Dragos20 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Este povestea unui britanic, considerat de conationalii sai cel mai rau tata. Are sapte copii, nu are grija de ei si il vrea si pe al optulea. Doar ca sa se afle-n treaba.Fiu de gunoier, Keith MacDonald este somer si traieste dintr-un ajutor de 44 de lire pe saptamana. De aceea nu a platit niciodata pensia alimentara copiilor sai. Nu e de mirare, mai ales ca nici nu s-a obosit sa-i vada.Acum se casatoreste pentru prima oara. Cea care urmeaza sa-i devina sotie, Clare Bryant (20 de ani), e convinsa ca barbatul s-a schimbat si planuieste sa aiba doi copii cu el.Clare si Keith s-au cunoscut in luna martie, cand acesta a dat peste ea in statia de autobuz din Sunderland si a invitat-o sa iasa impreuna. "Era beat, insa stia ce isi doreste, asa ca am spus da", isi aminteste Clare. Cateva zile mai tarziu s-au urcat intr-un autobuz si au plecat in Middlesborough, pentru prima intalnire.Parintii tinerei se opun alegerii pe care a facut-o Clare, avand in vedere antecedentele lui Keith: "Parintii mei cred ca sunt idioata. Mi-au spus ca nu s-a schimbat si sa nu raman insarcinata."MacDonald a cerut-o de sotie, dupa ce i-a cumparat un inel de 30 de lire.Se pare ca barbatul a facut prima oara sex la varsta de zece ani si se lauda ca s-a culcat cu 40 de femei de atunci.Un tata cu sapte copiiKeith a devenit tata pentru prima oara la 15 ani, cand iubita lui Michelle Purvis a nascut o fetita.Cand cei doi s-au despartit, el a cunoscut-o pe Charlotte Anderson, care a nascut-o pe Kady.Cea de-a treia mamica, Jordan Banks, pe care a intalnit-o cand adolescenta avea 15 ani, a dat nastere fiului, Angelis.June Garrick( 25 de ani) este mamica celui de al patrulea copil, Brandon, in octombrie 2003, la doar cateva luni dupa nasterea lui Angelis.Apoi, in 2006, Keith a cunoscut-o pe Stephanie Judd (17 ani), care l-a nascut pe Matt.Keith a ajuns apoi sa aiba o relatie cu Stacey Barker, care a ramas insarcinata si a nascut-o Emily.Cel de-al saptelea copil al lui Keith, Clio, a fost nascut de Bec Wright, in varsta de 21 de ani.Sursa:ProTv
Gandalf Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Stirile luate de pe Pro tv sau alte canale sunt pt astia care nu au televizoare?
King_Warlord Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 daca omul poate trb sa deie si o pensie alimentara...
Razvan Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ouch.. click below (e si o imagine ) http://www.sunderlandecho.com/news/I-PULL-...-THE.1131220.jp ps: //" Child Support Agency's jail warning SERIAL love rat Keith Macdonald could face a prison sentence if he carries on failing to pay for his six children. The 20-year-old has openly boasted about ignoring letters from the Child Support Agency, a part of the Government's Department of Work and Pensions that pushes for absent fathers to pay for their children. He says he just ignores its letters and forms. But a spokeswoman from the department said it has the power, if necessary, to force Macdonald to take action or else face possible court action and even jail. "// ps: eu cred ca astfel de oameni ar trebui bagati la racoare.. acum totusi, nu are niciun venit (adica traieste din ajutorul dat de stat-> de tine ca individ care platesti taxe), e inconstient si mai distruge si viata unor fete (ma refer la cele underage).. wtf? gandeste-te ca ar fi fata ta abordata de un astfel de individ, si ar ramane gravida la 15ani.. chiar ti se mai pare atat de interesant si "potent" ? ... mie mi se pare inconstient si idiot, la urma urmei un prezervativ chiar nu e asa de scump..
d'L0v3 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Si`a trait viata la maxim :)la tine prin si-a trait viata la maxim totul se rezuma numai la sex? sexul nu-i un mod de traire a vieti, chiar din potriva sexul daca nu-l faci cu cap poti distruge vieti. deci, ai grija cum iti sunt prioritatile in viata ta si care sunt aceastea.p.s. daca esti un pusti de 17 ani pls no replay e clara treaba.
Hector93 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Drace, sa ai 7 neveste si 7 copii la 24 de ani inseamna sa fi narod rau de tot ...
Az. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Penibil ..la fel ca si stirea...tot a doua stire din ro e una cu " senztional pt cocalarul de rand" ..
djpaulika Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 stefan cel mare a fost mai smecher <_<Sa sti. :tiphat:
TzuYoshi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Stirea e falsa. Ajutorul social nu este de 44 de lire pe saptamana. :lol:Aici, platesti 1,5 lire sa te duci la o baie publica in Liverpool.Ca ajutor social la prima casatorie iti dau casa si cateva mii de lire in prima luna dupa care urmeaza minim 1000 pe fiecare luna.Oricum, birtanicii sunt niste imputiti. Fuck 'em. Fuck 'em all.
Alecswtzu Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ooo vai, asta are ceva la cap, mi'ar place sa i'o faca si lu aia
Razvan Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Stirea e falsa. Ajutorul social nu este de 44 de lire pe saptamana. :lol:Aici, platesti 1,5 lire sa te duci la o baie publica in Liverpool.Ca ajutor social la prima casatorie iti dau casa si cateva mii de lire in prima luna dupa care urmeaza minim 1000 pe fiecare luna.Oricum, birtanicii sunt niste imputiti. Fuck 'em. Fuck 'em all.esti tu asa de sigur(/a) ca e falsa?http://www.sunderlandecho.com/news/I-PULL-...-THE.1131220.jp
RooT92 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ce vre-ti daca ii place viata si il duce "jucaria" :D:D
alcholic Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ce vre-ti daca ii place viata si il duce "jucaria" :D:Dsa vedem cand ii se termina duracelul:))
Guest RuSuLeTz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 trist rau..altii 7copii "fara viitor"
StormKing Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 donatii ma lu aurolacu ala niste prezervative....