Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stely_yoo

Marire XP ?

Recommended Posts

Posted

daca EXP actual e aproximativ 20X , atunci (tinand cont de rr la lvl 400) normal ar fi sa fie urcata undeva la aproximativ 30X.

jocul e cam inpotmolit acum. exp e prea mica. dupa lvl 340 e cam bataie de joc.

si ideeile de genul mergi pe server cu 999999X exp sunt de prost gust si fac reclama negativa linkmania.

exp mai mare ar duce imediat la o noua explozie de jucatori noi si promovarea serverului.

Posted

daca EXP actual e aproximativ 20X , atunci (tinand cont de rr la lvl 400) normal ar fi sa fie urcata undeva la aproximativ 30X.

jocul e cam inpotmolit acum. exp e prea mica. dupa lvl 340 e cam bataie de joc.

si ideeile de genul mergi pe server cu 999999X exp sunt de prost gust si fac reclama negativa linkmania.

exp mai mare ar duce imediat la o noua explozie de jucatori noi si promovarea serverului.

si la mai multe mancarime intre playeri decat este in acest moment :>

Posted

Asta din simplul fapt ca din 10 lucruri bune si 1 rau voi alegeti tot pe cel rau... :dooh:

Posted

Si ma rog? De unde ai dedus tu asta?

Da evil_me_tepes...de la 340 in sus este strigator la cer :(

Probabil ca s-a incercat un server low xp , dar nu s-au luat in calcul cele 50 de levele in plus de la 350.

Posted

pe 97d era exp 15x sau cat daca mai tin minte de la lvl 340>>350 faceai un lvl pe ora in party desigur la xp de 8-9k acilea de la 350 daca faci in o ora 3-4 bare ii bun.

toti vorbiti ca is aia cu rr sa va creasca....cand dau aia party ? cand lasa afk atunci doar ? daca ii intrebi de party unu zice : sry trag pentru CS celalt: sry am nevoie de puncte pentru agility sau : trag sa fac lvl de kalima 7 #-o

Posted

pe 97d era exp 15x sau cat daca mai tin minte de la lvl 340>>350 faceai un lvl pe ora in party desigur la xp de 8-9k acilea de la 350 daca faci in o ora 3-4 bare ii bun.

toti vorbiti ca is aia cu rr sa va creasca....cand dau aia party ? cand lasa afk atunci doar ? daca ii intrebi de party unu zice : sry trag pentru CS celalt: sry am nevoie de puncte pentru agility sau : trag sa fac lvl de kalima 7 #-o

exact

eu nu am intalnit decat 1 singura persoana care mi a dat party si avea rr multe. (>10rr) persoana nu mai intra si am ramas la t1 sau a3 singur. pentru 400 lvl tre mult mai mare xp. cel putin 30X.

sa se faca un pool de genul:

1. experienta neschimbata (20X)

2. exp marit (30X)

Posted

pro, insa eu gasesc mai suparator faptul ca in arena xp e mai mica decat in kalima 6 sau k7, spoturile de acolo fiind mai mult de sm/mg

eu ca bk ( cand voi fi mare :)) ) voi lua in arena xp considerabil mai mica decat un mg/sm care v-a da in kalimele mai sus amintite

si tu ca bk , care nu ai adversar la war vrei sa cresti si repede?! poi mg e char de crescut dar la full status il bate si sm pe versiunea asta oricum nici sm nu-i departe. Oricum as dori marire de exp (40x)

Posted

degeaba va bati voi capu degeaba faceti sugesti sa faceti servaru mai ok ........ ca oricum ce vor iei fac

deja mi sa urit de atitea topicuri de sugesti si nici macar 0.01% nus luate in seama

sint de idea vrei sa joci joci nu pa ura si la gara ca oricum nu te plinge nimeni

Posted

totusi , se deranjeaza un admin sa faca un pool?

sau aria de sugestie e doar de ochii lumiii? de ce mai exista arie de sugestie? m am uitat la cateva pe aici si am observat ca 99% din sugestii sunt inchise foarte repede cu un raspuns negativ , sau pur si simplu sunt luate in deradere de admini. si am mai pbservat ceva pe aceasta arie. sunt 2 tipuri de persoane: 1. cei care joaca frumos si isi vad de treaba lor (de obicei cei cu sugestiile) si pupincuristii care la orice sugestie spun ca e ok cum e in momentul de fata ca sa fie luati in seama de admini ca sustinatori.

Posted

Nu-i vad rostul, mie mi se pare ok asa. Cine a zis neaparat sa ceri party ? Cauti spot frumusel, cresti prin tarkan, aida, lt7 (intrebati-l pe Zadirion cum crestea acolo si la 390), tarkan, atlans si acu sunt spoturi si din k2 pana in k4 (unde in party, se creste binisor).

La ultimele 10 levele poti face si un level/zi. Vrei restart, muncesti, stai on .. sa cresti. Stai afk, atunci ramai la level 23 la spotul din lorencia, asa vad eu lucrurile. Mi se pare nedrept acu sa se schimbe xp-ul. Da, am fost ajutat de la level 340-350 in sus la primul rr si la al 2-lea de la 394.

Toti vreti sa cresti cat mai repede cu minimul de efort.

p.s. inca ceva, 97d nu e s1 .. nu inteleg de ce tot va legati de versiunea veche

Guest befunny
Posted

eu as zice sa se faca cu 10% 15% in party .. ca astea rriti sa dea party la astea mai mici ..

Posted

Acum vreau sa fiu impartial ca tot se face referire la s1 si 97.d dar

1. admini sunt aceeasi

2. playeri aceeasi

3. mentalitatea aceasi

4. pe 97d sa putu mari exp, iar cand sa modificat exp si eu aveam un nr suficier de rr cat sa pot tine un spot nu bn ci kiar foarte bn

5.acum de ce nu s`ar putea face acelasi lucru?

