Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stely_yoo

Marire XP ?

Recommended Posts

Posted

Sau si mai simplu...

Mariti xp + party obligatoriu astfel incat sa se dea rr tot in 2-4 zile cum se da acuma.

Si ca party sa fie obligatoriu bagati niste suspenduri usturatoare pentru cei care nu dau.

Faza cu enemy o rezolvi foarte usor.Persoana care detine spotul poate sa bage si sa scoata pe cn vrea din party.

Exemplu : Vine "x - inamicul" si sunt obligat sa ii dau party.Ii dau , in schimb cand vine alt om , il dau afara si il iau pe acela.Easy job.

Solutii si idei sunt destule , doar ca nu se vrea bag de seama.

Guest LowGmaN666
Posted

party obligatoriu #-o de unde a-ti mai scoso si pe asta jucati pe server de cat timp "unii" de 1-2 luni/sapt si veniti cu o astfel de regula :blink:

Posted

Ma omu lu Dumnezeu tu ai citit ce am spus? Pe intelesul tau.

PARTY OBLIGATORIU DACA SE MARESTE XP. CA URMARE TU O SA DAI LA FEL DE RPD RR CA SI CUM AI TRAGE SINGUR PE SPOT.

Daca e nevoie ma stradui putin in paint.

Posted

Va rog mai usor cu spamul ! Daca vreti sa va contraziceti , o faceti pe pm sau faceti-va un topic.

Am facut un topic pentru marirea xp-ului nu pentru party obligatoriu. Aveti la indemana "New Topic" daca aveti alta idee. Va rog nu mai deformati continutul topicului.

Va multumesc.

Iar in legatura cu party obligatoriu nu prea merge...Dragoste cu sila nu se poate :)

Posted

eu am venit de pe un server romanesc (probabil cel mai mare rival al acestuia) MuDex(sper sa nu iau ban pt asta ) care a fost un server foarte bun knd jucatorii aveau atitudinea pe care o au cei mai prietenosi jucatori de pe linkmania . La o schimbare de versiune , s-a introdus o perioada de teste...in aceasta perioada de teste , pe langa faptul ca se testau buguri , skilluri , etc , s-a introdus o experienta mai mare (nu stiu sigur cat , cred ca ~ 100X ) dar s-au eliminat spoturile . In primul rand , avantajul a fost ca nu puteai sa stai afk si sa prinzi mai mult de 2-3 mobs in raza ( si aia atunci cand aveau ei chef sa se plimbe pe langa tine..) . Jucatorii cei mai activi au dat rr uri si au luat in party pe cei mai mici ( in party crestea exp in functie de rase , pp , lvl ,etc.) si formau guilde in functie de prietenii , timp petrecut on-line (pentru ca afk nu faceai nimik ) si alte criterii . Din pacate perioada a durat putin si din cauza unor jucatori mai pretentiosi care voiau spoturi ca sa poata sa stea 99% din timp in arena (vezi actuala stare a serverului ) , cand s-a introdus noul sezon (sezonul 3 ) si s-a abandonat sezonul vechi (sez 2 ep3 -> super :D )s-au introdus spoturi iar in arena tzarcuri cu "porti" si spoturi care nu se misca decat daca treci pe langa ele (lucru pt care iei ban ) .

Multumesc daca mi ati citit parerea pana aici si nu ma criticati prea dur ca ma inrosesc rpd :)

Posted

Sau si mai simplu...

Mariti xp + party obligatoriu astfel incat sa se dea rr tot in 2-4 zile cum se da acuma.

Si ca party sa fie obligatoriu bagati niste suspenduri usturatoare pentru cei care nu dau.

Faza cu enemy o rezolvi foarte usor.Persoana care detine spotul poate sa bage si sa scoata pe cn vrea din party.

Exemplu : Vine "x - inamicul" si sunt obligat sa ii dau party.Ii dau , in schimb cand vine alt om , il dau afara si il iau pe acela.Easy job.

Solutii si idei sunt destule , doar ca nu se vrea bag de seama.

