Alex86 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Singura idee buna este marirea xp-ului in party.Ca o fi cu 10-20-30% asta sa hotarasca adminii.Sunt o gramada de spoturi ocupate de 1 singur caracter care cloceste acolo cu zilele si nici de al dracu nu ar face party.Daca nu esti intr-o guilda sau esti intr-o guilda mica cu greu gasesti party-uri bune unde sa poti urca cat de cat .Eu sunt pentru marirea xp-ului in party.nu se poate seta asa... cred ca s-a mai ziseu cred ca e destul de potrivit xp rate actual
Ioanagym Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pai nu inteleg de ce sa se schimbe acum dupa aproape 8 luni :right: si eu fac reset in 3-4 zile ..
stely_yoo Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Pai nu inteleg de ce sa se schimbe acum dupa aproape 8 luni :right: si eu fac reset in 3-4 zile ..Din aprilie pana in septembrie sunt 8 luni ? Sau nu mai stiu eu sa numar bine? #-o Ok , am inteles , bravo , felcitari ca ai dat rr cu set din hearts. Dar de ce vrei tu sa moara si capra vecinului ? O explicatie catusi de putin logica se poate? Tu faci reset in 3-4 zile ca dai numai solo pe spot. Sunt satui de playeri ca tine.
Ioanagym Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 pai si tie ti se pare corect ca noi am facut primu reset in 2 luni? si tu vrei sa il faci in 2 saptamani... :right: .... si ca dau singura... o sa iti aduc aminte cand o sa ai 3 reseturi sa faci parti :whistle:
stely_yoo Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Crezi ca toti pot sta 25 ore din 24 si 8 zile din 7 la calculator? Ceea ce faceti unii cu "eu am dat rr pe xp mic sa dea si restu" , o cataloghez ca o simpla rautate si zgarcenie de care dati dovada si dupa 10-15 rr-uri stand singuri pe spoturi.
ShorTyx Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 nu se poate seta asa... cred ca s-a mai ziseu cred ca e destul de potrivit xp rate actualStiti ce nu-mi place la voi, moderatorii? Ca daca nu va convine ceva, de exemplu acest lucru tie(ti se pare potrivita (xp)) nu ziceti mai departe la cei "mai mari"(vdragosh) ca unu a deschis un topic ca vrea xp mai mare, ci il tineti pentru voi pana vine cineva care este catusi de putin de acord sau macar are obraz sa ii spuna si lui...povestea poate continua....dar in fine de ce sa ne batem capu pentru un server... :sef: pro cu sugestia ta stely_yoo (vezi 2 servers 2 cores tot de la sugestii)
SWAt2000 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pai nu inteleg de ce sa se schimbe acum dupa aproape 8 luni :right: si eu fac reset in 3-4 zile ..Regulamentul se schimba odata pe 2 sapt. datorita ideilor voastre minunate, de ce nu s-ar schimba si exp-ul ? ;;)
Guest http.ro Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sunt de acord cu faza ca :`nu se schimba regulile in timpul jocului` dar vezi u nu sa tinut cont de asta de la rena/pachetele de jwl/goldeni si asa mai departe..si toate au fost in avatanjul celor care au jucat de la inceputDraga alexandru ( sa vb frumos ca iar iau ss 10 zile pe forum ) .. 1. Rena a fost la inceput pt a ne ajuta pe noi .. cu blessuri pt a cumpara2. pachetele de jwl nu mai sunt pt ca stii si u faza 3. goldeni sau schimbat pt ca era normal sa fie mai slabi la inceput .. ce vroiai sa joci cu iteme non exe pana la 2 rr ca sa poti sa omori un golden ?Pe langa faptul ca nu ar mai avea farmec daca s-ar face exp mai mare ( cei cu +8 rr ar da in fiecare zi ) , nu ar fi absolut deloc corect .. ce e asa greu de inteles .. sa luam exemplu pe x cu 20 de rr .. el cand sa apucat de s1 nu tot exp asta a fost ? nu a stat si sa uitat la bara cum parca nu crestea? nu s-a chinuit ? nu a pierdut zile/nopti ca sa creasca ? de ce sa se schimb exp tocmai acum ? mi se pare foarte corect ca exp cu care s-a inceput .. sa ramana tot timpul ..incetati cu ideile voastre geniale .. totul e perfect ok cum e acum.
dvL Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Daca nu merge marirea xp-ului doar in party , eu sunt contra .De ce sa nu se chinuie si cei care s-au apucat mai tarziu cum s-au chinuit si cei care joaca de la inceputu db-ului ? :)
al3xandru Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ba da sa chinuit nu zic dar se ne uitam la unu care incepe acum cum cauta el un bles?cand noua ne dadea 10 din rena care pica la orice drum...sa se duca si sa moara si la bok+2 cum e?cum alti la non rr facea +5 asa ca nu mai vb de echilibru daca nu sa`r fi facut schimbarile alea as fi de acord ca aceasta este o idee stupida dar cum au fost schimbari in dezavantajul unora si in avantajul altora..
roz-verde Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://www.versuri.ro/versuri/mefhg_parazi...+metropole.html (play this mel ) (unii din voi iesiti doar la magazin sa va luati cola tigari si chipsuri :)) )
Guest http.ro Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ba da sa chinuit nu zic dar se ne uitam la unu care incepe acum cum cauta el un bles?cand noua ne dadea 10 din rena care pica la orice drum...sa se duca si sa moara si la bok+2 cum e?cum alti la non rr facea +5 asa ca nu mai vb de echilibru daca nu sa`r fi facut schimbarile alea as fi de acord ca aceasta este o idee stupida dar cum au fost schimbari in dezavantajul unora si in avantajul altora..inainte erau toti mici .. nu aveai cum sa te ajuti unu cu altu ..acum cuvintele " guild " sau " ally " iti zic ceva ?
