Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stely_yoo

Marire XP ?

Recommended Posts

Posted

Contra marire XP.

Vorba lui dragos "Cand e linkmaniacul multumit ?".

P.S. Eu dau acum 1 rr la 2-3 zile, nu mi se pare extrem de inumana aceasta experienta. Un MG daca se pune bine da sub 2 zile rr.

Posted

ma capete albe de creta .. ce tot nu intelegeti ?

Cum sa se schimbe exp ? daca sa inceput cu asta ..cu asta se termina

nu s-au trezit alti care joaca de cand a inceput s1 , si se trezesc 2-3 berbeci care au inceput sa joace acum 2-3 saptamani pe versiunea asta ?

ce e asa greu de inteles ?

nu ar fi corect ..cei care au rr si sunt sus cum au reusit ? nu tot cu exp asta ?

ade bft ..vad ca aveti capu in colturi... nimic nu va convine vreti sa schimbati tot serveru. :crazy:

ps: am mai zis-o si o repet : unii dintre voi ce viseaza noaptea posteaza a2a zi aici la sugestii.

sunt de acord cu faza ca :`nu se schimba regulile in timpul jocului` dar vezi u nu sa tinut cont de asta de la rena/pachetele de jwl/goldeni si asa mai departe..si toate au fost in avatanjul celor care au jucat de la inceput

Posted

Am si eu o rugaminte, nu mai spuneti "pro" doar de dragul de a o spune, sau sa +1 la posts, dati-va cu parerea, chiar nu ajutati deloc daca topicul face 2342423423 posturi, ci din contra -> ajunge inchis, si sugestia respinsa inainte ca moderatorul sa o mai si citeasca.

Pe bune, chiar trebuie regulament pentru fiecare sectiune?

Posted

Am si eu o rugaminte, nu mai spuneti "pro" doar de dragul de a o spune, sau sa +1 la posts, dati-va cu parerea, chiar nu ajutati deloc daca topicul face 2342423423 posturi, ci din contra -> ajunge inchis, si sugestia respinsa inainte ca moderatorul sa o mai si citeasca.

deci cand un membru al acestei comunitati deschide un topic la sugestii zice si motivele daca esti de acord cu el zici pro daca esti de acord si mai ai cva de adaugat zici pro+ce ai mai avea de adaugat in sprijinul idei,daca nu esti de acord aici ar trb argumentat

Posted

Pai da, intrasem odata intr-un topic, o pagina intreaga era numai de "pro". Pai ce e asta? Crede vreunu ca daca zice "pro" se schimba situatia? Deloc. Daca nu aduci argumente, degeaba. O sa incep cu warn-uri si suspenduri, serios. Nu-mi place sa recurg la astea ca apoi incep certuri, dar daca nu se intelege de vorba buna...

Posted

Am jucat si eu pe un char de lvl 350, si cand am vazut ce fel creste bara...m-am re/apucat de lineage2, cum zicea un jucator de mai sus, de la lvl 350 trebuie sa te uiti cu lupa sa vezi cand se misca bara.

Iar cei care dau 1 rr la 2,3 zile, banuiesc ca sunt cei din top10 care trag singuri pe spoturi de la lvl 1 - 400.

Pe langa asta, nu vreau sa stau 20/24 cu ochii beliti in monitor, ca vezi doamne, ma intrece vecinu' de la 4. Oricum nu jucam pentru concurenta, ca sunt unii care chiar nu au nimic de facut decat sa joace mu.

Posted

Contra !

Eu personal dau reset la 2 zile daca prind spoturi bune , indradevar sunt marisor si multumit :) . PRO la ideea cu bonus xp in party .

Guest galateanu19
Posted

Contra !

Eu personal dau reset la 2 zile daca prind spoturi bune , indradevar sunt marisor si multumit :) . PRO la ideea cu bonus xp in party .

nu se poate sa iei xp mai mare in pt decat iei acuma doar daca se mareste xp au mai fost discutii pe tema asta.

dai rr in 2 zile daca stai 24/24

deja jocu asta devine ceva prea plictisitor xp nonstop ca sa dai rr mai rpd.....

Posted

nu se poate sa iei xp mai mare in pt decat iei acuma doar daca se mareste xp au mai fost discutii pe tema asta.

dai rr in 2 zile daca stai 24/24

deja jocu asta devine ceva prea plictisitor xp nonstop ca sa dai rr mai rpd.....

da 24/24 , bonux xp party = 10% - 20 % - 30 % xp mai mare decat este acum in party adica in loc de 1k la party spre exemplu sa iei 5k la party , la asta ma refeream + ca bonus xp party ar mai elimina din individualisti , printre care ma enumar si eu :) .

EDIT : acum am inteles ce vrei sa spui , nu citisem bine .

Posted

Salutare.

Probabil a mai fost vreo propunere de genul sau mai multe , dar ma gandeam totusi ca incercarea moarte n-are.

Vreau sa purtam o discutie civilizata si nu acuz pe nimeni de asta , dar poate cadem la un acord comun si este bine pentru toti.

Doresc marirea experientei deoarece mi se pare destul de inumana experienta actuala. Am jucat si eu pe linkmania destul de multicel si era destul de ok cum era , stiu cum e sa dai un rr , si se datea un rr destul de ok si nu foarte usor. Acum este deja extrem de greu.

Am inteles ok , vreti un server low xp , dar totusi...ce este aici este super low xp :)

Avand in vedere ca pe S1 rr se da la lvl 400 , cred ca experienta nu este justificata.

