Jump to content
eugen66

Cristian Tudor Popescu: "Pe ţigani şi homosexuali nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna"

Recommended Posts

Posted

n-a facut pe nimeni tigan. era doar un indemn spre tolerare a tiganilor si a nediscrimnarii. evident, ca nu stia ce vorbeste, dar sarmana a avut intentii bune.

Posted

Asa nesimtire na`m vazut in viata mea :angry1: ai naibi toti ne invata pe noi ce sa facem ca sa stie si ei noi suntem foarte foarte toleranti.minoritatile in Romania au mai multe drepturi decat majoritatea si cu asta am spus tot.Si dupa cum se vede nu prea e bine stiti voi dai un deget si iti ia toata mana..

Posted

Declaratie de respect fata de romani:

Madalin Voicu: Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi

Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi... Madonna a lansat exact acelasi mesaj lansat in toate tarile din Europa de sud-est unde a concertat. Doar la noi a fost huiduita. E vorba despre o malformatie mentala a poporului roman", a declarat deputatul pesedist, pentru InPolitics.

"Cred ca suferim inca de lipsa de educatie, mentalitate si bun simt. E o malformatie mentala asta, care duce si la manifestari de genul celor exprimate la concertul Madonnei. Nu tiganii sunt de vina pentru dezastrul economic national, nu tiganii devalizeaza banci sau fac cele mai mari probleme. Tiganii sunt gainari. Ei fura o ladita cu tomate sau fac un scandal", a mai spus Madalin Voicu pentru sursa citata.

Deputatul PSD este de parere ca huiduielile din Parcul Izvor au facut inconjurul lumii pentru ca Romania a fost singura tara din sud-estul Europei unde s-au inregistrat astfel de manifestari negative.

Tigan borat

Huahahaha asta e ciudos ca e tigan si ca oamenii i-au huiduit rrrromi :(

In Bulgaria nu a tinut niciun " LOVEE TIGANI " :(

Posted

n-a facut pe nimeni tigan. era doar un indemn spre tolerare a tiganilor si a nediscrimnarii. evident, ca nu stia ce vorbeste, dar sarmana a avut intentii bune.

Nu a facut pe nimeni tigan pe fata dar din mesajul ei cam asta reiese :-??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...