Si dupa 6luni de party obligatoriu + xp-ul marit , ce facem ?dam restart la db?

party obligatoriu #-o de unde a-ti mai scoso si pe asta jucati pe server de cat timp "unii" de 1-2 luni/sapt si veniti cu o astfel de regula :blink:

A fost aceasta regula pe server in perioada 2005-2006.

Va rog mai usor cu spamul ! Daca vreti sa va contraziceti , o faceti pe pm sau faceti-va un topic.

Am facut un topic pentru marirea xp-ului nu pentru party obligatoriu. Aveti la indemana "New Topic" daca aveti alta idee. Va rog nu mai deformati continutul topicului.

Va multumesc.

Iar in legatura cu party obligatoriu nu prea merge...Dragoste cu sila nu se poate :)

Se poate.

eu am venit de pe un server romanesc (probabil cel mai mare rival al acestuia) MuDex(sper sa nu iau ban pt asta ) care a fost un server foarte bun knd jucatorii aveau atitudinea pe care o au cei mai prietenosi jucatori de pe linkmania . La o schimbare de versiune , s-a introdus o perioada de teste...in aceasta perioada de teste , pe langa faptul ca se testau buguri , skilluri , etc , s-a introdus o experienta mai mare (nu stiu sigur cat , cred ca ~ 100X ) dar s-au eliminat spoturile . In primul rand , avantajul a fost ca nu puteai sa stai afk si sa prinzi mai mult de 2-3 mobs in raza ( si aia atunci cand aveau ei chef sa se plimbe pe langa tine..) . Jucatorii cei mai activi au dat rr uri si au luat in party pe cei mai mici ( in party crestea exp in functie de rase , pp , lvl ,etc.) si formau guilde in functie de prietenii , timp petrecut on-line (pentru ca afk nu faceai nimik ) si alte criterii . Din pacate perioada a durat putin si din cauza unor jucatori mai pretentiosi care voiau spoturi ca sa poata sa stea 99% din timp in arena (vezi actuala stare a serverului ) , cand s-a introdus noul sezon (sezonul 3 ) si s-a abandonat sezonul vechi (sez 2 ep3 -> super :D )s-au introdus spoturi iar in arena tzarcuri cu "porti" si spoturi care nu se misca decat daca treci pe langa ele (lucru pt care iei ban ) .

Multumesc daca mi ati citit parerea pana aici si nu ma criticati prea dur ca ma inrosesc rpd :)

MuDex lafel ca si alte servere fantoma, sunt copi fidele ale serverului Linkmania.

Posted

MuDex lafel ca si alte servere fantoma, sunt copi fidele ale serverului Linkmania.

MuDex , in acest moment este aproape simetric diferit fata de linkmania . Daca ar fi copie nu as mai juca acum pe el ? Fara spoturi se incurajeaza jocul activ . Tot ce poti "prinde" sunt sferturi de spoturi , adica spawn pointuri cat de cat apropiate din care apare cate 1 mob... :crazy:

P.S : tocmai ce intrai pe site u lor sa ma uit la mobs lvl si aflai ca nu ruleaza din iulie .... e si bine si rau ...ei au avut probleme cu "hackeri" care se cred Dumnezeu ...

Posted

MuDex , in acest moment este aproape simetric diferit fata de linkmania . Daca ar fi copie nu as mai juca acum pe el ? Fara spoturi se incurajeaza jocul activ . Tot ce poti "prinde" sunt sferturi de spoturi , adica spawn pointuri cat de cat apropiate din care apare cate 1 mob... :crazy:

P.S : tocmai ce intrai pe site u lor sa ma uit la mobs lvl si aflai ca nu ruleaza din iulie .... e si bine si rau ...ei au avut probleme cu "hackeri" care se cred Dumnezeu ...

De obicei nu imi place sa ma repet... MuDex lafel ca si celelalte servere de MuOnline din Romania sunt copiate dupa serveru MuOnline Linkmania.

Posted

scz ma dar nu are nicio legatura faptul ca e copiat cu experienta ingame si spoturi,playeri,mobs ,etc.