Sau o alta solutie ar fi ca atunci cand se face un party , experienta sa creasca cu 10% promovandu-se automat partyul , pentru ca pe experienta actuala nu vezi decat cate unul pe spot\tarc.

PS : Nu apreciez replyurile de genul "joaca pe servere high xp" , "lasa-ne cu severele tale 9999999xp" etc...Vreau sa ma lamuresc si eu de ce atata chin pentru un rr pe S1 , cand pe 0.97 era destul de ok si nu dateai full un caracter asa usor.

Multumesc

As considera incorect marirea expului dupa atata timp de joc,stely punete tu in locul jucatorului care sa chinuit asa de mult pt primul rr.

Sunt deacord sa se organizeze eventuri,zile cu exp marit :beer:

Si cu bonus pt party sunt deacord si cred ca-i un lucru usor de realizat

Posted

Pai si daca sunt toti ca tine si dau singuri pe spot ce facem ? De asta esti tu multumit pentru ca dai numai singur. Tu nu stii decat singur singur singur.

Nu ar fi frumos o experienta acceptabila unde pot creste toti la un loc ?

As considera incorect marirea expului dupa atata timp de joc,stely punete tu in locul jucatorului care sa chinuit asa de mult pt primul rr.

Sunt deacord sa se organizeze eventuri,zile cu exp marit

Asa cum s-au mai facut modificari in avantajul unora si dezavantajul altora , se poate face si modificarea asta.

Explica-mi si mie de ce rautatea asta? Trebuie neaparat sa moara si capra vecinului ? Ok , au dat rr bravo lor , acum nu mai au nici un stres. Se simt ei mai bine daca ramane la fel experienta? :beer:

Posted

Cei care au postat contra sunt la 4-5rr sau bk al 2-3rr si sunt singurii care o sa zica contra, sincer cred ca o sa fim mai multi pro dar drept de veto are dragosh....

@ Bulaneitor : ziceai sa ne chinuim toti...ma scuzi ca ma bag dar de cand joci tu? eu joc de la 1 mai si inca n-am dat primul rr, tu ai aproape 3 si iti merge bine..te-a crescut cineva si de acum tu esti "buricul" serverului...numai fi asa egoist.

@ Hadrian : ai prins si tu gustul rr-urilor...toata ziua umblai cu pt pls qqq chair si dupa primu rr, daca ai avut noroc si te-au crescut altii ca sa dai rr multumeste si fa la fel dar nu aduce injurii si ofense la cei care au enuntat acest topic. ( asta valabil si pentru Bulaneitor )

Este un topic de sugestii , nu de altceva. Noi propunem si chiar daca suntem majoritari in decizie sugestia trebuie sa fie si pe placul celor din "comisia" serverului LinkMania MU S1 asa ca numai sariti aiurea cu gura.... in continuare am uitat ce vroiam sa zic #-o se mai intampla cand am mai multe ganduri pe care vreau sa le exprim :(

Posted

pro :) sau ceva spoturi ca in k7 in arena:)

nu vorbesc singur, warn up, recidiva suspend.

Posted

Singura idee buna este marirea xp-ului in party.Ca o fi cu 10-20-30% asta sa hotarasca adminii.Sunt o gramada de spoturi ocupate de 1 singur caracter care cloceste acolo cu zilele si nici de al dracu nu ar face party.Daca nu esti intr-o guilda sau esti intr-o guilda mica cu greu gasesti party-uri bune unde sa poti urca cat de cat .

Eu sunt pentru marirea xp-ului in party.

Posted

xp asta iti cere prea mult pentru un joc care-l joci de placere cred k e putin exagerat , cei care sunt contra xp-ului au timp "scolareii" in general sau sa nu jignesc oamenilor care le place sa stea prea mult pe calculator , Eu zic k ar fi bine sa se mareasca experientza sa simta placerea rr-ului si cei care nu au atata timp de stat la pc ca altzii .. :)

Decat deloc , e preferabil si marirea in party ...

:tiphat:

Posted

Tin minte ca se facea lobby odata pentru promovarea partyului... erau chiar reguli de obligativitate a partyului in arena. Nu inteleg de ce au existat acele reguli cand se putea mai simplu ridica xp la pp astfel incat sa nu iti convina sa mai dai singur. Da sunt de acord cu marirea xp in party daca se tine cont ca acum pp este de 5 nu de 4.

Sunt impotriva cresterii xp pe server fiindca astfel cei cu multe rr nu vor mai putea fi ajunsi niciodata... propun insa sa scada xp cu 50% la cei cu 1 - 10 rr inca 50% din ce xp a ramas la cei cu 11 - 20 rr samd

Posted

CONTRA acum se face si mai usor, cand am facut primul reset acum 6 luni aveam costum din inimioare... acuma se vand costume bune pe jewleuri si altele :dance: nu e corect fatza de noi =((

Guest galateanu19
Posted

CONTRA acum se face si mai usor, cand am facut primul reset acum 6 luni aveam costum din inimioare... acuma se vand costume bune pe jewleuri si altele :dance: nu e corect fatza de noi =((

ioana eu am crescut bk deci am crescut de 2 ori mai greu ca tn si nu m-as supara daca ar creste xp.

Prea mult stam pe spoturi sa dam rr sa stam on +ca daca e 1 event ceva participa doar cei mici iar cei mari participa doar daca nu au unde creste ca sa nu piarda spotul.

nici macar cs-ul numai e atractiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...