stely_yoo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Salutare.Probabil a mai fost vreo propunere de genul sau mai multe , dar ma gandeam totusi ca incercarea moarte n-are.Vreau sa purtam o discutie civilizata si nu acuz pe nimeni de asta , dar poate cadem la un acord comun si este bine pentru toti.Doresc marirea experientei deoarece mi se pare destul de inumana experienta actuala. Am jucat si eu pe linkmania destul de multicel si era destul de ok cum era , stiu cum e sa dai un rr , si se datea un rr destul de ok si nu foarte usor. Acum este deja extrem de greu. Am inteles ok , vreti un server low xp , dar totusi...ce este aici este super low xp :)Avand in vedere ca pe S1 rr se da la lvl 400 , cred ca experienta nu este justificata.Sau o alta solutie ar fi ca atunci cand se face un party , experienta sa creasca cu 10% promovandu-se automat partyul , pentru ca pe experienta actuala nu vezi decat cate unul pe spot\tarc.PS : Nu apreciez replyurile de genul "joaca pe servere high xp" , "lasa-ne cu severele tale 9999999xp" etc...Vreau sa ma lamuresc si eu de ce atata chin pentru un rr pe S1 , cand pe 0.97 era destul de ok si nu dateai full un caracter asa usor. Multumesc
acelasi_bandit Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 joaca pe servere high xp,lasa-ne cu severele tale 9999999xpOT:Contra,e bine dupa parerea mea <_<
stely_yoo Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 joaca pe servere high xp,lasa-ne cu severele tale 9999999xpOT:Contra,e bine dupa parerea mea <_<Pentr mine parerea ta nu conteaza atat timp cat nu stii decat sa iei la misto. Daca te-ai simtit bine sa zici chestiile de mai sus este parerea ta , dar pentru mine ai atras decat antipatie ! Sau poate nu pot sa inteleg glumita ...
Guest galateanu19 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Salutare.Probabil a mai fost vreo propunere de genul sau mai multe , dar ma gandeam totusi ca incercarea moarte n-are.Vreau sa purtam o discutie civilizata si nu acuz pe nimeni de asta , dar poate cadem la un acord comun si este bine pentru toti.Doresc marirea experientei deoarece mi se pare destul de inumana experienta actuala. Am jucat si eu pe linkmania destul de multicel si era destul de ok cum era , stiu cum e sa dai un rr , si se datea un rr destul de ok si nu foarte usor. Acum este deja extrem de greu. Am inteles ok , vreti un server low xp , dar totusi...ce este aici este super low xp :)Avand in vedere ca pe S1 rr se da la lvl 400 , cred ca experienta nu este justificata.PS : Nu apreciez replyurile de genul "joaca pe servere high xp" , "lasa-ne cu severele tale 9999999xp" etc...Vreau sa ma lamuresc si eu de ce atata chin pentru un rr pe S1 , cand pe 0.97 era destul de ok si nu dateai full un caracter asa usor. Multumesceu 1 nu am nimik impotriva sa se mareasca xp
Guest LowGmaN666 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 din contra nu ii vorba de exp....de spoturi ii vorba de exemplu un rr dai mai iute in kalima 5-6-7 pe spoturi mari decat pe cele din arena la care te chinui cv timp sa omori un mob din tarcurile alea mari in kalima ii omori rapid si iei cam aceasi experienta ca si mobi din arena doar ca ii omori mai rapid.@ON: ar fi k o marire de exp gen ca pe beta.
Adriantze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :)))) e normal sa cresti mai greu la inceput cand o sa fi mare , vrei sa dai un rr pe zi ? sau ce vrei sa faci ca nu am inteles.eu unu sunt multumit cu exp care e acumnici prea greu nici prea usor . e super ok.Contra !
stely_yoo Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 :)))) e normal sa cresti mai greu la inceput cand o sa fi mare , vrei sa dai un rr pe zi ? sau ce vrei sa faci ca nu am inteles.eu unu sunt multumit cu exp care e acumnici prea greu nici prea usor . e super ok.Contra !Pai daca nu ai inteles de ce mai vorbesti ?Nu ma refeream ca sunt mic si cresc greu la inceput , ci ma refeream si la unul cu 5rr+ care intalneste dificultati.
