lor de razboinici shaolini cu multe RR...EI! SUNT CEI care au spus la 40 de ani "NU!" copiilor si "NU" femeilor!EI sunt cei care au spus "DA!" casatoriilor virtuale si tot EI sunt cei care vor trai pe acest server complex.Nota 20 pentru Admini ei nu au nicio vina pentru comunitatea formata de-a lungul anilor.Nu ei sunt de vina pentru acesti oameni care refuza cu desavarsire sa isi traiasca viata.Stiu ca in momentul urmator voi fi injurat de toti oamenii pe care i-am mentionat mai sus.Si nu..nu este vorba de HONEY sau HHunterz..este vorba despre toti care dupa 1 RR plin de milogeli si pupincurism isi pun la semnatura "ANTI UCP"....Dragilor...cere-tii lui Mos Craciun si altceva in afara de RR si de Revelion nu mai asteptati eventuri.Viata e scurta si trebuie traita.Multumesc si astept sa fiu injurat.Injurat? Chiar deloc, mai bine de-atat n-o puteam spune. Felicitari. :)@stely, ce pot sa zic, eu unul ca membru al staff-ului nu-ti pot zice decat ca: nu se va modifica xp-ul, sau cel putin nu prea curand. E greu la inceput, stiu, multe s-au schimbat fata de 0.97d, dar are si S1 partile lui bune. :)
cyborgGod Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dragi prieteni!De ce nu vreti sa privit partea buna a lucrurilor?De sunteti atat de pesimisti si de ce va plangeti mereu?Cu toti stim;chiar daca nu vrem sa recunoastem.Server ca LinkMania nu va mai fi in veci!Pe niciun alt server de MU din Romania/Europa/America/Asia nu va mai exista atata vanatoare,asa rivalitati intre aliante,asa disperati dupa xp,atat de multi oameni fara viata personala si fara familie care cu siguranta vor continua cu atitudinea lor de razboinici shaolini cu multe RR...EI! SUNT CEI care au spus la 40 de ani "NU!" copiilor si "NU" femeilor!EI sunt cei care au spus "DA!" casatoriilor virtuale si tot EI sunt cei care vor trai pe acest server complex.Nota 20 pentru Admini ei nu au nicio vina pentru comunitatea formata de-a lungul anilor.Nu ei sunt de vina pentru acesti oameni care refuza cu desavarsire sa isi traiasca viata.Stiu ca in momentul urmator voi fi injurat de toti oamenii pe care i-am mentionat mai sus.Si nu..nu este vorba de HONEY sau HHunterz..este vorba despre toti care dupa 1 RR plin de milogeli si pupincurism isi pun la semnatura "ANTI UCP"....Dragilor...cere-tii lui Mos Craciun si altceva in afara de RR si de Revelion nu mai asteptati eventuri.Viata e scurta si trebuie traita.Multumesc si astept sa fiu injurat. Amin!! Excelent spus :)) si xp-ul lasati-l asa ca e bine..
bunny Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 oamenii mai au treaba... Eu nu inteleg sintagma asta, "mariti xp-ul ca nu toata lumea are timp sa joace". Daca nu aveti portia zilnica de mu in sange nu sunteti impliniti? :| Esti obligat sa te joci mu? Te intrece altul la status?
Jupiter Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 si eu am viatza si altzi jucatori sunt jucatori care stau 2-3 ore pe zi si au resusit sa deie rrul in astea 3-4 luni@swatnormal ca , daca am dat pe xp mic dar si pe xp mare dar nu mai are acelasi farmec cat de cat o fost ascultata cerintza asta o fost crescut xpul in bc pentru a incuraja lumea sa mearga la Bc acolo in 15 minute faci cat intro ora in arena +1@warlord in BC faci xp doar daca ai rr deci aici nu se pune la socoteala xp-ul ptr non rriar ca sa gasesti party cu cineva cu rr sa faca BC cu tine :) prefera sa faca icarus/arena etc singurdeci - ma repet asta nu se pune la numaratoarerecunosc ca eu ma chinui sa fac 1-2 lvl pe zi, sunt zile cand reusesc sa fac doar cateva bare asta e, voi da rr in 3-4 lunideci 1 rr la 6 luni apoi inca vreo 1 luna ptr alt rr si tot asacat va tine serverul daca voi reusi sa fac cateva rr e bine si apoi serverul va fi resetat si tot asacred ca si mine sunt destui care intra pe linkmania pentru prieteni, de placerea jocului, dar cand jocul devine atat de greu de realizat, atunci isi pierde tot farmecul cam atata
ShorTyx Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 @warlord in BC faci xp doar daca ai rr deci aici nu se pune la socoteala xp-ul ptr non rriar ca sa gasesti party cu cineva cu rr sa faca BC cu tine :) prefera sa faca icarus/arena etc singurdeci - ma repet asta nu se pune la numaratoarerecunosc ca eu ma chinui sa fac 1-2 lvl pe zi, sunt zile cand reusesc sa fac doar cateva bare asta e, voi da rr in 3-4 lunideci 1 rr la 6 luni apoi inca vreo 1 luna ptr alt rr si tot asacat va tine serverul daca voi reusi sa fac cateva rr e bine si apoi serverul va fi resetat si tot asacred ca si mine sunt destui care intra pe linkmania pentru prieteni, de placerea jocului, dar cand jocul devine atat de greu de realizat, atunci isi pierde tot farmecul cam atata+1cam asta incercam si eu sa spun
blk Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Low exp Oameni fara viata Regulament care iti ia 3 zile sa il citesti 1 singur server cu pretentii de server serios Solutii: 1. Bagati 2 servere, unu low(er) exp si no rr pentru cei hardcore si unul high exp pentru cei casual. Scoateti integral regulamentul de pe ambele servere. 2. Faceti serverul medium exp si creeati 2 subservere sa se dubleze numarul de spoturi. 3. Tineti-o tot asa si mai adaugati 300 addendum-uri regulamentului pe luna. Oricum, avand in vedere ca LM este mereu cu 2-3-4 sezoane in urma fata de restul lumii, mereu vor exista hackuri / hackeri. Solutia in acest caz e si mai evidenta.
