Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stely_yoo

Marire XP ?

Recommended Posts

Posted

din pacate multi jucatori de pe 097 nu prea mai joaca.

PS: nu vreau sa mi editeze nimeni nimic. ideea e sa joci de FUN. nu sa fie prea usor jocul (caracter editat) dar nici in scarba (1 lvl pe zi).

ar fi mult mai uman 350.

de la lvl 340 la 400 e bataie de joc. asa e mult mai ok sa fie super greu 10 lvl decat 60

Cum nene, uite eu sunt aici, still standing. Eu nu te cunosc, cum de joci de 5 ani? Ce nu-mi plac mie oamenii astia de joaca dinainte de a fi fost creat jocul. Ai ocolit tot reply-ul meu si intrebarile mele. Ce modestie falsa, crede-ma, cunosc omul, mai bine decat stii tu sa minti. Ce reprezinta la tine "fun"? Marirea xp-ului inseamna fun? Ti se pare ca v-a luat cineva drepturile de a creste? Pe bd2, 0.97d, eu mi-am facut mg-ul full intr-un an si ceva. Pe bd3, bk-ul tot cam asa. Serverul S1 are de-abia cate luni? 5? Si mai au un pic si fac full. Vorbim cand se implineste un an, sa vezi cati rr-iti sunt. Tu esti doar invidios, atata tot.

ps: nu spun ca nu sunt de acord cu marirea xp-ului, putin acolo n-ar strica, dar nu in felul cum spune respectivul. ^

Posted

Cum nene, uite eu sunt aici, still standing. Eu nu te cunosc, cum de joci de 5 ani? Ce nu-mi plac mie oamenii astia de joaca dinainte de a fi fost creat jocul. Ai ocolit tot reply-ul meu si intrebarile mele. Ce modestie falsa, crede-ma, cunosc omul, mai bine decat stii tu sa minti. Ce reprezinta la tine "fun"? Marirea xp-ului inseamna fun? Ti se pare ca v-a luat cineva drepturile de a creste? Pe bd2, 0.97d, eu mi-am facut mg-ul full intr-un an si ceva. Pe bd3, bk-ul tot cam asa. Serverul S1 are de-abia cate luni? 5? Si mai au un pic si fac full. Vorbim cand se implineste un an, sa vezi cati rr-iti sunt. Tu esti doar invidios, atata tot.

ps: nu spun ca nu sunt de acord cu marirea xp-ului, putin acolo n-ar strica, dar nu in felul cum spune respectivul. ^

daca nu ma stii tu nu inseamna ca nu am jucat.

dai un search la old db din 2005 2006 si cauta ketamine.

sunt mii de jucatori , tre sa ne stiim unii cu altii?

nu sunt invidios. doar ca nu mai e distractie jocul. e doar nervi. get real , e doar un joc pentru fun. nici un caz pentru nervi.

si care e problema daca da lumea multe rr uri? va e lene sa dati rr db dupa 1 an? si care e problema daca e exp mai mare si lumea isi face mai multe personaje full? nu e asta ideea? sa te joci de placere , sa faci tradeuri , evenimente , etc...? la 1 nivel maxim 2 nivele pe zi sa joci tu ma ca a ti stricat jocul si serverul fara nici un motiv altul decat ca e ownerul de asa fel incat refuza sa gandeasca si cuvantul lui e litera de lege.

