Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Globalchat - spam

Recommended Posts

Posted

Am inteles, prin marirea costului n-am rezolvat nimic, aveti dreptate. Cei mici sunt acum si mai dezavantajati ca inainte, corect. Iar cei mari posteaza in voie ca si pana acum. => n-am rezolvat nimic nici cu 10mil/post. Am discutat cu dragosh pentru o eventuala regula, nici prea aspra, nici prea [insert ce vreti voi aici]. O comentati voi si spuneti ce nu e in regula cu ea, si ce ar mai trebui adaugat, si daca se doreste micsorarea inapoi la 1mil, dar cu regula. Probabil doar asa poate nu se va mai face spam. Hai sa ne purtam omeneste, fara jigniri, fara tampiti, fara spam inutil.

Orice caracter care depaseste limita bunului simt pe globalchat, facand spam, va primi 1 zi suspend. Globalchat-ul va fi folosit doar pentru trade-uri si party-uri. Nu faceti "chat", pentru asta aveti la dispozitie main chat, private chat, guild chat, party chat, alliance chat. Nu orice "sal/ce faci?/la revedere" va fi postat, riscati sa luati suspend pentru nefondata, decizia ii ramane moderatorului, daca acorda sau nu suspend. Notiunea de spam a se interpreta ca posturi multe, inutile, fara rost si repetitive.

A nu se umple tot F4-ul cu cererile voastre, un simplu post per F4 e de-ajuns.
Persoanele care fac trade sau vor party, de regula vor folosi la sfarsitul postului sintagma "pm me".
Nu interactionati cu playerii prin globalchat, trimiteti-le pm. De asemenea si GM-ilor.[/code]

Posted

de acord asta e solutia!Dar e o prb..pe o parte aveti dreptate si nu trb prea stricta regula adica a scris unu cva si gata post..dar si prea mult spatiu de manevra va fi o prb..va ramane la latitudinea mod si deja imi imaginez ce scandaluri vor izbucni..

Posted

Tocmai, ramane la "latitudinea moderatorului". Adica nu pentru un "sal, ce face linkmania?" unul care nu-l suporta o sa-l posteze. Se va observa clar cand cineva spammeaza globalul, vor incepe cu amintiri din copilarie si glume care nici macar nu sunt amuzante si poate terminand si la insulte, in majoritatea cazurilor.

Posted

bunny vrea sfaturi pentru formularea posibilei reguli care va aparea.

sa fie cat mai obiectiva ( cum v-ati obisnuit pana acum :D )

nu vrem sa ne trezim cu acuzatii de genul : " acolo ati luat o decizie, aici luati alta decizie ... "

Posted

hm..deci sa ramana doar pentru trade:sell/buy si caut pt/caut om la pt si sa zicem sal all si bft all :D

daca cele cu sel/buy vor veni una dupa alta se va da ss..nu suntem orbi vdm si daca e scris o singura data :D

si pentru msj de gen :D spati ,puncte si alte balari ce nau nici o trb+cantece patriotice si asa mai departe ss direct :D si pentru conflicte propun tot ss direct..chiar na`m chef sa citesc certurile lor

Posted

hm..deci sa ramana doar pentru trade:sell/buy si caut pt/caut om la pt si sa zicem sal all si bft all :D

da

daca cele cu sel/buy vor veni una dupa alta se va da ss..nu suntem orbi vdm si daca e scris o singura data :D

da

si pentru msj de gen :D spati ,puncte si alte balari ce nau nici o trb+cantece patriotice si asa mai departe ss direct :D

da

si pentru conflicte propun tot ss direct..chiar na`m chef sa citesc certurile lor

da

Tot ce ai zis aici se incadreaza in regula. Daca tu crezi ca mai trebuie adaugat ceva, chiar te rog sa-mi spui si ce anume. :)

Posted

da intradevar si cu marirea zenului nui asa o ideie buna pentru cei mici.

eu zic in felulu urmator cei care nu le convine spamulu si se afla intro alianta care detine 5 guilde acolo nui mai deranjeaza spamul?

de ce au mai pus astia pe s1 globalchat ,eu vreau sa fac glume sa vand cate ceva ,sunt aia mai noi pe servar care intreaba cate ceva,de ce sa nu comunic in grup daca am aceasta posibilitate.

daca linkmania maine pune s4 si pe s4 globalchatu este in stanga ecranului si scrisul nu poate fi separat de exp cu F4 atunci ce facem?daca faci lvl nu apuci citi nimic de pe pm/pt/global.

eu zic ca cel mai corect ar fi regula in felul urmator.

se sanctioneaza doar posturile triple gen:

:sallllllllllllllllllllllllllll

:salllllllllllllllllllllllll

:sallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

sau

:sel gd set

asfel de posturi vor fi sanctionate cu 1zi ss

si sa revina costul postului la cat vreti voi.)

ce ziceti?