Am spus doar ca am avut o experienta placuta intr o perioara anume pe acel server

Posted

De ce sa dai rr la db?

Pana la urma trebuie sa te gandesti ce anume vrei de la server.Am vazut atatea reply-uri de la vdragosh in care spune cv de genu : nu stiu de ce vreti sa dati rr-uri atat de rpd , in schimb nu face nimic ca sa "opreasca" rata de rr-uri , sau o sa incetineasca.

1 : Nu se da party pt ca e xp-ul infect

2 : Chiar daca ar fi xp mai mare tot nu s-ar da xp - Foamea e mare ... cateodata prea mare

3 : Marirea xp-ului si atat nu o sa rezolve nimic daca nu se baga si pt obligatoriu.

4 : E cv frumos ce se vrea de la server.Lume care sta la party-uri , playeri care se ajuta, intelegere pe romaneste.Dar cateodata chiar nu ai cu cn , mai ales pe un sv cu xp 15 si playeri o droaie.

Ca o intrebare de incheiere pt Invy.

Ce preferi pana la urma?Un db infect care tine 2 ani , sau unul mai ok care sa tina 6-12 luni?Vorbim de cantitate vs calitate.

Ia exemplu la interkasa . Bine... Fostul itk ca pe actualul nu am timp sa joc. 97d , 100 x ,party-uri non stop , atmosfera faina ; per total era un loc unde te simteai ok.

Prima zi cand am intrat am primit un aa lk edr + 9.Vezi asa cv pe s1?Nu cred.Si omu ala care mi l-a dat nu ma cunostea.

Scorpio - Mg 1 rr , tinea tarc si eram in party 3 sm si el, 1 mg.De la 90 k xp cat lua singur, cu noi lua 20-40k.Si nu mai suferea.

Al doilea db 97d , set adamantine + 9 gratis pt ca de la 1 rr deja stateam 5 oameni la party : 1 sm 1rr (eu) , 1 elf 1rr (Deea parca o chema) la 40 k xp.Si era bine.

Ultimul db 97d set hurry gratis de la un nene pe care nici nu-l cunosteam.

Si avea playeri on serverul cam 3/4 din cat avea fostul 97d link.

Realizezi ca odata ce bagi 15x xp NU poti sa ai o atmosfera faina pe server si intelegere in playeri.Low rate server = Chin + nervi .

Cum nici tie nu-ti place sa te repeti , la fel si mie , dar cateodata e necesar.Se poate face cv , dar nu se vrea.

Posted

3 : Marirea xp-ului si atat nu o sa rezolve nimic daca nu se baga si pt obligatoriu.

4 : E cv frumos ce se vrea de la server.Lume care sta la party-uri , playeri care se ajuta, intelegere pe romaneste.Dar cateodata chiar nu ai cu cn , mai ales pe un sv cu xp 15 si playeri o droaie.

Ca o intrebare de incheiere pt Invy.

Ce preferi pana la urma?Un db infect care tine 2 ani , sau unul mai ok care sa tina 6-12 luni?Vorbim de cantitate vs calitate.

Inducerea in regulament "party obligatoriu in arena lvl 320" va duce la vanatoare sporita pe server;dealtfel acesta este motivul pt. care a fost elimitana din regulament aceasta regula.

Posted

e ok cum e, se face reset la 3 zile :-??

daca tu dai in 3 zile rr la mg meu ti-l dau de tot :comp1: eu in 3 zile am facut 3 lvl

.......pacat ca nu joaca vdragosh sa vada si el cum e

EDIT : FARA PARTY ....eu nu primesc party niciodata :| ...asa e pe srv asta, daca nu ai pile nu ai rr

Posted

N-ai inteles.Razvan sa aleaga o rata de xp astfel incat fiecare sa dea rr cum e acuma la 3 zile , sau la 5 sau 6 sau la cat vrea el si party obligatoriu peste tot.