Posted

Unde events? Ca daca intru acum sa fac unul nu stiu daca participa 5 persoane.

cum naiba sa participe lumea la events cand daca primesc un party cu exp 2 3 K stau pe spot de frica sa nu mai prinda data viitoare. cum naiba events cand nu au rr si iteme pe ei si un kundun lk 2% care e un obiect destul de BANAL costa peste 50 60 de jwls???

cine naiba vine la event? fa event pe levele gratis si o sa fie sute de persoane. ca sa nu mai spun de arena , unde pe SPOT , in party se ia maxim 3K exp 4 K daca e pp. si cum naiba cand ai lvl 350 nu ai nici jumate din exp necesar rr?

eu cand jucam si strangeam iteme ceream event la admin si le dadeam ca premii. acum daca vad un item cu lk dsr o iau pe pereti ca rar vad asa ceva. cand jucam aveam party in arena nu numai de la guild. de la mai toti pentru ca se putea urca si in party. tii ru minte ca in arena luai 15K la lvl 330. si jucai frate si radeai si te bucurai si era totul ok. practic jucam de placerea de a juca.

acum nu mai exista placerea. 1 lvl pe zi , fara iteme , fara zen (culmea) , fara party bun cu exp de 2 bani.

Posted

Nu intra ca sa nu piarda spot-urile.Ce castig le-ar aduce un event ?La eventuri participa de obicei cei mici .Fa un event cu premiu 500 mil XP si sa vezi distractie.

Guest ionutz31
Posted

ati mai scos si spoturile punctuniforme:|

bagati frate experienta cum a fost cand a fost srv in probe

daca ramanea sv cum a fost cand a fost in proobe.... akm trebuia sa astepti la coada ca sa intri pe srv...

trebuiau doar bugurile eliminate si lasat xp-ul asa si spoturile...

Posted

Corect spus, faptul ca LM a devenit un server mult mai greu, a schimbat si atitudinea playerilor.

Si eu preferam sa stau pe spot pentru care am muncit probabil sa-l preiau si sa-l mentin cateva ore, decat sa merg la un event unde sansele sa castig sunt minime daca e event unde conteaza nr. de rr-uri, unde mai pui ca pierd o gramada de timp ( circa o ora / event daca e organizat cat de cat ), plus faptul ca daca prin absurd castig eventul, iau premiu 10 bokuri, din care am toate sansele sa pice zen sau vreun scroll amarat....vi se pare rentabil ? Pentru ce sa ma chinui si apoi sa raman fara spot, ca sa fiu nevoit iar sa stau pana noaptea tarziu ca sa pot prelua altul ?

Ia puneti voi premiu un set lk dsr pt fiecare rasa in parte sa vedeti cum se schimba atitudinea playerilor si atunci veti putea face un event frumos.....dar ma gandesc ca nu sunt prea multi care-si permit sa puna la bataie asemenea set la un event....asa ca ramanem la stilul antisocial si antijoc care se practica acum pe LM. Thank's God ca m-am lasat :), mai intru doar sa salut colegii o data la cateva zile.

Posted

... plus faptul ca daca prin absurd castig eventul, iau premiu 10 bokuri, din care am toate sansele sa pice zen sau vreun scroll amarat....vi se pare rentabil ?...

Suspend 10 zile pentru dezinformare . Nu mai cad scroll-uri din bok-uri de cateva luni .
Posted

eu zic ca e oka exp cum e acuma.. vreau un server de durata nu un serv in care sa se dea rr db.. eu personal joc de fun si sunt multumit de rr-urile care le am. As fi jucat si daca era si mai greu pentru ca mie sincer nu mi s-a parut greu primul rr.. sau drop prea mic...

:beer:

Posted

Servus...Mie unul mi se pare O.K. Intr-adevar exp este mica, dar asta ar trebui sa o privim altfel, ca o noua provocare si mie unul imi plac provocarile, nu stau on 24/24 nu imi permite serviciul si satisfactia pentru.....DAME...Ceea ce as dori ca exp sa raman asa dar sa se dea DB dupa 3-4 ani, ca daca s-ar da dupa un an doi si eu dau un rr la 5 luni , in 2 ani as ajunge la cat????sa zicem 15 rr? In fine, mi-am dat cu parerea ca oricare altul. OPINIA PUBILCA nu este si pentru copii <15.

PS: Am lvl 315..

Posted

Se discuta ceva pe aceasta tema?

Sau asteptam degeaba?