Guest Beautifuul Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pai...ce sa spun...am stat 4 luni pentru 1 rr :)si am stat cam 12 ore pe zi...acum...abea astept sa ma duc in devias sa dau un party ^^ apoi lost tower...cum am stat 4 luni sa dau primul rr...cred ca pot sa mai stau 2 pana la al 2lea...nu trebuie sa dau acum in 2 saptamani rr iar :).Deci...mai am 4 levele asa ca pregatiti-va :))
King_Warlord Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 pai daca intri de placerea jocului sa vorbesti cu prieteni fara sa par rau dar nu potzi vorbi cu ei si la lvl 300? non rr? ai lvl sa dai teleport peste tot daca mai facetzi un party facetzi daca nu statzi in lore pe o banca si gata povestitzi .. nu ai nevoie de rr sa vorbesti cu lumea eu nu tziam zis sa cresti in Bc am dat ca, exemplu ca cat de cat so ascultat glasul poporului link mania o fost si va ramane un servar de low xp asta face diferentza intre servarul asta si orice alt servar din romania, eu de ex. joc si pe un servar de xp mare ca imi place cum aratra bkul acolo cu set full si alea alea dar cand vreau un war kalumea un cs orice tot aici vin .. am mai zis si mai zic tottzi cei care am dat rr am dat pe xpul asta cateva persoane au avut onoarea sa joace pe aceste servar cu xp si mai mic si nu so plans cand stateai pana si in lorencia de te plictiseai pana ce faceai lvl daca nu stiai servarul asta o inceput cu xp mai mic dar lo mai crescut un pic cu timpul :tiphat:
Lord^Kani Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ee da...cum sa mariti exp..asta ar fi culmea...e bun asa cum e..sa pot ajunge eu primul in top :))
Fury Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Low exp Oameni fara viata Regulament care iti ia 3 zile sa il citesti 1 singur server cu pretentii de server serios Solutii: 1. Bagati 2 servere, unu low(er) exp si no rr pentru cei hardcore si unul high exp pentru cei casual. Scoateti integral regulamentul de pe ambele servere. 2. Faceti serverul medium exp si creeati 2 subservere sa se dubleze numarul de spoturi. 3. Tineti-o tot asa si mai adaugati 300 addendum-uri regulamentului pe luna. Oricum, avand in vedere ca LM este mereu cu 2-3-4 sezoane in urma fata de restul lumii, mereu vor exista hackuri / hackeri. Solutia in acest caz e si mai evidenta. nu-ti permite timpul , alege alt servar . si aici poti sa faci rr-uri doar rabdare sa ai ,chiar daca nu stai 24/24 la pc ee da...cum sa mariti exp..asta ar fi culmea...e bun asa cum e..sa pot ajunge eu primul in top :)) uite cine a revenit :)) hello kani :beer:
blk Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ee da...cum sa mariti exp..asta ar fi culmea...e bun asa cum e..sa pot ajunge eu primul in top :))Ce-ai ma, te-ai apucat de MU? :lol:nu-ti permite timpul , alege alt servar . si aici poti sa faci rr-uri doar rabdare sa ai ,chiar daca nu stai 24/24 la pcMedium exp cu rr => nevoie de regulament de 800 pagini.Am jucat destul de multe MMO-uri la viata mea pe destule servere si privat si oficial. Mai e nevoie sa zic ca desi Link este singurul server care are regulament atat de strict este plin de cei mai prost crescuti oameni? Stii si tu asta.Low exp si no rr / high exp cu rr = fara regulament.Nu stiu ce dracu tot ziceti voi ca are renume Link si ca tineti la ce aveti. Aveti fix nimic. Sunt tzshpe alte servere mult mai mari care au dual server dupa cum am mentionat si mult mai multi useri. Nu e nevoie sa imi ziceti sa ma duc pe ele, nu mai joc MU demult oricum. Vorbeam doar de mentalitate si din cate vad regulamentul devine stupid de complex, lucru pe care nu l-am vazut pe NICIUN alt server niciodata.Ah da, si sa nu uit. Este singurul server unde adminii sunt injurati. Si credeti-ma, am jucat destule MMO-uri pe destule servere. Daca voi sunteti de parere ca e OK asa cum este.. treaba voastra.