Pe scurt : X , Y , Z o sa dea LA FEL DE RPD rr (cum dau acuma- 3 zile),insa o sa creasca si alti 4 insi pe langa el.

Oricum stiu ca-mi bat gura de pomana ca nu se vrea marirea de xp, dar macar sa fie o solutie pt serverul nou in caz ca se va face.

Posted

marirea de xp nu e o solutie..e chiar cea mai proasta solutie.Asta e un serv low xp cum multi dintre noi au dat rr-ul in icarus respectiv atlans..nu vad de ce restul nu pot.

Cat despre pt-ul obligatoriu da ar fi cv..dar ink nu e pregatita lumea pt pasul asta ,la cum se musca unii pe altii..

Posted

ar fi foarte bine sa se mareasca xp si sa se mai scoata spoturi pentru a incuraja party!

nus eu disperat dupa xp dar daca noi am putut creste asa cum am crescut de ce nu potzi si tu? sa se scoate spoturile ca sa ce sa se faca mai multe partyuri? daca sar baga mai putzin spoturi tarkuri ar fi mult mai putzine partyuri ca lumea mare ar da in alta parte tot singuri..si ar ramane mai putzine locuri ptr partyuri..

Posted

eu nu pot sa cresc asa cum ati crescut voi pentru ca eu mai am viata...nu pot sa stau mai mult de 5 ore/zi si asta e nimic pe langa cat stati voi afk si astea:|

Guest [HunteR]
Posted

marirea de xp nu e o solutie..e chiar cea mai proasta solutie.Asta e un serv low xp cum multi dintre noi au dat rr-ul in icarus respectiv atlans..nu vad de ce restul nu pot.

Cat despre pt-ul obligatoriu da ar fi cv..dar ink nu e pregatita lumea pt pasul asta ,la cum se musca unii pe altii..

nu toti sunt obsedati ca tine :)

oamenii mai au treaba...

cel mai bine ar fi sa se creasca ca pe 97d... adica 1 rr pe zi daca dai singur pe spot. atunci puteau juca si cei care mai au si alte ocupatii.

in momentul de fata linkmania = server de obsedati.

Posted

cam contra nu ar fi drept pentru cei care au facute rruri pana acum pe xpul actual si mai mic.. daca ar fi un rr la db ar fi buna propozitzia

Ar fi o rasplata pentru cei care s-au chinuit sa dea rr cu exp mic, pentru ca daca au reusit sa dea rr cu exp-ul ala minuscul, cu siguranta vor reusi sa dea rr si cu exp-ul marit, nu crezi?

:P

Guest Beautifuul
Posted

Dragi prieteni!De ce nu vreti sa privit partea buna a lucrurilor?De sunteti atat de pesimisti si de ce va plangeti mereu?Cu toti stim;chiar daca nu vrem sa recunoastem.Server ca LinkMania nu va mai fi in veci!Pe niciun alt server de MU din Romania/Europa/America/Asia nu va mai exista atata vanatoare,asa rivalitati intre aliante,asa disperati dupa xp,atat de multi oameni fara viata personala si fara familie care cu siguranta vor continua cu atitudinea lor de razboinici shaolini cu multe RR...EI! SUNT CEI care au spus la 40 de ani "NU!" copiilor si "NU" femeilor!EI sunt cei care au spus "DA!" casatoriilor virtuale si tot EI sunt cei care vor trai pe acest server complex.Nota 20 pentru Admini ei nu au nicio vina pentru comunitatea formata de-a lungul anilor.Nu ei sunt de vina pentru acesti oameni care refuza cu desavarsire sa isi traiasca viata.Stiu ca in momentul urmator voi fi injurat de toti oamenii pe care i-am mentionat mai sus.Si nu..nu este vorba de HONEY sau HHunterz..este vorba despre toti care dupa 1 RR plin de milogeli si pupincurism isi pun la semnatura "ANTI UCP"....Dragilor...cere-tii lui Mos Craciun si altceva in afara de RR si de Revelion nu mai asteptati eventuri.Viata e scurta si trebuie traita.Multumesc si astept sa fiu injurat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...