Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

macheda

am o intrebare

Recommended Posts

Posted

fac preluarea arena ala are re off nu se opreste face ks in prostie dau duelcand revine da k si ma pk da sw adio duel face print si adio spot :banghead:

ce ar fi de facut?

Posted

il scoti din tark cu skil ceva daca il omori chemi pe cineva mai mic sal mute.

nu prea poti sa il scoti asta e faza si cn vine mai mic sa il scoata?

daca vrei sa il scoti se opreste chiar langa poarta si dai skil degeaba

Guest ThuG LIFE
Posted

ii dai ss pt re off si data viitoare nu mai ai probl cu el

Guest Deeper
Posted

doamne daca te referi la arena da ok da pk si ce?u revi in acelas loc.. :blink:

esti sigur?eu zic ca te da la vreo 14 tarcuri mai>>

Guest Sadi022002
Posted

fac preluarea arena ala are re off nu se opreste face ks in prostie dau duelcand revine da k si ma pk da sw adio duel face print si adio spot :banghead:

ce ar fi de facut?

daca are re off cum da accept la duel :-?

Posted

Daca are /re off nici nu ii apare /duel :) Are klicker care se opreste un pic si apoi revine la normal.

e vb despre clicherul gui ala ;) nu se opreste si daca ii dau duel imi da k si ma pk ce trb sa facem in situatia asta?

daca nu il opresc si cand revine zice ca nu am preluare si daca il postez imi zice vanatoare.....

Posted

e vb despre clicherul gui ala ;) nu se opreste si daca ii dau duel imi da k si ma pk ce trb sa facem in situatia asta?

daca nu il opresc si cand revine zice ca nu am preluare si daca il postez imi zice vanatoare.....

Prima oara trezeste-te ... ca dormi pe tine

Se pare ca o dai din una intr-alta ..

Ba are re off ... ba are clicker gui ..

@ On topic .. trebuie luata o decizie in legatura cu clickerele astea..

Sa fie permise numai anumite clickere .

Atunci nu vor mai exista situatii de acest gen .

Posted

Prima oara trezeste-te ... ca dormi pe tine

Se pare ca o dai din una intr-alta ..

Ba are re off ... ba are clicker gui ..

@ On topic .. trebuie luata o decizie in legatura cu clickerele astea..

Sa fie permise numai anumite clickere .

Atunci nu vor mai exista situatii de acest gen .

eu is treaz u dormi pe tn

vin iti fac preluare u imi dai duel si eu revin peste 10h dau accept la duel si te omor

apoi dau rpd sw sa se anuleze duelul si ce ai rezolvat?eu am facut xp dand la ks cu tn si dupa iti iau si tarcu.

Acu ai inteles?

Guest Sadi022002
Posted

iar incepeti sa deviatzi de la subiect , scurt pe 2 , nu mai dai duel il muti intrun colt pana revine el sau un admin ca sa ii dea d.c :bananadance2:

Posted

ce ar fi de facut?

ai mushcat-o? :rofl2:

@n-ai ce sa-i faci. cine te-a pus sa-i dai duel?

Posted

ai mushcat-o? :rofl2:

@n-ai ce sa-i faci. cine te-a pus sa-i dai duel?

ata ete :) o sa am grija alta data sa fac in asa fel in cat sa nu isi de-a seama ca am preluare :) si cand o sa zica mod pe forum dc nu am dat duel...etc o sa le pun poza in cauza cu duel :tiphat:

Posted

ata ete :) o sa am grija alta data sa fac in asa fel in cat sa nu isi de-a seama ca am preluare :) si cand o sa zica mod pe forum dc nu am dat duel...etc o sa le pun poza in cauza cu duel :tiphat:

adica sa vanezi cum ai incercat sa ma vanezi pe mine nu? :)

Posted

eu is treaz u dormi pe tn

vin iti fac preluare u imi dai duel si eu revin peste 10h dau accept la duel si te omor

apoi dau rpd sw sa se anuleze duelul si ce ai rezolvat?eu am facut xp dand la ks cu tn si dupa iti iau si tarcu.

