bunny Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Sigur, n-are de ce sa ma supere, critica e riscul oricarui user ce face topic aici. :D Stiu ca e stufos, dar ma gandeam ca daca aceia care se simt dezavantajati (cei mici) li se pot egala scorurile, de ce sa nu incercam? :)
vdragosh Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 mda, ajungem la aceasi concluzie ca la "perioada de cumintire pt afk", "tarc de bk" , ....- modificari cerute care cu timpul dovedesc inutilitatea si/sau incurcarea jucatorilor .=> regulamentul si serverul nu necesita nici o modificare :Pdar de , trebuia sa ii aratam linkmaniacului ca am incercat si varianta lui :>
boomeey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 si eu ma numar printre aia care folosesc globalchat-ul ca metoda de "comunicare" cu adversarii, sunt constient ca o sa iau vreo 2 suspenduri, dar daca stam sa ne gandim bine, asta face jocul mai palpitant, asta ii da mu-ului sarea si piperul :D
Guest R3W-SM Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu e bine 10 mil daca vreti sa il mariti mariti-l 20mil-50 mil de ce?azi de dim era un spam de mureai:) la cum pica jwls of gurdian si creatioane /jol ptr zen scadeti dropu la astea si o sa fie bine 10 milDovada : http://img228.imageshack.us/i/screen082506380000.jpg/ si mai vorbesc astia si mai multiDaca scadeti dropu la jol/creatioane si jwls of gurdian o sa se caute si jwls si o sa fie si ptr zen bine ca la 10 mil nu ati facut nimika tot spam e si aia mici ce fac ?Si la soul/bless la fel cade in prostie in k6/k7 intr-o zi am umplut un inventary:) cu bless/soulSpamu asta e de dim sa vedem pe la pranz si pe seara ce o sa fie :)
Dumnezeu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 r3wsm ce spam ce jog vorbesti tu ai vazut prea multe filme sf,voi nu va dati seama ca ati facut servaru in asa fel ca noi veniti sau incepatori in mu nu au alta solutie decat stergera muului din pc.asa sa scoata si duelu/aliantele/csu/cry eventu/kalimele/hartile din M ca sa nu va streseze neuroni prea mult
Demo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Trebuia lasat costul la fel, dimineatza am ramas uimit cand mai aveam 5 mil din 200 :| , am dat alt+f4 n-are sens sa incerci sa joci cand te duci dupa un bok +2 pica 1 item il vinzi cu 10-15 mil si dai un post si gata zen-ul....... so, intr-un cuvant "sux"
TheMask Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 cui nu-i place chatul sa caute jocuri single player,pe un mmorpg este normal ca playerii sa discute intre ei si nu e normal sa se dea suspenduri pentru spam pe global,ar fi inca un motiv in plus pentru vanatoare.
al3xandru Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 am inteles una e o discutie un banc si alta e sa pui spatiu ca retardatu sau sa scri acelas lucru de 10 ori
ezechiel Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 frate ,va ambalati prea tare , va deranjeaza spamul ? inchide chatul dai f4 pana nu mai e deloc , ce-i asa greu ? tre sa incepem cu ssu'ri cu alte smecherii , stam sa dam 10 mil pe un post , mai bine ma fac phono in devias, frate ori ce joc de fun ? ori e joc de obsedati ? ce-i aici pushcarie ? ca la scoala ? cu mii de reguli , fara fun , n-ai voie sa zici o gluma ca ss , n-ai voie nimic ! , voi chiar vreti sa ramaneti fara playeri pe serv ? , si nu ma luati cu dalea nu-ti convine poti sa pleci . ganditiva si la cei non rr ! si cu goldenii si cu spoturile , faceti dupa cum au aia cu 20 rr + la ceilalti nu va ganditi.