Stely acuma sa fim seriosi!!! tu astepti sa se mareasca expul dupa 5 luni?eu personal am dat rr dupa 3 luni fara sa las nici o noapte afk(pt ca nu puteam sa las) am si eu un servici si totus cu ajutorul guildei in care nimeni nu a avut rr am reusit sa dau rr si acuma merge mult mai bine.Tu dc acuma te apuci sa joci dai rr mult mai usor decat am dat noi cei care jucam din primele zile,cand noi am inceput toate spoturile mici au fost full party gaseai foarte greu un spot sa faci exp, acuma toate sunt libere,daca prinzi un party cu unu cu mult rr merge mult mai usor,deci numai avantaje au playeri aia care incep acuma sa joace..

Posted

Suspend 10 zile pentru dezinformare . Nu mai cad scroll-uri din bok-uri de cateva luni .

nu cad scroluri da cade zen ..:)) din bok+5

Posted

ati mai scos si spoturile punctuniforme:|

bagati frate experienta cum a fost cand a fost srv in probe

daca ramanea sv cum a fost cand a fost in proobe.... akm trebuia sa astepti la coada ca sa intri pe srv...

trebuiau doar bugurile eliminate si lasat xp-ul asa si spoturile...

asa vorbesti de parca acuma , oricand dai move arena sau mergi prin kalime gasesti spot oricand ..... pe zi ce trece tot mai greu se gaseste spot ==> LUMEA JOACA !

Posted

Este trist cand vezi atata lume propunand ceva aberant...

cea mai simpla ideea ar fi Pt obligatoriu.. cui vrei tu...binenteles.. ->>consecinte daca nu te conformezi-SS xz zile/luni/ani.

Eu unu cred ca ma las.. daca va uitati la topicurile BANATI/PLANGERI holcaie acelea de "NEFONDATA/KS/PK/NESIMTIRE/HUAAA MAI FURAT/HUUU HH/HUUU HONEY/HH vs HONEY/GUNIT BUG ..etc..

Daca ar fi pt peste tot..lumea ar fi fericita... cei mici ar creste si ei mult mai repede..iar cei mari nu ar face full in 8-9luni... si astfel problema xp-ului ar fi rezolvata..si cu ia si VANATOAREA/NESIMTIREA unora. ( plin de sarcasm..) este doar un joc.

Luati poate in considerare si aceasta optiune. O zi buna!! :happy1::happy1:

Posted

Cred ca treaba cu partyul ar fi mai benefica decat cresterea exp, doar la party sa fie putin mai mare ca se inmulteasca putin, daca ar creste-o normal, tot singuri ar sta.

Pro dar doar la jumatate de idee :D

Posted

Xp-ul e foarte bun doar de asta i se zice Low xp Server...cat despre party acolo aveti dreptate, ar trebui sa se faca cv in privinta asta ..spre exemplu de la lvl 370 obligatoriu party(in ARENA) ca playeri sa fie motivati ca doar odata ce ajungi la 370 in arena la pt pe un spot bun in 3 4 zile ai dat rr.ul

Guest D3vil_KiD
Posted

Eu personal cred ca ideea cu party obligatoriu este foarte buna sau daca nu sa creasca ex cu 10% in party deoarece ar face toti party in folosul lor ... sper sa se aprobe una din cele 2 sugestii :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Deoarece momentan e foarte greu ... iti faci nervi de iti vine sa arunci cu ecranu pe geam :comp1:

sau sa dai cu pumnul in el :comp2: recunosc si eu am 335 si vreau sa fac mai repede dar este bataie de joc sa faci 1 lvl pe zii fara party ....

Sper ca parerea mea sa fie luata in considerare

Posted

Party obligatoriu a fost si ar fi cea mai mare prostie depe link,sa-l cresc eu pe dusmanul meu care poate mi-a dat ss si vine la mine sa ceara party sa ma vaneze?

Expul ai low si ai bine asa cum este,linkmania a avut mereu exp low.