Mr.W Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pro ! As vrea un xp dublu, asa cum a fost dupa acele rollback-uri, dar nu mai mult . :tiphat:
Dumnezeu Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 PRO.am 2 caractere lvl 350 nu se mai misca bara e absurd sa stai atatea ore pe 1lvl aproape pot juca cateva ore pe zi cu exp actual mai intru doar asa de un sal cu prieteni.daca vor neaparat low exp sal lase asa dar sa mai faca un servar cu un exp uman.de la topikul reclame am incercat vro 6 servare micute nus bune dar ma intalnesc cu foarte multi jucatori care se lasa de link din cauza expiului exsagerat de mic.stely_yoo nu baga in seama copii care sunt in vacanta.
Mr.W Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Eu la level 362, level-ul curent, in 5 ore mai fac un lvl...300 minute level-ul-> 30 minute bara ... :(
Adriantze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pai daca nu ai inteles de ce mai vorbesti ?Nu ma refeream ca sunt mic si cresc greu la inceput , ci ma refeream si la unul cu 5rr+ care intalneste dificultati.Uite eu am 5 rr ..si sunt super multumit de exp actualadar se trezeste una ca tn sa vb in plus .pt toti a fost aceiasi exp pana acum , pt toti va fi aceiasi exp dar :de ce uni sa se fi chinuit cu aceasta exp sa creasca cand erau micisi alti ca sunt acum sa creasca mai ushor fara chin si stres ?daca sa inceput cu exp asta ..cu exp asta sa ramana pana la sfr ..Uite asa se mai trezesc unii ca tn ce viseaza noaptea posteaza a doua zi ..
huSt Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Uite eu am 5 rr ..si sunt super multumit de exp actualadar se trezeste una ca tn sa vb in plus .pt toti a fost aceiasi exp pana acum , pt toti va fi aceiasi exp dar :de ce uni sa se fi chinuit cu aceasta exp sa creasca cand erau micisi alti ca sunt acum sa creasca mai ushor fara chin si stres ?daca sa inceput cu exp asta ..cu exp asta sa ramana pana la sfr ..Uite asa se mai trezesc unii ca tn ce viseaza noaptea posteaza a doua zi ..Asa de antipatici imi sunt cei ca tine care abia s-au apucat de linkmania,stau on 48/72,cearcane pana la genunchi si orgasm cand nu lasa pe nimeni sa iasa din safe zone in devias.Ti-ai lasat odata opinia in acest topic,acum incepi cu flame-uri.ON:Poate n-ar trebui sa se mareasca tot timpul xp-ul,ci sa aleaga dragosh o perioada in care xp-ul este mai mare si dupa sa revina la normal pentru catva timp.De exemplu xp dublu o zi,normal in restul saptamanii :) .
Heinekener Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Uite eu am 5 rr ..si sunt super multumit de exp actualadar se trezeste una ca tn sa vb in plus .pt toti a fost aceiasi exp pana acum , pt toti va fi aceiasi exp dar :de ce uni sa se fi chinuit cu aceasta exp sa creasca cand erau micisi alti ca sunt acum sa creasca mai ushor fara chin si stres ?daca sa inceput cu exp asta ..cu exp asta sa ramana pana la sfr ..Uite asa se mai trezesc unii ca tn ce viseaza noaptea posteaza a doua zi ..bah baiatule tu esti ceva de genul sa moara si capra vecinului... (sa te vad cand incepeti scoala :rofl1:)Pro sugestie
al3xandru Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 pro cum ai spus si u e inuman xp asta :)) ca sa faci o comparatie cu 97 ar trb marit de 3 ori..sper ca nu ziceti ca 97 era 99999 :)
Adriantze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ma capete albe de creta .. ce tot nu intelegeti ?Cum sa se schimbe exp ? daca sa inceput cu asta ..cu asta se terminanu s-au trezit alti care joaca de cand a inceput s1 , si se trezesc 2-3 berbeci care au inceput sa joace acum 2-3 saptamani pe versiunea asta ? ce e asa greu de inteles ? nu ar fi corect ..cei care au rr si sunt sus cum au reusit ? nu tot cu exp asta ?ade bft ..vad ca aveti capu in colturi... nimic nu va convine vreti sa schimbati tot serveru. :crazy:ps: am mai zis-o si o repet : unii dintre voi ce viseaza noaptea posteaza a2a zi aici la sugestii.