al3xandru Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 inainte erau toti mici .. nu aveai cum sa te ajuti unu cu altu ..acum cuvintele " guild " sau " ally " iti zic ceva ?cuvintele nu recrutam non rr iti spun cva? :))
stely_yoo Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 inainte erau toti mici .. nu aveai cum sa te ajuti unu cu altu ..acum cuvintele " guild " sau " ally " iti zic ceva ?Degeaba ca exista rr-iti ca voi si nu mai au timp decat sa stea pe spot 25\24.Asa cum ei au avut unele avantaje , asa vrem si noi acum un avantaj. Si ma rog de ce ti-e rusine sa postezi cu contul tau ? De ce te ascunzi in spatele unui cont creat astazi? Esti cumva si tu unul dintre ei ? @dStile ti-am inteles parerea. Nu vrei decat ca altii sa se chinuie , ca mai mult nu stii sa argumentezi.
dvL Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Degeaba ca exista rr-iti ca voi si nu mai au timp decat sa stea pe spot 25\24.Asa cum ei au avut unele avantaje , asa vrem si noi acum un avantaj. Si ma rog de ce ti-e rusine sa postezi cu contul tau ? De ce te ascunzi in spatele unui cont creat astazi? Esti cumva si tu unul dintre ei ? @dStile ti-am inteles parerea. Nu vrei decat ca altii sa se chinuie , ca mai mult nu stii sa argumentezi.care au fost avantajele avute de primi rriti ? iti zic eu , au avut mai mult timp de joc decat restu . Din contra voi astia mici aveti un avantaj , ca sunt rriti si poate v-a mai lipiti de cate un party . De ce varza mea este server low xp ? :crazy:
DarkBlue Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ar fi buna o marire de exp poate la urm db sa nu apara discuti acum desi cred ca la inceputul s1 era exp mai mare decat acum . Majoritatea spuneti ca dupa 5 rr da-ti rr in 3 zile , dar nu ziceti ca alea 3 zile sunt 24 din 24 adik 72 de ore , eu care joc normal ..adik 4 ore pe zi max , dau in 18 zile rr daca ai noroc de spot daca mai stai si la trade se face 1 luna dupa 5 rr , si sa ajung pana la 5 nu mai zic.... unde draq e placerea sa stai 24 din 24 ..niciodata nu o sa va inteleg #-o
Guest The_KniveS Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ar fi bine sa se faca un fel de "xp event" , o zi pe saptamana xp dublu,nu sa se mareasca xp,nu cred ca ar fi corect fata de cei care au jucat de la inceput , cu toate ca si eu as vrea asta pt ca nu am rr
Guest http.ro Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Degeaba ca exista rr-iti ca voi si nu mai au timp decat sa stea pe spot 25\24.Asa cum ei au avut unele avantaje , asa vrem si noi acum un avantaj. Si ma rog de ce ti-e rusine sa postezi cu contul tau ? De ce te ascunzi in spatele unui cont creat astazi? Esti cumva si tu unul dintre ei ? pt ca am luat ss nabdupa ce ca va ia omu la party ..mai aveti pretentii si la o anumita harta... cand eram toti mici nu existau spoturi kalima faceam party de non rr in tarkan / atlans / aida etcdin contra ..acum voi aveti un avataj .. ca sunt playeri cu rr care va pot creste ..
Guest FerFe Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pt ca am luat ss nabdupa ce ca va ia omu la party ..mai aveti pretentii si la o anumita harta... cand eram toti mici nu existau spoturi kalima faceam party de non rr in tarkan / atlans / aida etcdin contra ..acum voi aveti un avataj .. ca sunt playeri cu rr care va pot creste .. :blink: si oare cati din ei au binevointa s`o o faca ?Intradevar nu neaga nimeni faptul ca s`au kinuit sau ca au stat on ... dar kiar este o kestie de care sa fi asa mandru? oare est o mare realizare? Nu sunt nici pro nici contra totul depinde de bunul simt ... pe care multi dintre voi nu`l aveti :clap:
Duff Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 sunt deacord cu marirea exp-ului, cum am mai spus : nu am timp sa stau 20 de ore pentru un lvl
Guest DarkMindSM Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pro pentru marirea xp in pt sau sa fie dublu xp 1 zi pe sapt.....cati din aia cu multe rr dau pt? ca stau toata ziua singuri pe spoturi/tarkuri si nu zic nimik.....te duci ii intrebi de pt si raman muti, ba mai mult ai sanse sa te trezesti si cu un pk ca na, el e mare si tare si u nu existi.....
Anomys Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pro pentru marirea xp in pt sau sa fie dublu xp 1 zi pe sapt.....cati din aia cu multe rr dau pt? ca stau toata ziua singuri pe spoturi/tarkuri si nu zic nimik.....te duci ii intrebi de pt si raman muti, ba mai mult ai sanse sa te trezesti si cu un pk ca na, el e mare si tare si u nu existi.....Pro si eu, ca are dreptate ^^^^nu sunt eu de vina ca nu vedeti voi topicul asta, warn up.
pestisor Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pro, insa eu gasesc mai suparator faptul ca in arena xp e mai mica decat in kalima 6 sau k7, spoturile de acolo fiind mai mult de sm/mgeu ca bk ( cand voi fi mare :)) ) voi lua in arena xp considerabil mai mica decat un mg/sm care v-a da in kalimele mai sus amintite