Renegade- Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Deci , vreau sa creez acest topic pentru datorita faptului ca astazi este ziua lu Thade , domnu' DUDU cum ii spune Nebunu' ! (ce Dudu ma , asta e thade :huh: ?? ) . La multi ani , sanatate , fericire , bani si tot ce iti doresti . Sa speram ca anu' asta iti ia taica-tu masina ( :rofl2: ) ... . Sa nu mai ai parte de fete care iti vor da jet dupa o luna (oare se poate asa ceva ? ) , ci doar de fete asa micute , brunete , voluptoase (asa cum iti plac tie , viclenauleeee ! :> ). Aaa , poate iti gasesti in m* odata de munca , stai si o freci cu mine toata ziua pe mess si in cs , deja m'am plictisit . Hai mans , inca odata sa se auda , la multi ani ,satano! . (aaa,da'mi un pupic :( )
Mousey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 wadhaisdhawjhdflsdhf ekjsfhekjhfdkj hkdjsdkhajwldfLMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 la multi ani! sa fii sanatos da-ti-va da-ti-va! am adus si 2 brunete pt el! :)
bunny Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 La multi ani alex, toate cele bune, sper sa ne mai vedem la o bere in Bucuresti sau Braila, cum ne-om nimeri. :D:beer:
Renegade- Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 La multi ani alex, toate cele bune, sper sa ne mai vedem la o bere in Bucuresti sau Braila, cum ne-om nimeri. :D:beer:Ce alex ma , asta e Dudu !
Renegade- Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Asa il alintam mai nou? :lol: Fie, dudu. Ce dudu ma , asta e Thade ! // Da , Dudu e porecla lui ;d
liquidlove Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Am un verisor Dudu,cu ocazia asta mi-ai adus aminte de el Cresti mare duduleeeeeeeee !
Equilibrium Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Deci , vreau sa creez acest topic pentru datorita faptului ca astazi este ziua lu Thade , domnu' DUDU cum ii spune Nebunu' ! (ce Dudu ma , asta e thade :huh: ?? ) . La multi ani , sanatate , fericire , bani si tot ce iti doresti . Sa speram ca anu' asta iti ia taica-tu masina ( :rofl2: ) ... . Sa nu mai ai parte de fete care iti vor da jet dupa o luna (oare se poate asa ceva ? ) , ci doar de fete asa micute , brunete , voluptoase (asa cum iti plac tie , viclenauleeee ! :> ). Aaa , poate iti gasesti in m* odata de munca , stai si o freci cu mine toata ziua pe mess si in cs , deja m'am plictisit . Hai mans , inca odata sa se auda , la multi ani ,satano! . (aaa,da'mi un pupic :( ) :rofl2: La multi ani Thade, multa sanatatem fericire, si tot ce iti doresti!!!