stely_yoo Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 ma capete albe de creta .. ce tot nu intelegeti ?Cum sa se schimbe exp ? daca sa inceput cu asta ..cu asta se terminanu s-au trezit alti care joaca de cand a inceput s1 , si se trezesc 2-3 berbeci care au inceput sa joace acum 2-3 saptamani pe versiunea asta ? ce e asa greu de inteles ? nu ar fi corect ..cei care au rr si sunt sus cum au reusit ? nu tot cu exp asta ?ade bft ..vad ca aveti capu in colturi... nimic nu va convine vreti sa schimbati tot serveru. :crazy:ps: am mai zis-o si o repet : unii dintre voi ce viseaza noaptea posteaza a2a zi aici la sugestii.Prietene iti inteleg frustrarea dar cand am inceptu eu sa joc pe S1 tu nici cont pe forum n-aveai asa ca taci ok ? Si lasa la o parte insultele ca nu ne tragem de sireturi. Vorba lui mirinda. Sa te vedem cand incepi scoala...mai ai 2 saptamani :) a sa faci o comparatie cu 97 ar trb marit de 3 ori..sper ca nu ziceti ca 97 era 99999Hai nu chiar de 3 ori , dar oricum macar , am zis macar ca pe 0.97 deoarece sa nu uitam de cele 50 de levele in plus de la 350 la 400.
Dumnezeu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ma capete albe de creta .. ce tot nu intelegeti ?Cum sa se schimbe exp ? daca sa inceput cu asta ..cu asta se terminanu s-au trezit alti care joaca de cand a inceput s1 , si se trezesc 2-3 berbeci care au inceput sa joace acum 2-3 saptamani pe versiunea asta ? ce e asa greu de inteles ? nu ar fi corect ..cei care au rr si sunt sus cum au reusit ? nu tot cu exp asta ?ade bft ..vad ca aveti capu in colturi... nimic nu va convine vreti sa schimbati tot serveru. :crazy:ps: am mai zis-o si o repet : unii dintre voi ce viseaza noaptea posteaza a2a zi aici la sugestii.ba scrematura de capra 1nu mai jigni.2.tu te compari cu noi?pai eu intru dimineata la ora 03 tu esti on intru la ora 12 tu esti on pai dute drqu ba obsedatule lumea mai are si treburi familie munca.TIAI SPUS PAREREA O DATA TACIIIIIIIIII@tu crezi ca muonline face ce face o femeie? :violent:
Guest LowGmaN666 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ma capete albe de creta .. ce tot nu intelegeti ?Cum sa se schimbe exp ? daca sa inceput cu asta ..cu asta se terminanu s-au trezit alti care joaca de cand a inceput s1 , si se trezesc 2-3 berbeci care au inceput sa joace acum 2-3 saptamani pe versiunea asta ? ce e asa greu de inteles ? nu ar fi corect ..cei care au rr si sunt sus cum au reusit ? nu tot cu exp asta ?ade bft ..vad ca aveti capu in colturi... nimic nu va convine vreti sa schimbati tot serveru. :crazy:ps: am mai zis-o si o repet : unii dintre voi ce viseaza noaptea posteaza a2a zi aici la sugestii.ti-se pare cumva ca ii oficial :blink: pentru ce au scos rena = 10 b/s / mix lehap / spoturi altele (kalima,arena etc.) / editatul de goldeni si altele nu intram in detalii....asa cum au fost modificate alea asa se poate face si cu exp-ul.OFF: stely inloc sa vii cu ideea cu exp-u puteai simplu sa vii cu ideea ca in tarcurile alea de firegolem sa se puna scrhiker sau death centurion din kalima 7 la aia faci fatza de la 1-2 rr lejer.
stely_yoo Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Cred ca partea cu experienta este destul de generala. Sper sa se rezolve ceva.
Biggles Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 topicul acesta o ia pe aratura :))On: sunt contra acestei sugesti !!! de ce vrei tu neaparat exp mai mare??? dar un char cu 3 rr nu vrei?? sa aveti totu ca la botu calului. :tiphat: Chinuiete asa cum neam chinuit toti si ai sa observi ca exp nu este putina ... nici multa ... dar suficienta. :tiphat:PPs: .... nevermind :pottytrain2:
TheMask Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 e adevarat ca atata timp cat au fost punctiformele bk-ii care au facut xp acolo au fost avantajati de acest fapt,iar in arena cred ca ar fi suficient daca s-ar mari xp-ul cu 5k macar :tiphat:
Demo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mai bine s-ar face un sondaj sa nu fie ca la topicul care a avut subiect pretzul unui /post unde cei mari au avut ultimul cuvant anyway majoritatea decide....so?...asteptam sondajul