:-??

Posted

Nu-i vad rostul, mie mi se pare ok asa. Cine a zis neaparat sa ceri party ? Cauti spot frumusel, cresti prin tarkan, aida, lt7 (intrebati-l pe Zadirion cum crestea acolo si la 390), tarkan, atlans si acu sunt spoturi si din k2 pana in k4 (unde in party, se creste binisor).

La ultimele 10 levele poti face si un level/zi. Vrei restart, muncesti, stai on .. sa cresti. Stai afk, atunci ramai la level 23 la spotul din lorencia, asa vad eu lucrurile. Mi se pare nedrept acu sa se schimbe xp-ul. Da, am fost ajutat de la level 340-350 in sus la primul rr si la al 2-lea de la 394.

Toti vreti sa cresti cat mai repede cu minimul de efort.

p.s. inca ceva, 97d nu e s1 .. nu inteleg de ce tot va legati de versiunea veche

Si de unde ai scos tu partea cu afk tati ? A zis cineva ca vrea sa stea afk sa dea rr afk si pe langa asta sa mai creasca si experienta? Sau cum ? Da-mi si mie un quote daca am zis asa ceva aici si rog ca topicul sa fie inchis ! Nu mai vorbiti aiurea ! Aici se cere marirea experientei , iar tu vii si dai fleosc cu mamaliga-n lapte ca

Stai afk, atunci ramai la level 23 la spotul din lorencia, asa vad eu lucrurile.

Cum 0.97 nu are treaba cu S1? Dar ce ? pe 0.97 cresteai pe boabe de fasole si pe S1 cresti pe mazare? Cresti tot pe experienta , iar la S1 sa nu uitam ca nu se mai da rr la 350 , ci la 400. Well ?

Posted

si tu ca bk , care nu ai adversar la war vrei sa cresti si repede?! poi mg e char de crescut dar la full status il bate si sm pe versiunea asta oricum nici sm nu-i departe. Oricum as dori marire de exp (40x)

citeste pe litere , poate intelegi si tu ce-am scris :beer:

Posted

Si de unde ai scos tu partea cu afk tati ? A zis cineva ca vrea sa stea afk sa dea rr afk si pe langa asta sa mai creasca si experienta? Sau cum ? Da-mi si mie un quote daca am zis asa ceva aici si rog ca topicul sa fie inchis ! Nu mai vorbiti aiurea ! Aici se cere marirea experientei , iar tu vii si dai fleosc cu mamaliga-n lapte ca

Cum 0.97 nu are treaba cu S1? Dar ce ? pe 0.97 cresteai pe boabe de fasole si pe S1 cresti pe mazare? Cresti tot pe experienta , iar la S1 sa nu uitam ca nu se mai da rr la 350 , ci la 400. Well ?

Ma bucur ca si aici se intelege ce vrea omul, nu ce vreau EU sa zic. La primul restart, am stat 99% din timp acordat pt Mu ON si am reusit sa-l dau. Daca tu stai afk bineinteles ca mare lucru n-ai sa faci nimic deoarece se fac preluari, mai pica party-ul, mai e o razie... si are legatura cu xp-ul. Vrei XP bun, stai on, cauti spot/party cat mai bun.

La a 2-a "problema" e ca 97 e diferit de s1 sau incearca sa fie diferit prin:

-50 de levele in plus pentru restart

-/post-ul

-cs-ul

-alianta

.etc

Toti s-au legat de 97 ca acolo dadeau 1 rr / zi. Aici nu-i asa si bine imi pare, vrei sa cresti fa party sau stai online, daca nu .. ramai devias la yeti sau lorencia la skeleti.

Va plangeti degeaba, multa lume a crescut fara niciun ajutor, multa lume facea party. Cine mai sta lt5 acu ? Cine mai sta lt4 ? Aida ? Daca ati intra pe server ati vedea ca multa lume cauta party DOAR in arena/k5/k6/k7.

Posted

Si eu continui sa te intreb. De unde ai dedus ca stau afk ?

Daca am facut o sugestie cu marirea experientei , asta nu inseamna ca vreau sa fac experienta afk , sau doar atat ai reusit tu sa intelegi din sugestia asta?

La S1 , /post-ul , cs-ul , alianta , sunt niste beneficii .

Cele 50 de levele in plus trebuiesc luate in calculc cand se seteaza experienta si din aceasta cauza ma leg de 0.97 deoarece acum s-a facut o experienta mai mica ca pe 0.97 , insa eu tind sa cred ca nu s-au luat in calcul si cele 50 de levele in plus , pentru ca deja de la level 350 , te uiti cu lupa la bara.

Posted

Am scris eu vreo undeva ca TU ai stat sau stai afk ? Eu am zis in general. :|

S-a schimbat 97d, aia e de domeniul trecutului .. nici n-ar trebui sa ne mai legam de ea in legatura cu ceva. Bbye 97, bun venit S1 si punct. La S1 ai cateva avantaje si dezavantaje de 97, PRIN ASTA DIFERA cele 2 versiuni. Asa, mai bine lasa staff-ul aceeasi versiune si gata ..

S1 e mai greu, e mai dificil .. aici se vad adevaratii jucatori, guild-uri si aliante.

Posted

m4x am explicat intr-un reply din topicul asta ca asti-a mari majoritatea dau singuri pe spoturi si stau si on ia dute u si cere party la aia mari de la voi din ally ce dau singuri pe spot sa vad ce o sa-ti zica (amaris,rhod,gunit,cristal) toti cu aceasi poveste trag sa fac full trag pentru cs unde sa faci party ? in lore la scheleti :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...