Lord^Kani Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ce-ai ma, te-ai apucat de MU? :lol: clar asta..am lvl 15 :)) .. da intalez wow acuma...fac lvl de arena..si o rad la afk...ca wow e oleaca mai atractiv :))))
Guest wannabehigh Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Va salut, intarziat, sunt contra. Dece?Ti se pare normal ca cei de pana acum sa se kinuie la rr, (party-afk, somn cu rindul, telefoanele suna, etc...) stiti si voi cum e, si acum sa mareasca xp? pai eu pentru ce m`am kinuit 2,5 luni sa dau rr? ca sa`l dai tu intr`o luna? :violent: Cum zi-se si cel de mai sus, daca asa s-a inceput, asa sa ramana pana cand se va da rr la db.
King_Warlord Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 eu nu te intzeleg cum vrei sa joci pe un servar far reguli cu astea 800 de pagini de regulament tot e un hoas total aici fara regulament cum ar fi? ar ijura toata lumea ar face la pk pe spot ar fi se toate atunci chiar ar fi regula junglei cel mai tare ramane are spot...
stely_yoo Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Va salut, intarziat, sunt contra. Dece?Ti se pare normal ca cei de pana acum sa se kinuie la rr, (party-afk, somn cu rindul, telefoanele suna, etc...) stiti si voi cum e, si acum sa mareasca xp? pai eu pentru ce m`am kinuit 2,5 luni sa dau rr? ca sa`l dai tu intr`o luna? :violent: Cum zi-se si cel de mai sus, daca asa s-a inceput, asa sa ramana pana cand se va da rr la db.Ce e tati? Nu-ti mai merg tastele "C" si "H" ? Sau tu faci alta materie la scoala in loc de "Limba Romana" ? Ok ok ok ... ai dat rr in 2 luni si jumatate ! Dar acum ce faci ? Continui sa joci pe o experienta derizorie =(( Si observ ca la tine se aplica proverbul "Sa moara si capra vecinului" sau nu am dedus eu bine?
blk Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 eu nu te intzeleg cum vrei sa joci pe un servar far reguli cu astea 800 de pagini de regulament tot e un hoas total aici fara regulament cum ar fi? ar ijura toata lumea ar face la pk pe spot ar fi se toate atunci chiar ar fi regula junglei cel mai tare ramane are spot...Nu vad unde e problema cu PK pentru a face rost de spot. E si joc PvP pana la urma. Pe server low exp no rr, cel mai mare are dreptul sa faca exp unde vrea, cei mici cauta alte locuri.Pe high exp daca dai rr in 3-4 ore nu va mai fura nimeni niciun spot si nu ii va mai pasa nimanui ca a pierdut un spot sau ca-i face cineva KS.Injuraturile pot fi sanctionate dar evident doar cele foarte grave, sa nu ajungem sa dam pentru nab, nob, fraier etc.Dupa cum am mai zis, este singurul server de MU pe care l-am intalnit cu ditamai regulamentul si este totusi cel mai necivilizat. Nu prea va ajuta deloc regulile astea.@kani, pe ce server joci? si ce clasa? :D
AngelDust Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mult off-topic.Este clar ca nu se va schimba ceva.Sunt totusi curios cum de nu au inchis topicul.
Marros Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 frate dati rr la db si scoateti spoturile sa vedem unde mai stati voi afk MUHAHAHAHAHAHA
Pensionaru Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mai bine ar da CLOSED ca la cat spam e acilea...de nimica nu se tine cont si multi dintre voi sunteti pe din afara cu topicu...
Guest sticla.ilie Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mult off-topic.Este clar ca nu se va schimba ceva.Sunt totusi curios cum de nu au inchis topicul.e dreptul fiecaruia sa abereze ce si cum vrea.mi se pare discriminare sa nu lasam lumea sa abereze chiar daca au opinii diferite.
FLOW Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 frate dati rr la db si scoateti spoturile sa vedem unde mai stati voi afk MUHAHAHAHAHAHAsi vrei sa zici k ti se va pune in practica ideea? #-o
Guest faKezOr Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Oricum stely,ideea ta va fii luata in considerare exact cum a fost luat in cosiderare pastrarea srv-ului de 0.97d!! Va tociti tastele degeaba!!! Nimeni nu va lua masuri pentru marire de xp!!!
Guest sticla.ilie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Oricum stely,ideea ta va fii luata in considerare exact cum a fost luat in cosiderare pastrarea srv-ului de 0.97d!! Va tociti tastele degeaba!!! Nimeni nu va lua masuri pentru marire de xp!!!aia cu siguranta. parerea jucatorilor rar de tot a fost luata in considerare.drept exemplu fiind inchiderea topicului cu chestionar. a fost inchis dupa cateva zeci de voturi. ala era un topic care trebuia deschis pana voteaza cel putin 500 700 de jucatori.dar ei sunt zei , inchid cand si cum doresc , asa ca iluzii cu parerile jucatorilor.