Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pIXu

salut

Recommended Posts

Posted

deci daca stai afk arena la 2 contoare primesti 2 zile si tot asa la 3, 3 zile si daca lasi afk in tark bk iei 5 zile din prima nu se poate sa fie ca si pe 97 regulie la contoar 5 contoare = 5 zile ss iar 5 = 10 zile nu poti sa fi tot timpul on langa calc sa joci mu 24 din 24 mai trebuie sa lasi si afk ...

si xp la tarkul de bk e tot acelasi ca pe spot unde la 2 contoare iei 2 zile si la 3 3 tot asa si xp e aceiasi ...

O zi buna sper sa fie buna sugestia mea!

Posted

pai dream in tark bk sunt 25 mobi si pe servar N bk de dau la ks 2 bk cu aceleasi nr de rr iau 1 2 3 k xp crezi ca o sa stea cineva in asa xp e mai rau ca si in tarkan in asa zisul tark bk+ ca in tarkan omori mai usor ca si acolo...

Guest ARMS_Ricky
Posted

:shocking:

deci daca stai afk arena la 2 contoare primesti 2 zile si tot asa la 3, 3 zile si daca lasi afk in tark bk iei 5 zile din prima nu se poate sa fie ca si pe 97 regulie la contoar 5 contoare = 5 zile ss iar 5 = 10 zile nu poti sa fi tot timpul on langa calc sa joci mu 24 din 24 mai trebuie sa lasi si afk ...

si xp la tarkul de bk e tot acelasi ca pe spot unde la 2 contoare iei 2 zile si la 3 3 tot asa si xp e aceiasi ...

O zi buna sper sa fie buna sugestia mea!

E prea exagerat nici nu am stiut ca sa 5 zile ss pt :shocking::shocking::shocking: afk tarc bk m-am trezit cu ss 5 zile =)) : ;) :respekt: :banned:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...