Acu ai inteles?

Vezi ca ti-am raspuns adormitule ..

Am zis ca ar trebui permise numai anumite clickere ...

Iar cele care fac caracterul sa traga incontinuare chiar daca i se da party pentru a fi oprit ... sa fie interzise

Atunci nu vei mai fi nevoit sa ii dai duel .

Posted

Vezi ca ti-am raspuns adormitule ..

Am zis ca ar trebui permise numai anumite clickere ...

Iar cele care fac caracterul sa traga incontinuare chiar daca i se da party pentru a fi oprit ... sa fie interzise

Atunci nu vei mai fi nevoit sa ii dai duel .

Lapu cel putin pe tine nu te poate opri nimeni, nici cu party, nici cu trade si nici cu duel si ma gandesc ca tot clicker GUI folosesti. Poate ne explici cum faci treaba asta si sa nu mai vorbesc de cel ce joaca pe Tyrexel, ii faci preluare in tzark nu-l poti opri nici cum, incerci sa-l muti de pe tzark si revine inapoi, iar daca te-ai facut phono pe el s-a terminat distractia, te omoara la fiecare 5 secunde cand trece cu cursoul peste tine si experienta tot nu ei,practic ii faci preluare degeaba. Daca e nevoie pot sa pun printuri in ambele cazuri sa nu zica lumea ca vorbesc prostii.

Sincer eu cred ca ar trebui pedepsite asemenea lucruri, pentru ca nu degeaba e interzis sa ai re off in arena.

Posted

Lapu cel putin pe tine nu te poate opri nimeni, nici cu party, nici cu trade si nici cu duel si ma gandesc ca tot clicker GUI folosesti. Poate ne explici cum faci treaba asta si sa nu mai vorbesc de cel ce joaca pe Tyrexel, ii faci preluare in tzark nu-l poti opri nici cum, incerci sa-l muti de pe tzark si revine inapoi, iar daca te-ai facut phono pe el s-a terminat distractia, te omoara la fiecare 5 secunde cand trece cu cursoul peste tine si experienta tot nu ei,practic ii faci preluare degeaba. Daca e nevoie pot sa pun printuri in ambele cazuri sa nu zica lumea ca vorbesc prostii.

Sincer eu cred ca ar trebui pedepsite asemenea lucruri, pentru ca nu degeaba e interzis sa ai re off in arena.

Este adevarat ca nu ai putut sa ma opresti de doua ori ..

Se trage de la clicker ...

De asta am propus sa fie permise numai anumite clickere .

Sa fie o regula pentru toata lumea .

Nu vi se pare ok propunerea ?

/re ofu se activeaza si fara cliker deci nare treaba clikeru cu re of.

Daca ar avea re off ti-ar respinge duel-ul ..

Posted

Este adevarat ca nu ai putut sa ma opresti de doua ori ..

Se trage de la clicker ...

De asta am propus sa fie permise numai anumite clickere .

Sa fie o regula pentru toata lumea .

Nu vi se pare ok propunerea ?

Daca ar avea re off ti-ar respinge duel-ul ..

Eu normal ca sunt deacord sa se pedepseasca caracterele care nu pot fi oprite prin nici o metoda trade,party sau duel dupa ce ai facut preluare, insa pentru asta cred ca trebuie creat un topic la sugestii si sa propunem chestiunea asta, cine se baga ?

Posted

Eu normal ca sunt deacord sa se pedepseasca caracterele care nu pot fi oprite prin nici o metoda trade,party sau duel dupa ce ai facut preluare, insa pentru asta cred ca trebuie creat un topic la sugestii si sa propunem chestiunea asta, cine se baga ?

eu nu. nu e normal sa iei suspend pentru ca esti afk. e de ajuns cel pentru contor afk.

Posted

In caz ca cineva are re off, dati pm unui Asistent Mu activ din lista aceasta. In cel mai rau caz, de vreti sa va descurcati singuri, chemati pe cineva sa va ajute sa vi-l scoata din tarc, sau sa-l mute la zid, cu lightning/slash.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...