Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JustAnotherPlayer

Cum e mai bine?

Recommended Posts

Posted

Cum credeti ca se face kill la mobi mai repede?

Cu un set cu full luck cu care dau dmg albastru de la luck foarte des,plus critical de la pendant,

Sau cu un set garuda cu 15% dmg increase si 5% sansa de double dmg?

Cu setul garuda dau foarte rar cu dmg albastru,si nu mai dau nici critical,dar dmg e cu 15% mai mare.

Se merita?se amortizeaza faza cu luck si critical?

Posted

Cum credeti ca se face kill la mobi mai repede?

Cu un set cu full luck cu care dau dmg albastru de la luck foarte des,plus critical de la pendant,

Sau cu un set garuda cu 15% dmg increase si 5% sansa de double dmg?

Cu setul garuda dau foarte rar cu dmg albastru,si nu mai dau nici critical,dar dmg e cu 15% mai mare.

Se merita?se amortizeaza faza cu luck si critical?

Eu unul cred mult mai bine se setu Hyon decat cu orice alt set... imi zic din experienta mea de BK

Posted

setu garuda fiind de bk nu prea vad ce efecte ar avea la dmg tau facut pe baza de energie(es) recomand un evis... sau cel mai bun cauta`ti gaion

Posted

setu garuda fiind de bk nu prea vad ce efecte ar avea la dmg tau facut pe baza de energie(es) recomand un evis... sau cel mai bun cauta`ti gaion

garuda e pentru mg dovada ca i lipseste doar helmu si poate fii purtat si de bk deoarece are double damage 5% dar ultima optiune la bk nu e buna de nimik (ma refer la wizardy 15%)

Guest The_KniveS
Posted

dmg cu albastru e dmg cu critical , pendantul nu da dmg critical poate edr

P.S. dak nu ai rr mai bine fati set de defense daca vrei sa rezisti la mobi

Guest Sadi022002
Posted

pt crescut setul ancient , pt defens + pk set normal full lk :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...