Daca se poate seta sunt deacord sa mareasca expul in party

Guest D3vil_KiD
Posted

Eu cred ca exp in party se poate seta doarece am jucat L2 ,iar acolo exp in party crestea ,dar nu cred ca party obligatoriu este o prostie deoarece iti chemi din ally repede si faci pt cu ai tai sau cu alti pe care ii accepti nu te obliga nimeni sa il iei pe enamy X sau Y te obliga sa faci party cu cineva nu cu cine nu vrei u.

Dar se pare ca u nu intelegi ... undele lucruri .

Avantajele daca s-ar aproba party obligatoriu sau 10 % ,20% exp +la party nu ar mai fii individualisti care dau singuri pe spot deoarece ar fii in avantajul loc sa dea party sper ca lumea sa ma inteleaga.

Nu toata lumea poate sa stea la party 15/24 sa nu exagerez cu 24/24 de expemplu copii care se duc la scoala peste o sapt si multi se vor lasa de MU LM ... printre care ma inclut si eu .... sper sa ne ia in considerare cineva si sa faca cv :pray: :pray: :pray: :pray: deoarece mie imi place sa joc MU sa vorbesc cu altii sa imi fac prieteni sa am si eu 1-2 rr sa tin un spot sa fac un pk sa mai iau un ss sa fiu trist si altele dar nu sa stau 10 ore pe zii casa fac 1 lvl ... eu sunt a 8-a acuma si o sa am examen ... deci nu o sa mai pot juca cum am jucat pana acuma ... o spun cinstit eu nu am posibilitati sa las noaptea afk sau sa joc mereu... iar multi dintre care au multe rr ori joaca mai multi pe cont ori joaca 24/7 ...:pray: :pray: :pray:

Ar fii mult mai bn daca admini ar avea fiecare un program de 2-3-4 ore pe zi in care sa intre sa vada sa vorbeasca sa dea raspunsuri... admini se plang ca nu pot sa faca event pt ca nu au playeri la event ... deoarece toti aleg sa stea la party decat sa faca un event pe care probabil il castiga deoarece se face absurd de greu de la 340 la 400 ... si stiu chiar daca am 335 0rr pt ca fratemeu a stat aproape 17/24 on casa dea un rr ... cu Sm iar eu am bk ... sper ca acest topic sa fie luat in considerare sa nu fie pus la recycle bin...pt ca unora le este indiferent .

Posted

Corect spus, faptul ca LM a devenit un server mult mai greu, a schimbat si atitudinea playerilor.

Si eu preferam sa stau pe spot pentru care am muncit probabil sa-l preiau si sa-l mentin cateva ore, decat sa merg la un event unde sansele sa castig sunt minime daca e event unde conteaza nr. de rr-uri, unde mai pui ca pierd o gramada de timp ( circa o ora / event daca e organizat cat de cat ), plus faptul ca daca prin absurd castig eventul, iau premiu 10 bokuri, din care am toate sansele sa pice zen sau vreun scroll amarat....vi se pare rentabil ? Pentru ce sa ma chinui si apoi sa raman fara spot, ca sa fiu nevoit iar sa stau pana noaptea tarziu ca sa pot prelua altul ?

IA PUNETI VOI PREMIU UN SET LK DSR PT FIECARE RASA IN PARTE sa vedeti cum se schimba atitudinea playerilor si atunci veti putea face un event frumos.....dar ma gandesc ca nu sunt prea multi care-si permit sa puna la bataie asemenea set la un event....asa ca ramanem la stilul antisocial si antijoc care se practica acum pe LM. Thank's God ca m-am lasat :), mai intru doar sa salut colegii o data la cateva zile.

1)daca ar fi asa cv ar avea toti seturi etc etc... invaziile ar fi degeaba..eu zic ca distractia in acest joc nu e toata ziua cat e de lunga.. exp exp exp...ideea e sa muncesti sa iti faci seturi nu sa il primesti gata facut...