Posted

Din cate am observat e liniste si pace pe global :)

S-au culcat spammeri. :)) Vedem maine cum mai decurge totul, inclusiv topicul.

Posted

De aceea mi s-a parut mai ok sa marim costul decat sa dam suspend. Daca tu ai zen (inseamna ca stai on, strangi zen, vinzi jwl, esti activ) de ce sa te sanctionez? Dar cand vezi ca dai 10 posturi si au disparut 100 mil te mai gasndesti odata :)

Posted

S-au culcat spammeri. :)) Vedem maine cum mai decurge totul, inclusiv topicul.

nu dormim navem zen:))se duce repede.

regula ta implica multa treaba iar la plangeri topkuri gramada ,ala na stiut,ala nustiu ce..

Posted

De aceea mi s-a parut mai ok sa marim costul decat sa dam suspend. Daca tu ai zen (inseamna ca stai on, strangi zen, vinzi jwl, esti activ) de ce sa te sanctionez? Dar cand vezi ca dai 10 posturi si au disparut 100 mil te mai gasndesti odata :)

da functioneaza dar loveste si in ce care nu fac spam si vor sa dea si ei un global...sa fim sinceri 1 zi nu moare nimeni+ca putina ordine nu strica

si vdumnezeu eu nus de acord nici cu glumele pe serv sa zicem ca suntem aproximativ 400daca daca 50 sar apuca de bancuri nici macar nu sa`r intelege+poti sa le spui pe @ sau @@ nu trb sa stresezi tot serv

Posted

O sa ma intrebe unu pe caracterul de joc ceva si o sa scrie pe global si dupa el incep inca 5 sa ma intrebe diferite chestii (au zen, isi permit) ce facem? daca pe x sau y ii deranjeaza? Iar eu suspend pentru ca am scris 15 mesaje ca sa lamuresc un om? sau ala care m-a intrebat 5 lucruri?

Iar cel mai important lucru cred ca este ca nu se incurajeaza vanatoare pentru fiecrae @@ pus in plus. :)

Posted

da intradevar si cu marirea zenului nui asa o ideie buna pentru cei mici.

eu zic in felulu urmator cei care nu le convine spamulu si se afla intro alianta care detine 5 guilde acolo nui mai deranjeaza spamul?

de ce au mai pus astia pe s1 globalchat ,eu vreau sa fac glume sa vand cate ceva ,sunt aia mai noi pe servar care intreaba cate ceva,de ce sa nu comunic in grup daca am aceasta posibilitate.

daca linkmania maine pune s4 si pe s4 globalchatu este in stanga ecranului si scrisul nu poate fi separat de exp cu F4 atunci ce facem?daca faci lvl nu apuci citi nimic de pe pm/pt/global.

eu zic ca cel mai corect ar fi regula in felul urmator.

se sanctioneaza doar posturile triple gen:

:sallllllllllllllllllllllllllll

:salllllllllllllllllllllllll

:sallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

sau

asfel de posturi vor fi sanctionate cu 1zi ss

si sa revina costul postului la cat vreti voi.)

ce ziceti?

Am propus si eu asta odata .

Era foarte simplu de aplicat. Din pacate nu ati fost de acord :)

Posted

Nu cred ca o regula ar fi bine primita, o sa fie mai multe plangeri si o sa se vaneze pentru orice /post :) Ideea cu marirea post-ului a fost buna, dar a fost prea mare. Cred ca 5 milioane erau de-ajuns, astfel reduci 5 mesaje spam la 1 singur.

Zen-ul il faci relativ usor, numai sa te duca (,) capul.

Posted

da functioneaza dar loveste si in ce care nu fac spam si vor sa dea si ei un global...sa fim sinceri 1 zi nu moare nimeni+ca putina ordine nu strica

si vdumnezeu eu nus de acord nici cu glumele pe serv sa zicem ca suntem aproximativ 400daca daca 50 sar apuca de bancuri nici macar nu sa`r intelege+poti sa le spui pe @ sau @@ nu trb sa stresezi tot serv

pai asta e problema ca nus 400 de jucatori dar care sunt majoritatea suferiti de stres.

am jucat pe zeci de servare nu de alea de 10 jucatori , era tot felu de nati zen inteme rr faceai in 30mintute

arena full toti dadeau la ks pe global se scria si romaneste si rusa si spaniola dar toti sunt multumiti nu sfera de stresuri ca ala vorbeste mult sau unu ii face ks.

comunicarea o considerati stres stiu de ce pentru ca globaluchatu tine oameni on si cum voua va place numai afk va deranjeaza.