vdragosh Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 frate ,va ambalati prea tare , va deranjeaza spamul ? inchide chatul dai f4 pana nu mai e deloc , ce-i asa greu ? tre sa incepem cu ssu'ri cu alte smecherii , stam sa dam 10 mil pe un post , mai bine ma fac phono in devias, frate ori ce joc de fun ? ori e joc de obsedati ? ce-i aici pushcarie ? ca la scoala ? cu mii de reguli , fara fun , n-ai voie sa zici o gluma ca ss , n-ai voie nimic ! , voi chiar vreti sa ramaneti fara playeri pe serv ? , si nu ma luati cu dalea nu-ti convine poti sa pleci . ganditiva si la cei non rr ! si cu goldenii si cu spoturile , faceti dupa cum au aia cu 20 rr + la ceilalti nu va ganditi.ai dreptatedar ce facem cu cei care fac "post"-uri absurde : le fac doar ca sa fie facute , sa isi bata joc de srv sau ca sa isi faca reclama ( nu imi dau seama care este motivul real) si care te incurca pe tine intr-o conversatie ( ca sa nu mai zic de preluare ) ?eu tind spre varianta fara suspend . sa se dea suspend macar la cei care repeta acelasi lucru foarte des .cea mai buna varianta care ar impaca toata lumea este :jocul sa te oblige sa ai un numar maxim "post"-uri intr-o perioada de timp ( sa zicem 1 minut )mai bine ar fii sa nu fii limitat la un numar "post"-uri decat prin pret .adica:sa zicem ca ai voie 5 mesaje pe minut ai scris deja 5 mesaje si inca nu s-a incheiat minutul (timpul trecut de la primul mesaj .. se creaza un contor pentru fiecare care incepe sa "post"eze)atunci , fiecare mesaj nou care il postezi pana la incheierea minutului este penalizat ( pret zen ) :mesajul 6 : pret post x 10mesajul 7 : pret post x 20mesajul 8 : pret post x 30...din pacate eu nu pot sa modific jocul pentru variantele propuse mai sus :(
bunny Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 frate ,va ambalati prea tare , va deranjeaza spamul ? inchide chatul dai f4 pana nu mai e deloc , ce-i asa greu ? tre sa incepem cu ssu'ri cu alte smecherii , stam sa dam 10 mil pe un post , mai bine ma fac phono in devias, frate ori ce joc de fun ? ori e joc de obsedati ? ce-i aici pushcarie ? ca la scoala ? cu mii de reguli , fara fun , n-ai voie sa zici o gluma ca ss , n-ai voie nimic ! , voi chiar vreti sa ramaneti fara playeri pe serv ? , si nu ma luati cu dalea nu-ti convine poti sa pleci . ganditiva si la cei non rr ! si cu goldenii si cu spoturile , faceti dupa cum au aia cu 20 rr + la ceilalti nu va ganditi.De acord cu tine, nu zic ca nu, dar sunt persoane care nu au ce face decat sa posteze numai "@@@" pe global. Devin enervanti, iar pentru lucrul asta nu vei fi in stare sa faci o preluare cum trebuie. La unele reguli ai nevoie de o poza cu F4, si cum tot serverul posteaza in voie, nu prea ai cum s-o faci.Oricum, imi declar singur sugestie respinsa, mie oricum mi-e indiferent, am zis ca poate egalam scorurile, voua, celor mici, prind micsorand inapoi la 1 milion, dar suspend celor care n-au ce face. :)Ma rog, o sa inchida cineva topicul, bafta.le: dragosh, amandoi. =))
boomeey Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 pai cine vrea sa faca preluari sa o faca la fel ca si pana acum. cu 1-2-3 printuri cu F4 (page up). :)cine se cearta pe global, sa se certe ca si pana acuma. asta-i sarea si piperul de pe serverul asta. :) te mai certi, mai glumesti, mai faci misto de unul sau altul, te mai amuzi de prostia altora, etc. asta-i tot fun-ul serverului linkmania (dupa parerea mea)posturile de genul @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@###################$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaetc pot fi pedepsite. dar ca am o conversatie in contradictoriu cu unu sau altul mi se pare aiurea sa iau suspend.cine nu vrea sa vada toate astea sa-si dea exit game sau F4 down si gata.
