Jump to content
eugen66

Cristian Tudor Popescu: "Pe ţigani şi homosexuali nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna"

Recommended Posts

Posted

Madonna a adunat, miercuri seară, în Parcul Izvor mai mult de 60.000 de oameni. Concertul artistei a inclus şi câteva momente neaşteptate. Cel mai intens moment al concertului a avut loc în cea de-a treia parte, când Madonna a stat de vorbă cu fanii pe marginea unui subiect sensibil.

"România, mă bucur să mă aflu aici!", a spus Madonna la începutul discursului său, fiind aplaudată frenetic de spectatori. "Am auzit la ştiri că ţiganii din Europa de Est sunt discriminaţi. Asta n-ar trebui să se întâmple, şi ei sunt oameni ca şi noi", şi-a continuat Madonna discursul. Însă, aceste fraze au stârnit nemulţumire printre spectatori. Aceştia au început să huiduie.

Cristian Tudor Popescu a făcut publică părerea lui referitoare la acest subiect. El a declarat pentru Gândul că: "E o chestiune de protecţie a consumatorului. Consumatorul produsului artistico-mediatic livrat de Madonna a plătit să audă şi să vadă un show, nu să asiste la învăţământ politic ca la Ştefan Gheorghiu", susţine acesta.

"În ceea ce priveşte ţiganii şi homosexualii, nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna, ceea ce nu înseamnă că eu i-aş urî, dar nimeni nu-ţi poate spune pe cine să iubeşti şi pe cine nu", a concluzionat editorialistul.

Declaraţiile complete făcute de Cristian Tudor Popescu pe acest subiect, pe www.gandul.info.

Link catre declaratie de doi bani a maddonei.Tot atunci este si huiduita.

http://www.antena3.ro/stiri/cultura/cristi...ului_78915.html

Bravo Cristian Tudor Popoescu !

Posted

Despre tigani nu am ce zice , daca ar fi fost cu bun simt si cinstiti cat de cat nu le-ar fi dat nimeni in cap . Nu am cum sa-i iubesc atata timp cat sunt prosti , inculti si cu tupeu . Cat despre homosexualitate e un subiect prea delicat pentru a discuta cat timp romanii isi mentin mentalitatea asta medievala .

Posted

cum sa nu ii laude pe romi #-o ca doar a fost însoţită în turneu de o trupă extraordinară compusă din romi. De la ei a aflat despre discriminarea romilor din Europa de Est

Posted

Declaratie de respect fata de romani:

Madalin Voicu: Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi

Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi... Madonna a lansat exact acelasi mesaj lansat in toate tarile din Europa de sud-est unde a concertat. Doar la noi a fost huiduita. E vorba despre o malformatie mentala a poporului roman", a declarat deputatul pesedist, pentru InPolitics.

"Cred ca suferim inca de lipsa de educatie, mentalitate si bun simt. E o malformatie mentala asta, care duce si la manifestari de genul celor exprimate la concertul Madonnei. Nu tiganii sunt de vina pentru dezastrul economic national, nu tiganii devalizeaza banci sau fac cele mai mari probleme. Tiganii sunt gainari. Ei fura o ladita cu tomate sau fac un scandal", a mai spus Madalin Voicu pentru sursa citata.

Deputatul PSD este de parere ca huiduielile din Parcul Izvor au facut inconjurul lumii pentru ca Romania a fost singura tara din sud-estul Europei unde s-au inregistrat astfel de manifestari negative.

Tigan borat

Posted

Declaratie de respect fata de romani:

Madalin Voicu: Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi

Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi... Madonna a lansat exact acelasi mesaj lansat in toate tarile din Europa de sud-est unde a concertat. Doar la noi a fost huiduita. E vorba despre o malformatie mentala a poporului roman", a declarat deputatul pesedist, pentru InPolitics.

"Cred ca suferim inca de lipsa de educatie, mentalitate si bun simt. E o malformatie mentala asta, care duce si la manifestari de genul celor exprimate la concertul Madonnei. Nu tiganii sunt de vina pentru dezastrul economic national, nu tiganii devalizeaza banci sau fac cele mai mari probleme. Tiganii sunt gainari. Ei fura o ladita cu tomate sau fac un scandal", a mai spus Madalin Voicu pentru sursa citata.

Deputatul PSD este de parere ca huiduielile din Parcul Izvor au facut inconjurul lumii pentru ca Romania a fost singura tara din sud-estul Europei unde s-au inregistrat astfel de manifestari negative.

