Jump to content
[Hook]

O profesoara incinge ringul! Dans lasciv in fata propriilor elevi!

Recommended Posts

Posted

Femeia din imagini nu este o tanara ce vrea sa se distreze intr-o discoteca sau vreo doamna "usoara" care a iesit la agatat! Este o profesoara care lucreaza la o scoala de stat din Brazilia, si care ar trebui sa fie un exemplu pentru elevii sai.

Doamna, in varsta de 28 de ani, a fost concediata de la scoala din Bahia dupa ce pe internet au aparut imagini cu ea dansand lasciv, chiar in fata elevilor sai, la un banchet

Imediat cum parintii elevilor prezenti la petrecere au vazut imaginile cu "talentele ascunse" ale profesoarei, au cerut cerut conducerii scolii, demiterea femeii.

Insa se pare ca profesoara-dansatoare nu va duce lipsa de loc de munca: cel care a compus melodia pe care danseaza tanara, "Todo enfiado", i-a apreciat extrem de mult miscarile provocatoare - a inceput sa o pipaie in vazul tuturor oamenilor prezenti la banchet.

http://stirileprotv.ro/video/o-profesoara-...-elevi/60349953

Sursa:ProTv

Guest The_KniveS
Posted

la ce scoala profeseaza? :>

Posted

Cu o profa ca asta as repeta liceul cel putin de vreo 10 ori .

x2 !!! +1 !!! Cum vreti voi :D

Sa vad ca o profa de`a mea face asa ceva la banchet ? Pfuuu , pic bacu` ! :))

Kiddin. Dar totusi, sa vad ca o profa face asa ceva la banchet, ash pastra legatura ! :>

Posted

Care-i stirea totusi? Chestii din astea se intampla zilnic. Mai bine uitati-va la stiri la ora 5 si 7 decat sa dati aci commenturi ca va ajuta mai mult :)

Fiecare cu gusturile sale insa mai bine o vad pe una cum da din fund decat sa aud ca a mai fost violata o baba sau un tampit care si-a mai omorat sotia .

Posted

miar trebui si mie una din asta la liceu sa mia destinda atmosfera

si sunt de acord cu phyxyon....prefer sa aud cum o gagica de 20 de ani isi face de cap si se distreaza(putin erotic) dekt sa aud ca un barbat de 35 de ani sa imbatat la birtul comunal,sa dus acasa,si in urma unui scandal si-a omort bunica cu 30 delovituri de topor in cap,a bagat furca de 5 ori in ea,si dupaia a violato de 3 ori la rand...

if you get my point...

Posted

aşa şi ? :-?? atăta timp cât nu era în timpul programului,care e problema ?

Problema e lipsa de caracter . Asta poti s-o faci cu prietenii insa nu cu proprii elevi deoarece ca profesor iti trebuie un grad de bun simt mai ridicat decat o persoana normala . Nu poti sa te lasi in fundul gol in fata la toata clasa si peste cateva zile sa te duci si sa predai normal .

Cu astfel de dansuri respectul primit de la elevi v-a cam scadea . De multe ori se vor uita la tine ca la o stripteuza si ca la un profesor .

Posted

Sa-mi trag palme cum se misca ... ;;)

Am impresia ca odata ce ai ajuns profesor, esti obligat sa renunti pe viata la petreceri si tot ce te face sa te simti bine. Bine, bine, poate ca de data asta profesoara a exagerat cu miscarile astea periculoase, daca intradevar era banchet si probabil copii aveau sub 14-ani; totusi cum mama dracu sa duci copii in club la 14 ani...

2 la mana, cat de retardat/ frustrat trebuie sa fi sa postezi filmuletu pe net. De ar fi sa pierd o asemenea profesoara din cauza unui agarici desta, de nu l-as desfiinta.

Hai ca m-am enervat; d`asta nu-i suport eu pe astia mici - nu stiu sa aprecieze adevarata valoare!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...