ezechiel Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 bun atunci pentru cei DOAR pentru cei care fac @@@@@@@@@@@@@@@ %%%%%%%%^^^^^^^^^^^^^^ asa mai departe , de 2-3 ori suspend cateva ore , sau chat blocat ... ca am auzit ca se poate face asa ceva :)
Bobby Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 De aceea mi s-a parut mai ok sa marim costul decat sa dam suspend. Daca tu ai zen (inseamna ca stai on, strangi zen, vinzi jwl, esti activ) de ce sa te sanctionez? Dar cand vezi ca dai 10 posturi si au disparut 100 mil te mai gasndesti odata :)ija eu ami aduc aminte cand am inceput jocul vindeam toate prostiile sa fac zen de mana sa-mi fac fructe, punete tu in situatia unui nou jucator care vine pe linkmania sa joace,daca ai strangaret poate posta pe global dupa o luna de joc, pt ca nu toti ce-i care vin pe link sa joace au cunoscuti in game.Deci pretul de 10 mill pt mine ai ok dar pt aia mici este exagerata :error:Deacord cu ss pt exces de global
Guest ARMS_Ricky Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Am inteles, prin marirea costului n-am rezolvat nimic, aveti dreptate. Cei mici sunt acum si mai dezavantajati ca inainte, corect. Iar cei mari posteaza in voie ca si pana acum. => n-am rezolvat nimic nici cu 10mil/post. Am discutat cu dragosh pentru o eventuala regula, nici prea aspra, nici prea [insert ce vreti voi aici]. O comentati voi si spuneti ce nu e in regula cu ea, si ce ar mai trebui adaugat, si daca se doreste micsorarea inapoi la 1mil, dar cu regula. Probabil doar asa poate nu se va mai face spam. Hai sa ne purtam omeneste, fara jigniri, fara tampiti, fara spam inutil. Orice caracter care depaseste limita bunului simt pe globalchat, facand spam, va primi 1 zi suspend. Globalchat-ul va fi folosit doar pentru trade-uri si party-uri. Nu faceti "chat", pentru asta aveti la dispozitie main chat, private chat, guild chat, party chat, alliance chat. Nu orice "sal/ce faci?/la revedere" va fi postat, riscati sa luati suspend pentru nefondata, decizia ii ramane moderatorului, daca acorda sau nu suspend. Notiunea de spam a se interpreta ca posturi multe, inutile, fara rost si repetitive. A nu se umple tot F4-ul cu cererile voastre, un simplu post per F4 e de-ajuns. Persoanele care fac trade sau vor party, de regula vor folosi la sfarsitul postului sintagma "pm me". Nu interactionati cu playerii prin globalchat, trimiteti-le pm. De asemenea si GM-ilor.Mi se pare foarte corect sa revina la 1 mil globalul si sa se dea ban pt spam dar nu pt .. de exemplu nui stiu nicknamel corect a lui x-ulescu si dau post pe global x-ule est on da-mi pm sa nu iau ban pt chestia asta ... cei mici nau zen de potiuni cer la cei mari zen sa cumpere mana si viata de unde sa faca rost de 10 mil sa caute un party pe global s-au sa vanda ceva sa-si faca rost de niste jwls itms etc..Fiti intelegatori si cei ce fac spam intentionat sa fie pedeapsa mai mare se poate face spam si din greseala sa nu fie dat la cel ce face spam din greseala o pedeapsa la fel ca cel celui care o face intentionat de exemplu multi scriu spam spam sapam spam sau spatiu tot mesaju sau liniutza jos_________________________________ si multe altele @@@@@@@@@@@@@@@ aiurea pe global astia sa fie aspru pedpesiti deci trageti o cncluzie corecta pt toata lumea cei mici trag din greu :D b-(
vdragosh Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Daca vizitati mai des forumul nu se ajungea la situatia asta : ultima data , pe aceasta tema, a fost un topic cu vot din care a rezultat noul pret .
Adriantze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Iar cel mai important lucru cred ca este ca nu se incurajeaza vanatoare pentru fiecrae @@ pus in plus. :)are dreptate ija , daca se va da ss pt spam , se va umple sectiunea de plangeri cu titluri " spam global, x sau y "ne vom vana incontinuu , cum ar fi daca x ar face spam , si 20 de playeri l-ar posta ? ca deh , sa posteze si ei la plangeri ca nah , e la moda . E foarte bine cum e globalu acum .. ai loc sa porti o conversatie cu cineva .
bunny Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Am inteles, nu se doreste, am incercat totusi.