Posted

Nu va ambalati, e o sugestie si va fi tratata ca una, chiar respinsa eventual. Nu inseamna ca daca am postat-o eu (membru al staff-ului, vai ce kinky suna :wub:) inseamna ca va fi aplicata. Doar sa va auzim parerea.

Posted

pai asta e problema ca nus 400 de jucatori dar care sunt majoritatea suferiti de stres.

am jucat pe zeci de servare nu de alea de 10 jucatori , era tot felu de nati zen inteme rr faceai in 30mintute

arena full toti dadeau la ks pe global se scria si romaneste si rusa si spaniola dar toti sunt multumiti nu sfera de stresuri ca ala vorbeste mult sau unu ii face ks.

comunicarea o considerati stres stiu de ce pentru ca globaluchatu tine oameni on si cum voua va place numai afk va deranjeaza.

am jucat si eu pe servere destea si aceea voie buna e din lipsa de competitie :P celor care le place sa le sara lvl sa cante balade sa faca hore aleg serv cu xp9999 cei care vor sa se chinuie si sa faca niste realizari chiar daca virtuale joaca pe serv cu xp mic deoarece orice lucru (lvl/fenir/iteme)se obtin greu si nu are oricine

E server pro ca sa zic asa :D

Posted

Am propus si eu asta odata .

Era foarte simplu de aplicat. Din pacate nu ati fost de acord :)

'vdragosh' credema ca pe acest forum sunt mai multe grupuri de asa zis jucatori

1.care dau pareri sugesti indicati dar ei nu joaca habarnau ce e prin joc,au jucat si ei o data.

2.care joaca dar habarnau de forum sau nu se complica cu forumul

3.care joaca constant si nau alta ocupatie decat mu(astora le place low expu)(hakuri)

4.care joaca in functie de timp(oameni cu familie,scoala,servici)(ei vor un servar potrivit)

5.care joaca cateva zile/luni si se lasa ca nau seanse de crescut/

ca sa multumesti pe toti e imposibil

Posted

Nu va ambalati, e o sugestie si va fi tratata ca una, chiar respinsa eventual. Nu inseamna ca daca am postat-o eu (membru al staff-ului, vai ce kinky suna :wub:) inseamna ca va fi aplicata. Doar sa va auzim parerea.

aprob

ca sa vada toata lumea :P

Posted

aprob

ca sa vada toata lumea cat de iubit esti :beer:

buuny globalu asta il mai aveam sursa de distracte acum il ia si pe asta ,trebe sa lasam afk sau sa stam ca cucuvelele sa ne uitam a prost la monitor.

@tu de ce nu mai joci?

Posted

cum mai facem noi (Adminii) conversatie cu jucatorii pe global ? :(

deja i-am incurcat cu pretul, daca mai punem si regulament ...

partea cu mesajele repetate este cel mai simplu de reglementat .

mai raman certurile si aberatiile care mai apar din cand in cand . :D

Posted

poi daca sar pune regulament sar micsora din nou costu :D

in fine sa zicem ca lasam luma sa vb sa se dea ss doar pentru repetarea aceeasi fraze...faza cu cearta va fi greu de dovedit care incepe si asa mai departe

Posted

Propun sa nu se posteze 10 anunturi consecutive cu acelasi context si sa nu se posteze ceva de genu "sell aripi \ ce faci gogutule ? poate-ti trag 2 castane"

Frumoasa initiativa voastra :beer:

Posted

regulamentul e prea stufos bunny, chiar tu ai spus-o odata. prea multe reguli, prea multe interdictii, prea multe posibilitati de a-ti vana adversarul.

cine se simte deranjat de muzica din masina mea este liber sa-si bage vata in urechi. este o tara libera.

cu ce-i deranjeaza daca fac mai multe F4 pentru o preluare? cu ce-i deranjeaza daca inchid ochii si trec peste? cu ce-i deranjeaza daca pur si simplu ignora globalchat-ul? este doar un moft dupa parerea mea.

@e o sugestie aiurea no offence :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...