2)faza cu party obligatoriu nu e buna deoarece eu unu nu i-as da party celui care mi-a dat ss sau care m-a vanat... si ce as face.. as lua ss.. iar

3)mie personal imi place exp asa cum e ...daca se poate ar fi bn exp sa fie marit in pt... dar nu cred

Posted

1)daca ar fi asa cv ar avea toti seturi etc etc... invaziile ar fi degeaba..eu zic ca distractia in acest joc nu e toata ziua cat e de lunga.. exp exp exp...ideea e sa muncesti sa iti faci seturi nu sa il primesti gata facut...

2)faza cu party obligatoriu nu e buna deoarece eu unu nu i-as da party celui care mi-a dat ss sau care m-a vanat... si ce as face.. as lua ss.. iar

3)mie personal imi place exp asa cum e ...daca se poate ar fi bn exp sa fie marit in pt... dar nu cred

La punctul 2..nu sunt de acord cu tn..dak am sta sa o gandim o regula cu party obligatoriu ar insemna sa ii obligam pe playeri (pe langa faptul ca vor fi nevoiti sa stea in party cu cnv necunoscut sau enemy..) sa isi faca prieteni. Parerea mea nu ar mai exista atatea conflicte pe serv..iar cei non rr nu ar mai plange pe forum la topicuri de gen Marire Xp..S-ar crea niste relatii de prietenie intre useri cu ajutorul acestei reguli...

Chiar dak cei cu rr nu sunt de acord..dar trebuie facute cateva reforme pe acest server..pt a nu genera viitoare conflicte gen HH-Honey...de care majoritatea incepem sa ne saturam.

Posted

Party obligatoriu a fost si ar fi cea mai mare prostie depe link,sa-l cresc eu pe dusmanul meu care poate mi-a dat ss si vine la mine sa ceara party sa ma vaneze?

Expul ai low si ai bine asa cum este,linkmania a avut mereu exp low.

Daca se poate seta sunt deacord sa mareasca expul in party

nu vreau sa fac flame..sa te insult..doar te rog sa mai citesti o data propunerea mea..

DAI PT CUI VREI..nu trebuie sa fii obligat sa`i dai lu x sau y... Gandeste si tu putin..

P.s Aceasta regula sa fie activa pana cand un X% din cei ce sunt activi pe srv vor avea 1rr..sau eu stiu..ceva de genu..sa nu se maai planga ccel ce joaca 1h pe zi ca nu are rr..ca nu paote sta.. ca"se duce la munca", ca tre sa hraneasca copii (wtf o_O..cand ei au 10ani :|)..

Think fanst! :happy1:

Posted

nu vreau sa fac flame..sa te insult..doar te rog sa mai citesti o data propunerea mea..

DAI PT CUI VREI..nu trebuie sa fii obligat sa`i dai lu x sau y... Gandeste si tu putin..

P.s Aceasta regula sa fie activa pana cand un X% din cei ce sunt activi pe srv vor avea 1rr..sau eu stiu..ceva de genu..sa nu se maai planga ccel ce joaca 1h pe zi ca nu are rr..ca nu paote sta.. ca"se duce la munca", ca tre sa hraneasca copii (wtf o_O..cand ei au 10ani :|)..

Think fanst! :happy1:

RuSuLeTzZz dece sa ma insulti?

Nu ti-am facut tie reply, la D3vil_KiD si la cyborgGod am facut ei 2 au postat dupa tine si nu tu ai deschis acest topic si la Stely am zis parerea mea

Aici suntem la topic de sugestii si daca tu nu accepti parerile diferite al playerilor nu mai posta aici, daca ai chef de insulte dute la topicul plangeri si banati daca atata te duce mintea

Guest D3vil_KiD
Posted

Cum am zis mai sus nu esti obligat sa dai party lui enamy X sau Y esti obligat sa faci party :comp1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...