Tigan borat

Cand vezi persoana care merg pe strada si injura ca in mahala nu ii vezi pe bankerii care fura ci pe tigani . Cand te trezesti cu cate o bata in cap mergand pe strada nu sunt bankerii ci niste tigani de foarte multe ori . Vezi tigancile mergand cu cate 10 fuste fiecare colorate in 15 feluri , fara nici un bun simt cand afara sunt 40 grade C . Vezi cum umbla cu cate 3-4 copii pe langa ele , stau si cersesc ori alearga dupa tine zicandu-ti ca iti vand inele de aur cand defapt sunt din zonder , ah aia nu sunt americanii si tiganii .

Are dreptate ca nu tiganii devalizeaza bancile insa nici tiganii nu sunt cetatenii decenti macar ai societatii .N-am zis ca romanii sunt perfecti insa pe langa ei romanasii nostri nu prea au culoare .

Ce parere poti avea despre persoane care nu muncesc absolut deloc . Ori umbla dupa gunoaie , fie ele deseuri casnice ori fier , ori fura , ori cersesc insa foarte rar gasesti unul care sa munceasca . Nu-mi zi tu mie ca alea 3 mertane , 10 lanturi de 3kg fiecare , palate cu infinite turnulete care arata ca un rahat cu multiple moturi sunt facute prin sudoarea muncii cinstite ca-mi trag una in cap . Burtile alea si cefele de sumo wrestleri nu sunt din cauza hepatitei ci din cauza obezitatii .

Simpatie? Mai bine-mi trag cu barda-n co*** .

Posted

pai daca ziceti ca a fost cu niste tigani in turneu, oare s-a uitat la gat si la mana? sa vada daca mai are ceva?.....

nu am nimic cu tiganii buni la suflet, prietenosi si care te inteleg(romanizati)

dar tiganii cu mustata si palarie pe deasupra ma exaspereaza

Posted

daca isi tinea gura, nu era huiduita

Dar iata ca ciorile au fost mai smechere si au atras atentia asupra lor, k vezi-Doamne ce oropsiti Este ei in tarile din est (de unde nu mai au ce fura, probabil si ca E puscaria plina de neamuri zburatoare d'ale lor).

Mi-e sila de situatia creata

Posted

face si ea ce fac toti europenii. toti ne condamna ca-i discriminam, dar nu stie nimeni cum e sa traiesti cu mormanul de tigani pe langa usa. nu e vina ei, nu are ea atata minte...

Posted

Ea probabil cand s-a gandit la tigani se gandea la cei f. saraci si "inofensivi"(din punctul ei de vedere) .. dar nu stie cum sunt ei intr-adevar . Sa mergi seara pe strada singur si sa vezi 10 tigani in fata ta sa stai sa ocolesti 2 strazi ca e aproape imposibil sa nu se ia te tine ..cum sa nu`i urasti ? imi cer scuze daca par prea rasist dar chiar nu ii suport .

Posted

Eu tot nu inteleg ceva. In topicurile cu negrii, rasism etc toti ati aruncat cu pietre in cei care au avut o atitudine rasista... Acum, aruncati cu pietre in madona pentru ca nu a avut o atitudine rasita :)) Numai intelegi nimic de la copii astia.

Posted

Foarte bine a zis Cristian Tudor Popescu.Madonna a venit la Bucuresti cu n figuri de diva..... :sef:

Nu e supara :(

Daca ii iubeste sa ii ajute ea :))

Posted

Foarte bine a zis Cristian Tudor Popescu.Madonna a venit la Bucuresti cu n figuri de diva..... :sef:

+1 :-j

Daca tot s-a pupat cu Britney dc nu si-o pune cu un tigan din ferentari ;) =))

Posted

Poi toti care erau acolo nu suportau tiganii si tu le zici de tigani ?! Treaba era ca in alte tarii "tiganii" sunt ROMANI si asta o fi zis ca ii merge in ROMANIA cu treaba asta :))

Posted

Norocul meu a fost ca nu am dat 120 RON (cu toate ca am fost la concert...biletele au fost castigate de un prieten) sa vad pe un ecran o tanti de 51 de ani sarind coarda pe scena, si care facea pe alocuri play-back. Spectatorii au avut acces la alcool, iar pana la ora spectacolului erau deja matoliti gata. Am inghitit praf de parca eram la tara la Prafuitii din Deal, din sectorul B nu se vedea mai nimic pe scena, desi am 1,75m. Chiar m-am intrebat daca Madona e in Romania pentru ca nu se vedea scena, nu se intelegea nimic. Sonorizarea foarte slaba. M-au obligat sa imi arunc sucul la intrare si sa stau la doua cozi infernale, una pt jetoane, alta pt suc/bere.

Madona nu cunoaste tiganii decat din filme , altfel ar fi renuntat la marea minciuna internationala cu discriminarea tiganilor.... decat sa se bata moneda tiganilor cu discriminarea mai bine li s-ar spune verde in fata defectele pe care le au...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...